Duvar yazıları hakkında

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||

ewt arkadaşlar bilirsiniz duvar yazıları wardır...herkes yazsın bakalım hem eğlences hem haznemize yeni laflar katchass...​
bn başliimm..

birgün öleceksin ve toprak olacaksın bir öküz gelip seni yiyecek sonra bok olacaksın ve ben sana bakıp hiç değişmemişsin diyeceğim

Ellerimle Belini Kavrayınca Dudaklarımla Sana Dokununca Sıcacık Bir Şeyler Akar İçime Benim Sevgili Çay Bardağım.. ;] :)

kimine göre kralım,kimine göre yalanım herkes rahatına baksın ben adamına göre adamım,...Erkegi KADIN,kadını ALTIN,altınıda ateş eritir........NESCAFE BİLE üçü biarada ben yalnızım...bir delinin seni öpmesine izin ver ama bir ÖPÜCÜGÜN seni delirtmesine izin verme.....Asiller idare eder,acizler şikayet eder,basitler iftira eder.....fabrikadan HALKA satış vardı bissürü HALKAM oldu.....Deveye sormuşlar boynun niye egri o da artık bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum demiş....Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bi boşluk bırak 9999 gönder hatasız kul olmaz melodisi cebine gelsin...müge sen bu yazıyı okuyorsan tüm ilişkimiz bitmiştir(yer erkekler tuvaleti)......SENİ SEVDİMDE NOLDU TÜRKCELLE EFES ZENGİN OLDU

iF you want to be sexy? u must drink PEPSİ :cool:(pek duvar yaZısı deĞil ama..:D)

Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn... :D

Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. tam karşımdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz..

Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği... Bu ev pek tekin değil hanım.. Yürü gidelim...

umuda kurşun sıksanda ölüm unutma umuda kurşun işlemez güllüm.

Ben hayatıma daha fazla gün katamam ama günüme daha fazla hayat katabilirim....

bu konu forum oyunu değil

bencede sebepp ne nie oyun deilmiş herkes bir duvar yazısı yazıo bu oyun değilmi yani???

mılyonlarca kılometrelık yol bıle tek bır adımla baslar!...

uzun olur gemilerin direği. (manası derin)

кüçüктüм,α∂αм σℓмα∂ı ∂є∂ιℓєя,α∂αм σℓ∂υм,ѕєνмє∂ι ∂є∂ιℓєя,ѕєν∂ιм,υgяυηα öℓмє∂ι ∂є∂ιℓєя,öℓ∂üм,ιş ιşтєη gєçтι ∂є∂ιℓєя!!!

Geri