Efsaneler Ölmez,Sadece Şekil Değiştirir.[İmza,avatar,wallpaper]

vinsinity

New member
Reaction score
0
2j2vyxk.jpg

2h3ssqp.gif

2em3ash.jpg

opuyow.png

351wwn7.jpg

21cznt.png

2w2fxa0.jpg

zk21sm.jpg

24yrehz.jpg

6yfc4x.png

1zvbtd4.jpg

6nvwwy.jpg

jv0hma.jpg

2a83jwz.jpg

2v1ooxd.jpg

166n1a0.jpg

2r5gd52.jpg

2s0oeme.jpg

2v1ooxd.jpg

bjesee.jpg

2ih01vo.jpg

15dxti0.jpg

a1txkp.jpg

1ranf6.jpg

157omzs.jpg

29zu685.jpg

smznut.jpg

24v4krt.jpg

2dahvh4.jpg

gerekirse uygun yerlerle birleştirilir =)

saoL dai sağLam konu oLmus
eLine sağLık...

ѕσηυη¢υ;3676257' Alıntı:

Amaç güzel resimler paylaşmak mı yoksa resim paylaşırken arada rakip takım taraftarlarına küfretmek mi?

Güzel resim paylaşmak.
Rahatsız olan varsa kaldırabilirmde sorun değil.

Güzel resim paylaşmak.
Rahatsız olan varsa kaldırabilirmde sorun değil.

Dikkat ettiysen tek resimden alıntı yaptım.Ve bu resimdeki ''NKFVAS'' ifadenin anlamını bilmemene imkan yok sanırım.Senin hiç Fenerbahçeli tanıdıgın,akraban yok mu?Bu kadarı ayıp yani alenen küfür ediyorsun

ѕσηυη¢υ;3676943' Alıntı:

Dikkat ettiysen tek resimden alıntı yaptım.Ve bu resimdeki ''NKFVAS'' ifadenin anlamını bilmemene imkan yok sanırım.Senin hiç Fenerbahçeli tanıdıgın,akraban yok mu?Bu kadarı ayıp yani alenen küfür ediyorsun

Hey allahım..Sana söyledimki eğer rahatsız olduysan doğru düzgün söyleyebilirsin ve ben sorun etmem kaldırırım dedim ama anlayamadın heralde?
Küfür edende ben değilim bunu da uydurmayalım lütfen:goz: sanki o lafı ben çıkardımda, resmi ben çizdimde tüm suçlusu ben oldum bravo valla

EDİT:konuyuda bulandırmayalım artık.Sorunun varsa konuyla ilgili istersen pm atarsın istersen Mod'lara söylersin gereği yapılır.

ѕσηυη¢υ;3676257' Alıntı:

Amaç güzel resimler paylaşmak mı yoksa resim paylaşırken arada rakip takım taraftarlarına küfretmek mi?

Dikkat ettiysen diğer resimlere bir şey söylemedim.Buna hakkım da yok zaten.Lafı çıkartan sen değilsin ama bu kadar güzel resmin arasına Fbliler'e küfür eden resmi koyan sensin.Ben de rahatsızlığımı dile getiriyorum.Aynı anlayışı senden de bekliyorum.İkili tartışmaya çevirmeyelim.Yoksa diğer resimlere ve konuya haksızlık olacak

Geri