DTP: Ordu Silah Bırakmasın Operasyonları Bıraksın..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

DTP Grup Başkanvekilleri Fatma Kurtulan ve Selahattin Demirtaş, ordunun veya emniyetin silah bırakması gibi çağrıda bulunmadıklarını, operasyonların durmasını istediklerini bildirdiler.

Başkanvekilleri, yaptıkları yazılı açıklamada, partilerinin 'operasyonların durması' yönünde çağrı yaptığı ancak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu çağrıyı 'ordunun silah bırakması' şeklinde anladığını iddia ettiler.

Açıklamada, 'bir ülkenin Başbakanının, o ülkenin en önemli sorunuyla ilgili toplumsal talepleri henüz anlamamasının, hazin ve trajik bir durum' denilerek, şu görüşlere yer verildi:

'Partimizin kendisinden randevu talebini de doğru değerlendirmeyen Başbakan, sorumluluktan kaçmaya devam etmektedir. Randevu talebimiz de Başbakan'ın sorumsuzca yaklaşımları karşısında sonsuza kadar baki değildir. 29 Mart seçimleri sonucunu halen içine sindiremediğini, oradan çıkan mesajı anlamamakta ısrar ettiğini bir kez daha göstermiştir.

Bu zorlu barış arayışlarında herkesin fedakarlık yapması ve sorumluluk duygusuyla hareket etmesi gerekirken, başta Başbakan olmak üzere Hükümet'e daha fazla sorumluk düştüğü ortadadır.

Bizim çağrımız, ordunun veya emniyetin silah bırakması gibi abes bir çağrı değil, operasyonların durması çağrısıdır.'

KaynaK

Not: ßiri Sustursun artık Şunları..!!!

katılıyorum bravo..............

tabi tabi doçka ve bixilerle gelen ermeni çetelerine , çiçek versinler . hatta size kalsa maaş bağlatıp , kadrolu işe alırsınız. kadrolu terörist . allah sizi af etmesin . bukadar şehit düşenlerin günahı hep üstünüzdedir. erkekseniz siz çıkın o dağlara. o gençleri kandırıp haplayıp salıyorsunuz.

Neye katılıyon sen ya
O ş...zlerin açıklamalarınamı?
Onların bir an evvel meclisten defolup gitmeleri lazım
Ahhh Türkiyem ne hallere düştük ağzı olan konuşuyor, hesap soran malesef yok

Siz burda bu şerefsizlerin reklamını yapıyorsunuz yoksa kendi fikirlerininzi açıklıyorsunuz bu iş o kadar kolaymı yani biz bu ülke için canımızı verdik bundan sonrada vermeye devam ederiz onun bunun aklınada ihtiyacımız yok dağdaki köpeklerin sözde mücadelelerini haklı gösteren bir partinin ne yediği belli olmayan kişilerin fikirlerini alsınlar bir yerlerine yerleştirsinler
EKMEK YEDİĞİ YERE İHANET EDEN BİR GÜN İHANET ETTİĞİ YERDEN KURŞUNUDA YER

Unutma bu terör örgütü yandaşları Türkün gazabından kurtulamayacak
O güvendiğiniz ab dağına karlar yağacak o zaman nasıl konuşacaksınız bakalım

Konuyu açan arkadaş rica etsek şu hainlerin parti amblemini kaldırırmısın
İnsanın sinirlerini bozuyor

ay Allahım ya ne kadar zeki şu dtpli kulların biz neden düşünemedık o cözümü
zuahahaha günlük mizah unsurları bunlar ya :W bayraklarındalki gülden ötürü klasik koşullandım gül gormek istemıorum:W

Geri