Elma suyunu süzmeden için

peace_346

New member
Katılım
2 Eki 2005
Mesajlar
1,820
Reaction score
0
Puanları
0
Yaş
35
25944.jpg



Antioksidanlar, vücuda zarar veren ve hastalığa neden olan molekülleri nötrleştiriyor.

Üreticiler, tortusu alınmış elma suyunun tüketici için daha cazip olduğunu düşünürken, perakendeciler de süzülmüş elma suyunu uzun raf ömrü için tercih ediyor.

Araştırmanın başında bulunan Polonya'daki Wroclaw Üniversitesi'nden Dr. Jan Oszmianski, "Tortulu elma suları daha çok antioksidan içeriyor" dedi.

En sağlıklı seçim için öneride de bulunan Oszmianski, "Elmayı kabuğu ile tüketmek daha çok antioksidan alma açısından daha iyi" dedi.
 
Geri
Üst