efvv bende gelmiş bulunuyorum nihayet..

__BeTuL__

New member
Reaction score
0
evet arklar bende geldim burayıda çok sewdimmm çok gzl bi yer...bnm bu ikl msjım deil (şşşş çaktırmayın sakın)artık idare edin...
ama şunu söylemek istiyorum.geçenlerde bir konuya bakarken bir arkadaşımız biz (misafir takımı)den SÖMÜRÜCÜ diye bahsetmiş. bu bnm çok ağırıma gitti burad yeni olmam SÖMÜRÜCÜ biri olmam manasına gelmez. ben sadece bişeyler öğrenmeye çalışıyorum o kdr... neyse herkes k.i.b.sın

1.hoşgeldin :) iyiforumlar

2.yeni gelenler değil de belki gerçekten sömüren eski üyeler için söylemiştir...

gerçi her ne olursa olsun güzel bir tabir değil ya ... nese tekrar hoşgeldin :biggrin

saolll hoşbulduk. gerçektende hoş buldum yani ya bu site çok güzelllll...neyse sanırım arkadaşta kötü niyetle söylemedi o kelimeyi ama naapiim benim ağırıma gitti SÖMÜRÜCÜ kelimesi......

Aramıza HoşgeLdin

herkese cümleten HOŞŞŞBULDUMMMMMM arkadaşlarrr...... ya burada çok şee öğrenecem ben yaa....yaa daha çömez takımındanım ben belkü bişeler kaparım ne dersiniz? ama şunu öğrendim hackerlik zor bi iş bende kolay bişee zannediyodum

Aramıza Hjg..İyi ForumLar

saolun hoşbulduk.. herkese iyi forumlar.

E Hos qeLdin o haLde : )
Biraz gec oLsada yine de h.qeLdin : )
Umarım kaLıcı da oLursun ..
İyi ForumLAR ..

hoş geldin iyii forumlarr takma bunalrıı eğlenmene bakkk

merhabalar eski üyeyim ama forumlarda yeniyim herkese selam

şey bilen varmı ben hep misafir olarak gösteriliyorum neden acaba bayadır üyeyim aslında

he bide nikimi değiştiremiyorum acemiyim yani yardım yardım:vur

Kısaca şöyLe açıkLayayım sana nedenLerini..

Nickini deqiştiremezsin ancak yönetimden ricada buLunursun onLar da uyqun qörürLerse nickin deqişir.
Diqer sorunun cevabı da şudur mesaj sayına qöre rütbe atLarsın.Yani henüz "misafir" rütbesinden terfi edememişsin.

Ailleye hoşgeldin __BeTuL__....Forumun tadını çıkarmaya bak...Herşey paylaşım değildir..bazen bir yorum bir teşekkür paylaşımın en büyüğüdür...;)

Geri