Ebu garip hapishanesinden bir kadınınn mektubu

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Halkıma, Ramadi'nin, Halidiye'nin ve Felluce'nin insanlarına; erdem ve
onurlarını kaybetmeyen tüm dünyadaki insanlara...

Bu size, Amerikan-siyonist hapishanesi Ebu Garib'ten kardeşiniz Nur'un
mektubudur.

İnanın buradaki aşağılanmayı, sefaleti ve haysiyetsizliği size nasıl
anlatacağımı, kelimelere nasıl dökeceğimi bilemiyorum.

Siz sıcak evlerinizde karınlarınız doyurup sevdiklerinizle bir arada otururken
bizim maruz kaldığımız aşağılanma ve çektiğimiz açlığı, sizler su içerken
çektiğimiz susuzluğu, sizler derin uykuda iken Amerikalılar'ın bize yaşattığı
uykusuz geceleri, sizler giyinikken bizim yaşadığımız çıplaklığı, bizi soyup
önlerinde sıraya dizmelerini nasıl anlatabilir, nasıl kelimelere dökebilirim...

Ey kardeşlerim; kamyonlarınızı ve arabalarınızı Amerikan malları taşırken
gördüğümüzde kalbimiz sıkışıyor. Çünkü o araçlar benim halkıma ve ülkeme ait.

Yüreğim kan ağlayarak şöyle diyorum: Allahım! Benim insanlarım, haysiyetlerini
ve şereflerini bir avuç Amerikan Doları'na satmış. Yaşadıklarımızı ve kirletilen
onurumuzu düşündükçe gözlerimden yaşlar boşanıyor.

Ey kardeşlerim;

Amerikalılar'ın elinde ne ızdıraplar çektiğimizi, neler acılar yaşadığımızı,
Allah aşkına, nasıl anlatıp nasıl kelimelere dökeyim.

Kardeşlerim;

Allah'a yemin ederim ki, yaşadıklarımızı dile getirmekten acizim. Bundan ar
ediyorum. Ama yine de kelimelere sığınarak size olanları anlatacağım.
Amerikalılar'ın bizlere yaptığı haysiyetsizlikleri, çektirdiği eziyeti,
işkenceyi ve aşağılanmaları elimden geldiğince anlatacağım...

Hayvani zevklerinin aracı olmadığımızda, kendimizi şehvetlerine teslim
etmediğimizde bizi nasıl öldüresiye dövdüklerini ifade etmeme izin verin...

Siz ey bizim dini liderlerimiz olarak ortalarda tozup gezenler!

Amerikalılar'ın bize reva gördüğü bu cinsel ve hayvani eziyetler karşısında hâlâ
nasıl oluyor da açık alınla ortalarda görünebiliyorsunuz?

Peygamber Efendimiz'in en değerli hazineniz buyurduğu haysiyet ve şerefinizi
çiğnetmekten pek sıkılmış gibi görünmüyorsunuz.

Bizi ve kendinizi birkaç dolar kırıntısı karşılığında pazarlardaki köleler gibi
Amerikalılar'a ve Siyonistler'e mi sattınız? Haysiyet ve şerefinizi ne çabuk
kaybettiniz?

Allah'ın bizi sizlere bir emanet olarak verdiğini ne çabuk unuttunuz?

Hani bizleri koruyacak, besleyecek ve namusumuzu asla çiğnetmeyecektiniz? Ne
oldu size, verdiğiniz söze?
Amerikalılar, Ebu Garib'te namusunuzu her gün ayaklar altına alıyor. Mektubumu
okuyanları, Allah adına, Ebu Garib Hapishanesi'ndeki vahşiliklere dur demeye
çağırıyorum. Buradaki insanlığa sığmayan işkenceleri durdurmak için sesinizi
yükseltmeye davet ediyorum. Burada yapılanlar, Siyonistler'in hapishanelerde
Filistinli gençlere ve kadınlara yaptıklarından daha berbat.

Orada fiziki işkence yapıyorlardı. Oysa burada her gün ırzımıza geçiyorlar.
Vahşi, kana susamış hayvanlar gibi bedenlerimize saldırıyorlar. Avazımız çıktığı
kadar çığlıklar atıyoruz ama kimsenin bizi duyduğu yok!
Eğer kalbinizde, ruhunuzda bir zerre insanlık, haysiyet, onur ve şeref varsa,
birleşin ve bu hapishaneye saldırın. Gelin ve kurtarın bizi!

Elinize geçen bütün silahlarla bu hapishaneye saldırın! Hem onları hem de
bizleri öldürün!!!
Biz çoktan ölüme razıyız. Burayı yerle bir edin!

Hepimizin karnında onların piçleri var! Çoğumuz hamileyiz! Biz dünden ölüme
razıyız!

