Dtp'ye Kapatma Davasi AÇildi

bence kApAtsAktA pek bişii oLAcAğını sAnmıyorum bu üLkede hergün oyun içinde oyun vAr..bunu kApAtmAnındA çıkAr sAğLAdığı bi kApı vArdır eLbette

son olarak diyarbakırdaki mitingde konuşan dtp mardin milletvekili ve dtp genel başkan yardımcısı emine ayna, abdulah öcalandan 'SAYIN' diye bahsetmesi nedeniyle soruşturma başlatılmış.öcalandan 'SAYIN' diye bahseden diger dokunulmazlıgı olan sahıslar hakkında sorusturma açılmaması ne ilginç değil mi :)

baklım nerelrden neler çıkacak
sizce nedir mangalı yapan sıcak
ateşi gitmekle sönmez ki ocak
lazım olan ısı közden de çıkar.....

Sizce Sadece 5 Yıl Siyaset Yasağı Az Değilmi? Bence Az.....Bizim Bunları Asmamız...Mühebbete Çarpmamız...Tutuklamamız Lazımken...Sadece 5 Yıl Ceza Veriyoruz....

Arkadaşım sen dtp nin öcalandan talimat aldığını nerden biliyorsun bir sözleri diyerini tutmuyor biri diyor imralıdan bir saçteli bile alamazlar biri diyor öcalandan alıyor halkın seçtiği bir millet vekilini sen kim oluyorsunda asmak gerek diyorsun faşistlik yapma arkadaşım bu ülke demokratik bir ülke

Arkadaşım sen dtp nin öcalandan talimat aldığını nerden biliyorsun bir sözleri diyerini tutmuyor biri diyor imralıdan bir saçteli bile alamazlar biri diyor öcalandan alıyor halkın seçtiği bir millet vekilini sen kim oluyorsunda asmak gerek diyorsun faşistlik yapma arkadaşım bu ülke demokratik bir ülke

Mesajında 'Sen Kim Oluyorsun' Gibi İfadeler Kullanmışsın...Terörist Öldürmek Faşistlikse Ben Faşistim.....Bu Mesajında Bile Ben Dtpyi Savunduğunu Görüyorum...

Secilipte meclis catısı altına gelen ve yasalarla korunup 530 vs milletvekilinin bi anlasma,cozum bulamadıgı kisileri biz burda asmaya,hakarete kalkmayalım..

Aynı sekilde teror vb gibi olguları destekleyen Turkıye Cumhuriyetinin butunlugune tehdit olarak algılanabilicek yaklasımlar gosteren kisileride desteklemeye kalkmayalım !

Lutfen mesejlarımızı bu dogrultuda atalım.

dtp nin kapatılması kime ne fayda verecek..bu güne kadar dtp ye sempati duymuş, oyunu ondan yana kullanmış insanlar parti kapatılınca pkk yamı destek versin yani..??
pkk ile bağlantıları olduğu doğru, ancak ortada konuşulması gereken bir sorun var..dtp yi kapatırsanız kürt sorununu meclisde tartışılan bir sorun olmakdan çıkarıp illegal alanlara itersiniz..!! kapanan dtp nin yerine ya kürt illegal çeteler kurulur yada pkk desteğini artırır..yıllardır kürt partilerinin meclise girmesi engelleniyor...kendi bölgelererinde 100 de yüze yakın oy almalarına rağmen.. böylesine antidemokratik bir ortamda adamlar meclise demokratik yollarla girmeyi başardı..bu onların ilk tecrübesi..yanlış beyanatları oluyor..ama onlarda alışık değiller meclisde olmaya..bırakalım söylesinler dertleri neyse..hiçbirşeyi tartışmaktan korkmayalım..tartışmamız engellendikçe simgelere sığınıyoruz..birilerinin derdini anlatmasına izin verilmiyor oda gidiyor türban takıp simgeler ile kendini ifade ediyor..en bariz örneği türbandır..yılardır türbanı tartışıyor..derdimiz kadınlar başına ne geçirecek...tartışmadıkça konuşmadıkça sorun büyüyor.kürt sorunu ile ilgili hamasi olmayan bilgilerin ortaya atılmasından sakın çekinmeyin!!!

Geri