yerli ve yabancı tüm sitelerde E8400 hakkında tutarsız yorumlar var bu işlemci gerçekten sorunlumu almayı düşünüyordum ama karasız kaldım anakartım gigabayte p35 ds3
konudan alıntı:
kesin konuşmak gerekirse atılan iddaalar kesinlikle dogrudur bir haftadır bu konuyla ilgili uğraşıyorum ama işlemcimin sıcaklığı ne yaptıysam idle de 50 nin altına inmedi (çekirdek sıcaklığı) ama işlemci yüzeysel olarak pek ısındığı söylenemez google den e8400 termal problem altında arama yaparsanız yurtdışında donanım sitelerindeki bu konuyla ilgili açılan topic leri görebilirsiniz şunuda söylemekte fayda var stok fanla dahi işlemci tam yükte iken elle kontrol ettiğimde soğutucu kesinlikle ısınmıyor oda sıcakılığının bile çok altında buyrun yorumlar sizin
Bekohamit keşke duyduklarından bir kesit alıntı yapsaydın kimler neden şikayetçi diye ben yaklaşık 3 ayı aşkın kullanıyorum hemde günde en az 8 -10 saat ve son dereje güzel hiçbir sorun yaşamadım anakartım : Gigabyte GA-EP35C-DS3R İşlemci: Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz, 3000 MHz 6MB Rem:2Gb herşey çok stabil
tek sorunum ekran kartımın çok ısınması
ama tercih senin o olumsuzlukları biraz açıklasaydın daha net yanıt olurdu. selamlar
SpeedFan ve HWMonitor ile core (çekirdek) sıcaklıklarını paylaşırı mısın...