Elektriğe %34 zam yapıldı

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Elektriğin toptan fiyatına yüzde 34 zam yapıldı. Zam 1 Ekim'den itibaren geçerli olacak. Tüketiciye yansıyacak zammın ne olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.​

144822.jpg

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Türkiye Elektrik Ticareti Anonim Şirketi'nin (TETAŞ) Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye (TEDAŞ) bağlı 20 elektrik dağıtım şirketine sattığı toptan elektriğe zam talebini onayladı.

Buna göre, 1 Ekim 2008 tarihinden itibaren TETAŞ'ın kilovat saati (kWh) 10.74 YKr'den sattığı toptan elektrik fiyatı yüzde 34 artacak.

Kurul, bugünkü toplantısında TETAŞ'ın 1 Ekim 2008 tarihinden geçerli yeni tarife önerisini değerlendirdi ve karara bağladı.

EPDK 20 dağıtım şirketine zam talebinin onaylandığına dair bir yazı göndererek, maliyet artışları çerçevesinde şirketlerin yeni tarifelerini bildirmelerini istedi.

Şirketlerin vereceği teklif doğrultusunda nihai tüketiciye yansıyacak zammın ne olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

TETAŞ'ın zam talebinde otomatik fiyatlandırma mekanizması çerçevesinde yansıtılması gereken maliyet artışları (petrol, doğalgaz fiyatları vs) ve Piyasa Mali Uzlaştırma Merkezinde ortaya çıkan fiyatlar büyük rol oynadı.​

akp seçim öncesinde elektriğe hiç zam yapmadık diye bağırıyordu,

şimdi ise zamları ardı sıra sıralıyor!

Yuh %34 Mü :S Demin Kız Aradı Dk 8 Kuruştan Saati 5 YTL bile Etmio =) Yine Girdi Millete Zam

akp böle yediği para ceza sını karşılamaya calışıyor yardım kampanyası başlattı yha aldığı cezayı halka ödetiyor daha ne zam lar beklio bizi göreceksiniz

Guzel guzel.. Aa az bile arkadaslar bu zamlar, asgari ucretin 8000 YTL oldugu zengin otesi 1 ulkedeyiz (!) :sigara:

Zam yapmaktan SIKILMADIMI bunlar :)

ohhhhh ne güzel... ohhhh..

%48 oy aldılar nasılsa. halk onları onaylıyor. ohhhhhhhh....

inşallah ocaktada %40 zam yaparlar. bu halka bu müstehak ohhhhhhhhhh

maşallah maşallah durmak yok yola devam basın zamı anasını satim :D

haşırttt bas gaza

ben sayamadım bunlar yeni sezonda % kaç zam yaptı şimdi
(gaz lambası ticaretine mi girsem)

akp durmak yok zama devam diyor zannımca

Artık su ulkede bunlari normal karsiliyorum

Bu bir politika..Sadece yapılacakmış gibi görünüyor..Aslında böyle bir şey yapılmayacak .Sonra birileri ben engelledim diyecek..Senaryo..

Geri