Ekran Koruyucu Yardım

Pit_Pit

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar benim sıkıntım şu bilgisayarımda istemediğim bir ekran koruyucu var iş yaparken bilgisayarımda aniden kendi kendine devreye giriyor kendi kendine mausla ugraşırken çalışıyor ekran koruyucu dosyalarının içerisinde yok bu ekran koruyucu bir türlü bulamıyoum bunu nasıl edip kaldırırım bu ekran koruyucuyu arkadaşlar ...

Özelleşştir bölümünün ekran koruyucu sekmesinde ne olduğu
gözükmesi lazım ama 3. parti bi ekran koruyucusudur
denetim masasından program ekle kaldır bölümün de .........Screen Saver diye yazar
onu bulup kaldırırsan sorun gider

özelleştir bölümü neresi bilmiyorum birde ekle kaldırda scran saver diye birşey yok hemde hiç :((

özelleştir bölümü neresi bilmiyorum birde ekle kaldırda scran saver diye birşey yok hemde hiç :((

Xp için:
Masaüstüne sağ tıkla özellikleri seç açılan pencerede ekran koruyucu bölümüne git "yok"u seç uygula tamama bas bitsin

orda zaten yokki olsa halledicem ama orda yok seçtiğim halde kendi kendine çıkıyor o ekran koruyucu system32 dosyasının içerisinde hangi klasörde toplanıyor ekran koruyucular bi orayı kontrol edeyim

ekran koruyucu ayarlarını değiştir... yani başka ekran koruyucu seç.. olmazsa program ekle kaldırdan varsa kaldır... olmazsa regedit den bulup silmeye çalış. olmazsa clean diye bi program var onu kur ve onunla silmeyi dene.. bi sürü çözüm söylenebilir

Geri