kuzay
Pesimist
- Katılım
- 2 Nis 2007
- Mesajlar
- 28,387
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0
Malzemeler :
3 su b.un
4 çorba k.tereyağı
5 çorba k.pudra şekeri
1 çorba k.yoğurt
1 p.kabatma tozu
İç harcı için:
2 elma
1 avuç ceviz
3 çorba k.toz şeker
Üzeri için:
pudra şekeri
Hazırlanışı :
Karıştırma kabına pudra şekeri, un, yoğurt ve kabartma tozunu alarak hamuru yoğurun. Diğer tarafta elmaları rendeleyerek tavaya sotelemeye alın. Üzerine ceviz, tarçın ve şeker ilave ederek sotelemeye devam edin. İç harç pişince hamurdan ceviz büyüklüğünde koparın. İçine harçtan koyarak kapatın. Kapatılan yerler alta gelecek şekilde yağlanmış tepsiye dizin.170 derecelik fırında pişirin.
afiyet olsun
3 su b.un
4 çorba k.tereyağı
5 çorba k.pudra şekeri
1 çorba k.yoğurt
1 p.kabatma tozu
İç harcı için:
2 elma
1 avuç ceviz
3 çorba k.toz şeker
Üzeri için:
pudra şekeri
Hazırlanışı :
Karıştırma kabına pudra şekeri, un, yoğurt ve kabartma tozunu alarak hamuru yoğurun. Diğer tarafta elmaları rendeleyerek tavaya sotelemeye alın. Üzerine ceviz, tarçın ve şeker ilave ederek sotelemeye devam edin. İç harç pişince hamurdan ceviz büyüklüğünde koparın. İçine harçtan koyarak kapatın. Kapatılan yerler alta gelecek şekilde yağlanmış tepsiye dizin.170 derecelik fırında pişirin.
afiyet olsun