Ekran kartı hakında yardım

kaptanoguz

New member
Reaction score
0
BEN EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUM ANAKARTIM ESKİ VE GÜÇKAYNAGI 300W OLDUGU İÇİN 2 KART ARASINA KALDIM

1.Sİ GIGABYTE ATI HD 4650 1GB 128BIT GDDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI

GA Chipset Markası ATI
VGA Chipset Modeli HD4650
VGA Slot PCI Express 2.0
Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
Bellek Tipi GDDR 2
Bellek Hızı 800Mhz
Bellek Arayüzü 128 Bit
Çekirdek Hızı 650Mhz
Monitör Bağlantısı DVI

2.Sİ ZOTAC 9500GT GDDR2 1GB 128BIT EKRAN KARTI

VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli 9500GT
VGA Slot PCI Express 2.0
Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
Bellek Tipi GDDR 2
Bellek Hızı 1000Mhz
Bellek Arayüzü 128 Bit
Çekirdek Hızı 550Mhz
Monitör Bağlantısı DVI

BURDA YAZAN BELLEK HIZI VE CEKİRDEK HIZI DEGERLERİ FARKLI 2 KARTINDA FİYATLARI AYNI AMA Bİ BELLEK HIZI CEKİRDEK HIZI KAFAMI KARISTIRDI BİLEN BİRİNİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR
SİMDİDEN HERKEZE TESEKKUR EDERİM :thumbup:

birader Zotac dedin mi akan seller durur. hiç düşünmeden 9500 gt yi al. kafan rahat için ferah olsun.. bana güven hayatta pişman olmazsın. ekran kartı hakkında çok deneyimim oldu çünkü.

Gigabyte hd4650yi Gözün Kapalı Al Pişman Olmazsın :goz:

Gigabyte hd4650yi Gözün Kapalı Al Pişman Olmazsın :goz:

gözü kapalı mı alsın? birader şuan da en sağlam ekran kartı üreticisi Zatoc'tur. adamların bi nobel ödülü almadığı kaldı.. sen hala hd4650 filan diyorsun.. onlar istikrarsız firmaların ürettiği kartlar. Zatoc ise Devleşmek için elinden geleni yapıyor ve hedefine bir kaç adımı kaldı.. bu tarz firmaları eğer desteklemezsek teknoloji hiç bir zaman çığır açamayacak. hep aynı çizgide yürüyecek.. yani maximum hızda değilde seke seke büyüyecek. onun için bırakın atiyi matiyi Zatac diyorum Zatoc... adamlar The Cardfather yahu!

şu güzelliğe bakın isterseniz daha iyi anlarsınız beni,

ZATOC

ZATOC 2

ZATOC 3

İşte Saçmaladığının Farkında Deilsin Zotac Bile Diyemiyorsun Sen :) Zotac Gerçekten Çok Kaliteli Kartlar üretir Ama Nvidia Grafik İşlemcisine Sahip Kart Ürettiği İçin Geride Kalıyor Ati Grafik İşlemcili Kartlara Göre :goz: Zotac Demeyi Öğren Birazda Bilgi Sahibi Ol Öyle Gel :durdurun

Bu yararlı bilgiler ve bana yardımcı oldugunuz için tesekkur ederim gigabyte 4650 almaya karar verdim sagolun

Rica Ederiz Lafı Bile Olmaz :goz:

İşte Saçmaladığının Farkında Deilsin Zotac Bile Diyemiyorsun Sen :) Zotac Gerçekten Çok Kaliteli Kartlar üretir Ama Nvidia Grafik İşlemcisine Sahip Kart Ürettiği İçin Geride Kalıyor Ati Grafik İşlemcili Kartlara Göre :goz: Zotac Demeyi Öğren Birazda Bilgi Sahibi Ol Öyle Gel :durdurun

