Łîøŋкïŋg
...::AmigoSansar::...
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar Birde Aldatma Meselesine El Atim Dedim çünkü Bu Zamanlarda Aldatma Neredeyse Moda Oldu.sizce Ne Yapilmali Böyle Bir Durumda?
ARKADAŞ BÖYLE BİR DURUMU HİÇ BİR TÜRK ERKEĞİ KABULLENMEZtikvesli' Alıntı:kardaş valla bence onuda anlamak lazım ha demek tatmin edememişim derim ve gerekirse bende katılırım ama biliyorum bunu kabullenecek erkek bulmak kolay olduğu için siz hemen en kötü olasılıkları ankete doldurmuşsunuz bunu da göz önünde bulundurun bence
anlaşılan siz bayansınız ama eğer gerçekten bu konu size ters geliyosa kapatırım bizde kalp kırmak olmaz kesinlikle arkadaşım...CHI€F' Alıntı:seçeneklerde kazığa oturtmak yok o yüzden anketi protesto ediorum ve katılmıorum![]()
lionking24' Alıntı:anlaşılan siz bayansınız ama eğer gerçekten bu konu size ters geliyosa kapatırım bizde kalp kırmak olmaz kesinlikle arkadaşım...![]()
iSpiYonCu' Alıntı:chıef yengenızdır
bu arada aklıma bıle getırmek ıstemıom kı benım yanımda olucak bırısı bana öle bısı yı yapamaz o derece![]()
ben sana kıyabilirmiyim hiç.öyle bişi olmazda ztn! gözümde gönlüdme sende benım canım sevdiğimreact0r' Alıntı:sevgilim olan ve eşim olabilecek tek insan var ve o böyle birşeye kalkışmaz,düşünmez bile
farzedelimki oldu ikisinide öldürürüm, gider paşa paşa yatarım
öldürmek olay yerinde dökülen iki göz yaşıdır, yatılacak yer bayrampaşa değil, dedemin mezarlığıdır
benden başkasına yar olacaksa,benim yaşamamın bir anlamı yok
sen kendinde misin dostum. bunun tatminle aalakası yoq farklık ve biras da olaya heyecan katmak desek belki. ama ilk cevap benden di okumanı tavsiye ederimmmtikvesli' Alıntı:kardaş valla bence onuda anlamak lazım ha demek tatmin edememişim derim ve gerekirse bende katılırım ama biliyorum bunu kabullenecek erkek bulmak kolay olduğu için siz hemen en kötü olasılıkları ankete doldurmuşsunuz bunu da göz önünde bulundurun bence