ELEKTRONİK bölümü

vetteman

New member
Reaction score
0
Forum da elektronik bölümü açılmasını istiyorum. bilgisayarla alakalı herşey mevcut ödev bölümünde var ama bence yeterli değil. içerik güçlü değil yine bence. lütfen bi düşünün. SAYGILAR...

Yaff kardeş şimdi kim anlar pic programlamadan veya elektronik devre çiziminden bence gereksiz.Bu konular sadece bir veya iki kişi ile olacak iş değil ekip lazım.

Elekronikten çok iyi anlarım.
Küçükten radyoları bozmaktan işe başladım :D
Bölüm olarak zaten ödev tezde var gerek yok ki...

Çok Zor dyorum Denilenm gibi ekip lazım Çizim Lazım En büyüğü resimli anlatım lazım bence zor Zaten tezler de de varmış gerek yok bence de

abi tamam gerek yok falan diyosunuz da odev tez bolumunde ne var bişe yok. çok yetersiz.
bu sitede yok yok. benim gördüğüm tek eksik elektronikte.
eğer bu bölüm açılırsa ben hergün farklı bi konu anlatıp döküman verecem.
aha bu da erkek sözü..
saygılar kolay gelsin

sitemizde argo yasaktır yazını lütfen editle..eger elınde dokuman varsa bunu bu şekilde
de verebılırsın amaç paylaşmak değil mi?

Aynen

J@CK@L' Alıntı:
sitemizde argo yasaktır yazını lütfen editle..eger elınde dokuman varsa bunu bu şekilde
de verebılırsın amaç paylaşmak değil mi?

KatıLıyorum sana...Seviyeyi koruduğumuz için HackHell in farklılığını sürdürüyoruz..
DigitaL elektronik mezunu birisi olarak ben de gerektiğinde yardımcı oluyorum olurum da..her zaman..

Elektronik ayrıca cok kapsamlı bir DAL,hangi bölümünü koyucaksın ki bölüm açılmasını isteyen dostum..
SIRF mod LUk amaçLI bence bölüm açılmasını istemek yanLIş..
Sorusu olanlar zaten cevap bulabiliolar sorularına..

tamam doğru diyosun bi çok dalı var. ben sadece teklif ettim. hemen acılacakmıs gibi neden hemen parlıyosunuz ki.
mod luk falan bole ni isteğimde yok.
herkeze koly gelsin.
argo yazdığım içinde özürdilerim...

çizimlerde yardım edebilirim:)

çok karışık devreler olmadıkça:):)

arkadasım iyi düsünmüssün,bencede böyle bi bölüm olursa elektronige meraklı olan
herkes icin cok iyi bir fırsat olur,
ekip lazim diyipte hemen elestiriye baslayan arakadasa sunuda soylemek isterimki
elektronige merakli kisiler bi ekip olusturur ve o kisilerde birbirini bu gibi
yerlerde tanisinlar,fenami?

Geri