Eden Hazard: 'Bırakın şimdi transferi'
Transfer kelimesini iki haftalığına rafa kaldıran Belçikalı golcü, tek isteğinin şampiyonluk kupasını kaldırmak olduğunu ifade etti.Geleceği hakkında konuşmaktan kaçınan Lille'ın Belçikalı yıldızı Eden Hazard, sadece şampiyonluğa odaklanmak istiyor...
Avrupa'nın en büyük genç yetenekleri arasında gösterilen 20 yaşındaki futbolcu, bu sene Fransa'da çift kupaya koşan Lille takımının başarısında büyük role sahip oldu.
Devre arasından bu yana adı transfer haberlerine karışan genç golcünün en son Liverpool kulübüyle anlaşmak üzere olduğu yazıldı.
Bu söylentilerden oldukça sıkıldığını belirten Hazard, Sky Sports'a verdiği demeçte, "Sadece şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. Transfer konularına hiç girmek istemiyorum. Menajerim ile birçok kulübün temas halinde olduğunu biliyorum ancak benim şu an tek ilgilendiğim şey şampiyonluk." dedi.
Zorlu Sochaux deplasmanını kayıpsız atlatarak bitime iki hafta kala büyük avantaj yakaladıklarını düşünen Belçikalı futbolcu, "Gervinho'yu tekrar ağları havalandırırken görmek güzeldi. Bizi hayallerimize bir adım daha yaklaştırdı. Şampiyonluğu deli gibi arzuluyorum. Transfer görüşmeleri bir süre daha bekleyebilir." şeklinde konuştu.
Bitime iki hafta kala en yakın rakibiyle bulunan altı puan farkı koruyan Lille, bu hafta sonu Paris Saint-Germain'e konuk olacak.
Kaynak