ekran kartı almak istiyorum

wera33

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 200 tl param var hangi ekren kartını tavsiye edersiniz

sistem özelliklerini yazsaydın hacı ona göre secim yapsaydın ve yardımcı olsaydık 200 liram var diyosun iyi güzelde affedersin ama bakkaldan alışveriş yapmıyosun değil mi :S

haklısın arkadaşım

sistem özelliklerini yazsaydın hacı ona göre secim yapsaydın ve yardımcı olsaydık 200 liram var diyosun iyi güzelde affedersin ama bakkaldan alışveriş yapmıyosun değil mi :S

valla haklısın ben gene bodoslama daldım konuya sistem özelliklerim şöyle: 2,8 dual core işlemci 1,5 ram gigabyt 945 anakart ramlar 400 mghz. likti yanlış hatırlamıyorsam genel olarak fena bir sistemim yok sayılır yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Nvidia cephesinden de 9600GT fena degil.

Turkiyedeki piyasa fiyatini bilmiyorum ama burada 200TL altinda.
Birde onemli bir husus ekran karti secerken karsilastirmayi kac mb oldugu uzerinden degil kac bit ve cekirdek hizina sahip oldugu uzerinden yaparsan iyi karti secebilirsin.

Ben aticiyim 4770 128bit ama guzel yorumlar duydum bu kart icin onun disinda 128 bit serisinden 4670 de fena degildi.

ekran kartında önemli olan bant genişliği(bellek hızı Xbellek ara yüzü)'dir.bunun içinde 5yoldan paralel akış sağlayan 4770 orta seviyenin en iyisidir.4850'yi zorlamakta.
senin pcne en uygunu 4770dir bence ama psuya dikkat et

hiç düşünme git bunu al
VATAN COMPUTER - ZOTAC - 9800GT ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı - Ekran Kartı
zotac_geforce_9800_gt_eco.jpg

Geri