birader 99 senesinde Zotac'ın adı yani ilk adı Zatoc'tu, iki ortak ayrıldıktan sonra daha doğrusu Zatoc ortağına hakkını verdikten sonra yine 99'un sonlarına doğru ikiye bölündüler. sonrasında Zatoc'un adı Zotac olarak değişti. diğer eski ortağı da şuan Leadtek adında ürünlerini satışa sunmakta. bendeki ağız alışkanlığı.. sendeki terbiyesizlik.. bu iş böyle bir yere varmaz. bırak saçma dalaşmaları da insan olalım ki insanlara yardım edelim. ve yine söylüyorum ati.. bir halta yaramaz. ben kaç senedir bilgisayarcıyım gözlerimle görüyorum hangisi daha çok dayanıyor hangisi daha hızlı. sen eğer biraz bilsen ikisinin arasındaki farkı zaten ati, nvidia dan daha iyi demezdin. neyse terbiyesizlik etme bir daha.. çünkü ne yaparsan kendine olur olan.. kardeş, unutma.

birader 99 senesinde Zotac'ın adı yani ilk adı Zatoc'tu, iki ortak ayrıldıktan sonra daha doğrusu Zatoc ortağına hakkını verdikten sonra yine 99'un sonlarına doğru ikiye bölündüler. sonrasında Zatoc'un adı Zotac olarak değişti. diğer eski ortağı da şuan Leadtek adında ürünlerini satışa sunmakta. bendeki ağız alışkanlığı.. sendeki terbiyesizlik.. bu iş böyle bir yere varmaz. bırak saçma dalaşmaları da insan olalım ki insanlara yardım edelim. ve yine söylüyorum ati.. bir halta yaramaz. ben kaç senedir bilgisayarcıyım gözlerimle görüyorum hangisi daha çok dayanıyor hangisi daha hızlı. sen eğer biraz bilsen ikisinin arasındaki farkı zaten ati, nvidia dan daha iyi demezdin. neyse terbiyesizlik etme bir daha.. çünkü ne yaparsan kendine olur olan.. kardeş, unutma.

Asıl Mesleğimin Ne Olduğunu Bilen Biliyor Bilader Reklama Gerenk Yok :goz: Yaşının Kaç Olduğunu Kim Ne Olduğunu Bilmiyorum Karşılaştırmalı Test Sonuçları Herşeyi Gösteriyor Boşa Laf Kalabalığı Yapmana Gerek Yok :001_rolleyes: Verdiğin Kartların Birisi Point Of Viev Zotac İle Uzaktan Yakından İlgisi Yok

Asıl Mesleğimin Ne Olduğunu Bilen Biliyor Bilader Reklama Gerenk Yok :goz: Yaşının Kaç Olduğunu Kim Ne Olduğunu Bilmiyorum Karşılaştırmalı Test Sonuçları Herşeyi Gösteriyor Boşa Laf Kalabalığı Yapmana Gerek Yok :001_rolleyes: Verdiğin Kartların Birisi Point Of Viev Zotac İle Uzaktan Yakından İlgisi Yok

dailar alt tarafı bi ekran kartı yemeyin birbirinizi.ha zatoc ha zotac...