Size yalvarıyoruz; gelin ve kurtarın bizleri! Size, ailelerimize ve ülkemize
daha fazla utanç vermemek için ölmek istiyoruz! Bizi öldürün! Size yalvarıyorum;
Allah için bizleri, Amerikalılar'ı ve onların piçlerini öldürün! Allah rızası için! Size yalvarıyoruz....​

yazacak tek kelime bulamıyorum
ne diyim umarım bir an önce ölürler de kendilerini bu azaptan kurtarırlar!
LANET OLSUN abd ye de israil ede onların köpeklerinide

Elimden birşey gelmiyor...
kendimi kötü hissediyorum
Irakta olsam amerikalı bırakmazdım

Her halk hakettiğini bulur...Amerikaya söveceğinize yatıp kalkıp Çanakkale'de düşmanın mermi yağmuruna kendini siper eden atalarımıza rahmet okuyun ve onlara layık birer evlat olarak yurdumuzu laik ,çağdaş ve ileri bir ülke olarak ''dokunulamaz'' hale getirmeye çalışın..İşte en basit örneği bu yazı..Conilere kafa tutup bağdata geldiklerinde orduları tasviye edip el birliğiyle saddam heykeli yıkarsan ,anana bacına tecavüz edildiğinde de elinden hiçbirşey gelmez..Bu adamlar müslümanlığın yüz karasıdır.Kurarsın ordunu ,son askerine kadar şehitlik mertebesine ulaşana kadar savaşırsın..Başka yolu yoktur bunun..Biz zamanında yaptık ..Onlarda yapsaydı..

gözlerim doldu..çok kötü oldum ancak bu kadar şerefsiz kahpe olunur Katil,şerefsiz Amerika

Her halk hakettiğini bulur...Amerikaya söveceğinize yatıp kalkıp Çanakkale'de düşmanın mermi yağmuruna kendini siper eden atalarımıza rahmet okuyun ve onlara layık birer evlat olarak yurdumuzu laik ,çağdaş ve ileri bir ülke olarak ''dokunulamaz'' hale getirmeye çalışın..İşte en basit örneği bu yazı..Conilere kafa tutup bağdata geldiklerinde orduları tasviye edip el birliğiyle saddam heykeli yıkarsan ,anana bacına tecavüz edildiğinde de elinden hiçbirşey gelmez..Bu adamlar müslümanlığın yüz karasıdır.Kurarsın ordunu ,son askerine kadar şehitlik mertebesine ulaşana kadar savaşırsın..Başka yolu yoktur bunun..Biz zamanında yaptık ..Onlarda yapsaydı..

arkadasım dogru soylemiş tamamen sana katılıyorum

psicopat' Alıntı:
yazacak tek kelime bulamıyorum
ne diyim umarım bir an önce ölürler de kendilerini bu azaptan kurtarırlar!
LANET OLSUN abd ye de israil ede onların köpeklerinide

aynen katılıyorum bu kadar ... bi millet olan amerikanlar nası DÜnya üzerinde kalabiliyolar anlamıyorum

elimizden birşey gelmiyor işte eğer birşeyler yapılacaksa devlet olarak yapılmalıdır.amerikaya karşı yapılması gereken tek şey bu devlete en ağır cezaları vermek ve bu hayvani devletin yıkılması için elimizden geleni yapmaktır.biz burda bu sözleri yazıyoruz amerikaya her türlü küfürü ediyoruz ama hala onların mallarının alıyor onlara para kazandırıyoruz.ırak askerleri amerikayla birleşmiş kendi halkıyla savaşıyor ama bir grup adi ırak askeri için bütün ırağı suçlayamazsın onlar ellerinden gelse elbette ölümüne savaşacaklar ancak öyle bir dolap dönüyor ki ortada ırak askeri bile kendi halkını öldürüyor.burada iki ülke var adi amerika ve haysiyetsiz israil bu iki devletin amacıda belli amerika petrolün,israil ise vaad edilmiş toprakların peşinde ve emin olun BUNDAN 8-10 SENE SONRA AYNI AMERİKA GÜNEYDOĞU ANADOLUYADA GİRECEK VE AYNI MEKTUPLAR ORDADA YAZILMAYA BAŞLANACAK belki bunları söylemek çok acı ama bunlar gerçekler daha fazla yazmak istemiyorum çünkü bu yazıları herkes yazabilir ama sadece yazmakta kalıyoruz bizim din kardeşlerimiz orada tecavüze uğrarken biz burada kızlarımız başörtüsü taksınmı başörtüsü takanlar okumasın gibi devletimizi kendi içinden parçalatmaya yönelik olaylarla uğraşıyoruz.BİZ ŞİMDİLİK SADECE DUA ETMEKLE YETİNECEĞİZ.İNŞALLAH İLERİDE AMERİKAN VE İSRAİL ASKERİNE KARŞI SAVAŞMAK İSTERİM...ALLAH DEVLETİMİZİ KORUSUN VE AMERİKA-İSRAİL İKİLİSİNİN BELASINI VERSİN!!!.........herkese teşekkürler....

