"Ek tedbir alınacak"

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Köşkteki güvenlik zirvesinden "kısa ve orta vadede ek tedbir" kararı çıktı. Bölgedeki istihbarat ve personel yapısı gözden geçirilecek.

Çankaya Köşkü'ndeki zirve, 2 saat 45 dakika sürdü. Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Çanakkale'deki İpek Yolu-2010 General/Amiral Semineri nedeniyle zirveye katılamadı.

kaynak

Ek tedbirler alınsın iyi güzel, bugune kadar alınmadımı anlamıyorum neler konusuyor şu odalarda, sözde heronlarımız var icraat yok , sözde teroristleri görmüşler çoban sanmıslar, bana kalsa radikal kararlar alınması gerekir bugune kadar tedbirler alınıyor zaten, zaman birliktelik zamanı TSK tam destek kıvırmadan butun partiler bırleşcek AKP olsun MHP olsun CHP olsun BDP olsun hepsi toplancak konusacak nasıl bıter bu terör cumhurbaşkanı toplatıya çağırıyor efendım chp gelmiyor yok oyle bır vuracaksın masaya gelecek herkes aynı anda masada olacak başka yolu yok kımse kıvırmayacak kımse nemalanmayacak kımse çamur atmayacak yok açınımmıs herkes DESTEK verecek başka yolu yok

Ek olarak bu pkk ilişkisi olan godamanların uyuşturucu trafıgını kesecen para akışını kesecen, destek veren ulkeler bunları kullanıyor söz kürt meselesi olarak bunlarında işine geliyor bana kalsa kürt yurtdaşlarda bılıyor kürt ile türk arasında bır fak olmadıgını ama çaresiz kalıyorlar oğulları dağda oraları bılmediğim için geçim sıkıntısı içsizlik herşey var pisliklerde ucbeş kuruş bırazda beyin yıkıyorlar ve tehdit ediyorlar mecburen cocuklarını gönderiyorlar bılıyorlarda çocuklarının öleceğini ama zorbalıkla cocukları gidiyorlar net fikir olacaklar herkesim bıtecek dicek, bılıyorum kı dıyorlardır neden olmesini istesin bır ana-baba

ÇÖZÜM BELLİ

kürt ve türk halkları arasında fark yok
pkk ilişkisi olan herşey kesilecek (uyuşturucu - para - gıda aklınıza ne geliyorsa )
siyasi olarak birliktelik, her parti kımse cemberin dışında kalmayacak

Geri