ekran kartı yardım

syrll

New member
Reaction score
0
arkadaşlar şimdi bende ddr2 anakart var ve ekran kartı alıcam bunun için ddr2 olanlara mı bakıcam pcı slotunu kullanıcam ekran kartlarında ddr4 bile var bilen varsa yardımcı olsun

ekran kartının DDR2 veya DDR3 olması önemli değil.Anakartın Agp8x ise AGp PciEx ise Pci uyumlu ekran kartı alırsan sorun çıkmaz.

veriyoluna göre alacaksın dostum agp ise agp pci ise pci pci ex ise pci ex..
onun üzerindeki ramler ddr diye geçmez zaten GDDR diye geçer işlemcisi CPU değil GPU dur yani kaç mhz yada hangi seri olması önemsizdir veriyolu tuttuğu sürece problem yoktur..

veriyoluna göre alacaksın dostum agp ise agp pci ise pci pci ex ise pci ex..
onun üzerindeki ramler ddr diye geçmez zaten GDDR diye geçer işlemcisi CPU değil GPU dur yani kaç mhz yada hangi seri olması önemsizdir veriyolu tuttuğu sürece problem yoktur..

yane ddr2 veya ddr3 olması önemli deil sadece agp veya pcı olmasına göre alıcam demiolay bu_?

GIGABYTE 945GCM-S2L C2Duo DDR2 PCIX 224VGA GLAN

benim anakartımın marka ve modeli bu,bunun slotu PCI EXPRESS demi_?

evet bu Pci ekran kartının Pci olsun ..

birisi bu konudada bana yardımcı olabilirmi ?

PCI mı PCI express mi_?

bildiğim kadarıyla ikiside aynı şey PCİ olsun farketmez .. msnn varsa verebilrmsn benmde sana soracaklarım var

pci ile pci express farklıdır yanlıs yönlendirmeyelim

anakartın pci express destekliyor dostum pci cok eskide kalan ekran kartları.. yerlerine agp cıkmıstı ama agp de bir sure sonra yerini pci express e bıraktı..

herhangi bir pci express kart alabilirsin gddr sadece hız için önemlidir..
piyasadaki gddr 5 ram gömülü ati 4870ler performans canavarı mesela
ama gddr3 veya gddr4 alıp uygun fiyata iyi performans da alabilirsin..

özür dilerim yanlıs bilgilendirdiğim için! benimde bir kaç sorum olacak banada yaroöö edebilirmisiniz?

yardım için teşekkürler:)

syrll anakartı ne kadara aldın ?? bilgilendirirmisn bende alacaımda

Geri