echo blackwolf was here >actgamers :)

blackwolf

uid=0(root)
HH Üyesi
Reaction score
0
milli harekatın Turkish Hacker ı daha index atmayı bilmiyorsun

black mi bilmio index atmayı :D

iyi çalışma tebrikler

arkadaşlar bi forum sitesine index atmak istiyorum bana yardınmcı olurmusunuz

yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

kankam doru sölüyoo blackmı bilmiyo puhahaa eskı uyesin ama (tabi giriş tarihine göre :p ) blackwolf u küçümseme derim :D:D

abim bak burda ne yazıor alt tarafı oku
Attacked by blackwolf: 1705 of which 188 are single IP and 1517 mass defacements

ingilizcen varsa anlarsın bizim için bazen index atmak bile zaman kaybı :) anladınmı

wh0ppix' Alıntı:
milli harekatın Turkish Hacker ı daha index atmayı bilmiyorsun

EE sen bı ındex atta goster artık =)

ben eskiden atardım şimdi önüme gelene index atmıyorum black gibi index atmaya zamanım yok atarsamda special sitelere atıyorum

dün benim mod olduğum yere girde bak falan demiştin

merak ettim girdim anladım şimdi ne yaptğını biraz zor oldu ama:p

index atıormuşun neyse o:s

esmer de anladıysa olayı iş tamam dır :D

adama bak olm gıcaksan gıcıkım de çekemiyorsan çekemiom de ama unutma bizde spicallere bi zamanlar çakıyorduj senin gibide 2 saat davsla arayıpta öle yapancı sitelere deil aha beni bilen bilir az kaymakamlık emniyet sitesi olsun çakmadık gov.tr lere ondan sonra basıma gelenleride herkez bilir neyse çok büyüksen kapısırız kocum :) 10 dakikada ikimiz ne kadar site hacklicez :) hodri meydan ben çok büyük bir hackerim demiom zaten hackerde deilim ama sizin gibiler yüzünden kendimden yaptığım işlerden nefret ediom

ehue gusel çalışma helal blackwolf

benim site hackleyecek zamanım yok artı olarak hayatımda davs kullanmadım sen beni tanımazsın ben special dediysem governmental site demedim sen her gov u special zannetme

Tebrikler blackwolf.Yahu bi tebrik ediceksiniz.Hemen tartışma başlıo :S Tekrar Tebrik blackwolf...

wh0ppix' Alıntı:
benim site hackleyecek zamanım yok artı olarak hayatımda davs kullanmadım sen beni tanımazsın ben special dediysem governmental site demedim sen her gov u special zannetme
seni ne zaman icat ettiler sölesene???
çamur atma,
o sipeyşıllardan 2 dene koyda öle yürü bu forumda

Geri