Aglamamak için kendimi dahafazla tutamıyorum arkadaşlar nasıl bir zülümsür bu benim aklım mantıgım almıyor rahman ve rahim olan ALLAH herkesin yardımcısı olsun

nalet olsun yaptıkları pisliklere
ama ıraklı kardeşlerim amerikan bayrağını evinin önünde gördüğünde welcome demicekti
onuru haysiyeti için dini için canını verecekti
dinimiz bunu sölemiyormu onur haysiyet şeref bunlar gittkden sonra ne din kalır ne de yaşam için bi amaç

Aglamamak için kendimi dahafazla tutamıyorum arkadaşlar nasıl bir zülümsür bu benim aklım mantıgım almıyor rahman ve rahim olan ALLAH herkesin yardımcısı olsun

BENDE AYNI DURUMDAYIM.ÇOK ETKİLENDİM

EMPATİ KURUN .O İNSANI ANLAMAYA ÇALIŞIN VE ALLAH MUHAFAZA TÜRKİYEDE AYNI DURUMUN YAŞANDIĞINI DÜŞÜNÜN .ALLAH YARDIMCILARI OLSUN .

ŞEREFSİZ BABALARI ABİLERİ DE IRAKTA GEZSİNLER BU HALDE

VATANA MİLLETE SAHİP ÇIKMAZSAK OLACAĞI BUDUR .ALLAH BİZLERİ BU DURUMDAN KORUSUN .BU DURUMDA OLAN BU İNSANLARIN DA YARDIMCISI OLSUN.ALLAHA HAVALE EDİYORUM

allah belalarını versin bu orsp çocuklarını allah bu amerikayı tez vakitte yok etsin inşallah
biz birlik olmadığımız sürece sıra bizede gelecek

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

elimizden birşey gelmiyor işte eğer birşeyler yapılacaksa devlet olarak yapılmalıdır.amerikaya karşı yapılması gereken tek şey bu devlete en ağır cezaları vermek ve bu hayvani devletin yıkılması için elimizden geleni yapmaktır.biz burda bu sözleri yazıyoruz amerikaya her türlü küfürü ediyoruz ama hala onların mallarının alıyor onlara para kazandırıyoruz.ırak askerleri amerikayla birleşmiş kendi halkıyla savaşıyor ama bir grup adi ırak askeri için bütün ırağı suçlayamazsın onlar ellerinden gelse elbette ölümüne savaşacaklar ancak öyle bir dolap dönüyor ki ortada ırak askeri bile kendi halkını öldürüyor.burada iki ülke var adi amerika ve haysiyetsiz israil bu iki devletin amacıda belli amerika petrolün,israil ise vaad edilmiş toprakların peşinde ve emin olun BUNDAN 8-10 SENE SONRA AYNI AMERİKA GÜNEYDOĞU ANADOLUYADA GİRECEK VE AYNI MEKTUPLAR ORDADA YAZILMAYA BAŞLANACAK belki bunları söylemek çok acı ama bunlar gerçekler daha fazla yazmak istemiyorum çünkü bu yazıları herkes yazabilir ama sadece yazmakta kalıyoruz bizim din kardeşlerimiz orada tecavüze uğrarken biz burada kızlarımız başörtüsü taksınmı başörtüsü takanlar okumasın gibi devletimizi kendi içinden parçalatmaya yönelik olaylarla uğraşıyoruz.BİZ ŞİMDİLİK SADECE DUA ETMEKLE YETİNECEĞİZ.İNŞALLAH İLERİDE AMERİKAN VE İSRAİL ASKERİNE KARŞI SAVAŞMAK İSTERİM...ALLAH DEVLETİMİZİ KORUSUN VE AMERİKA-İSRAİL İKİLİSİNİN BELASINI VERSİN!!!.........herkese teşekkürler....

merak etme amerika kimin çorbasına taş atacağını bilir..bizim toprağımızda onları doyuracak petrol yok..ama olsaydı biz türkler amerikan köpeklerine had lerini bildirirdik..
amerikan ordusu ırak topraklarına girdiğinde çil yavrusu gibi dağılan ırak ordusunun vebalidir bu..ama bizlerin başında atatürk gibi bir lider vardı..allah onlarada öyle bir lider nasip etsin..şimdi ise bizlere düşen her fırsatta amerikan emperyalistliğini kınamak ,amerikan özentisi gençlerede gerçekleri anlatmak,ve amerikan mallarını boykot etmektir..
BATIDA DOĞUDA ALLAHINDIR...

Geri