valla arkadaş.. ben sana şöyle söyliyim.. bi gün iki tane pc topladık ikisininde herşeyi aynıydı sadece.. birinin 2gb birinin de 4 gb ram'i vardı. ve ramlerin markası farklıydı.. 2 gb olanı daha kaliteliydi adlarını unuttum ama. neyse.. çalıştırdık aynı anda formata başladılar ve aynı anda bitti ikisinin de işlemi cdlerin ikiside yeni yazılmış gıcır gıcır her şey süper hiç bir kusur da yok ama ikisi de buna rağmen aynı an da bitti. bu olaydan sonra bu işe iyice dikkat etmeye başladım.. ve artık arada ufak rakamlar olduğu sürece sadece markaya bakmaya başladım. özellikle ram konusunda. böyle bir şey var mı ya? 2 gb ram ve 4 gb ram aynı hızda. daha bir çok kez de farklı yollardan aynı durumla karşılaştım. adam 1 gb yaptım diyor sonra farklı bir marka da 512 mb ram yine iki bilgisayar yine aynı özellikler ve 512 1 gb'tan daha hızlı.. böyle bir şey varsa tek açıklaması ürünün kalitesidir. dolayısıyla burada da zotac daha kaliteli olduğu için onu önerdim. onun çekirdek hızının daha iyi olması önemli değil. şansımız olsa da deneyebilsek.. ama şimdi dandirik programlarla test edip hah.. bu daha iyi diyoruz. piyasada çok farklı şeyler dönüyor. bu aslında bir şerefsizlik. bu ati dir nvidia'dır.. Kingston'dur... vs. yani herkes bu işi yapabiliyor. flash diski düşünün 2 gb'lık flashın devreleriyle oynayıp 8 gb'ta kadar çıkarabiliriz. komik şeyler işte.. umarım anlamışsınızdır. uzun uzun yazdım gözlerinizi yordum ama yaşadıklarımı anlatmak istedim. önemli olduğunu düşünerek. yaşıma gelince.. bazen bilgili insanın(teknoloji devleri mesela) cahil insanın saflığından yaralanıp ..kip bi de üstüne çay içeceğini bilecek kadar yaşlıyım diyeyim. : )

valla arkadaş.. ben sana şöyle söyliyim.. bi gün iki tane pc topladık ikisininde herşeyi aynıydı sadece.. birinin 2gb birinin de 4 gb ram'i vardı. ve ramlerin markası farklıydı.. 2 gb olanı daha kaliteliydi adlarını unuttum ama. neyse.. çalıştırdık aynı anda formata başladılar ve aynı anda bitti ikisinin de işlemi cdlerin ikiside yeni yazılmış gıcır gıcır her şey süper hiç bir kusur da yok ama ikisi de buna rağmen aynı an da bitti. bu olaydan sonra bu işe iyice dikkat etmeye başladım.. ve artık arada ufak rakamlar olduğu sürece sadece markaya bakmaya başladım. özellikle ram konusunda. böyle bir şey var mı ya? 2 gb ram ve 4 gb ram aynı hızda. daha bir çok kez de farklı yollardan aynı durumla karşılaştım. adam 1 gb yaptım diyor sonra farklı bir marka da 512 mb ram yine iki bilgisayar yine aynı özellikler ve 512 1 gb'tan daha hızlı.. böyle bir şey varsa tek açıklaması ürünün kalitesidir. dolayısıyla burada da zotac daha kaliteli olduğu için onu önerdim. onun çekirdek hızının daha iyi olması önemli değil. şansımız olsa da deneyebilsek.. ama şimdi dandirik programlarla test edip hah.. bu daha iyi diyoruz. piyasada çok farklı şeyler dönüyor. bu aslında bir şerefsizlik. bu ati dir nvidia'dır.. Kingston'dur... vs. yani herkes bu işi yapabiliyor. flash diski düşünün 2 gb'lık flashın devreleriyle oynayıp 8 gb'ta kadar çıkarabiliriz. komik şeyler işte.. umarım anlamışsınızdır. uzun uzun yazdım gözlerinizi yordum ama yaşadıklarımı anlatmak istedim. önemli olduğunu düşünerek. yaşıma gelince.. çok şey bilecek kadar yaşlıyım diyeyim. : )
EyvaLLah :001_rolleyes:

ben şahsen alcak olsam 4650 yi alırdım.çünkü alttaki karşılaştırmadada atinin daha iyi oldğunu gösteriyor gerçi 9500GT yok listede fakat daha ii model olan 9600GT var o bile 4650 den daha aşağıda performans olarak.ama kalite dersen nvidia kartları daha kaliteli...

Notebookcheck: Comparison of Graphic Cards

benim kuzenimde zotac vardı fanı çok küçük olduğu için yanmıştı ki aşağı yukarı bütün zotaclar öle atiyi tek geçerim:D model iyi hiç uğraşma

Geri