Emeğe Saygı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Sir_DaNieL_

Uploader Team
Reaction score
0
28s1ysz.jpg

resimde gördüğünüz 110 gb upload un 1-2 paylaşımım hariç hepsi HH adınadır.(sir_daniel@hackhell şifreli)
bugüne kadar 100 gb dan fazla upload yaptım HH adına.
ve bunu sadece 1 mbit internetle yaptım.
(bilmeyenler için söyleyim 100 mb lık bir dosyanın yüklenmesi ortalama 1 saat sürüyor.)

ben hackhell'i çok seviyorum ama bu emeğin sömürülmesi olayı hoşuma gitmiyor.

günlerce uğraşıp 60-70 parça oyun yüklüyorum yüzlerce kişi bakıyor

sağolsun bazı arkadaşlar upload areadaki paylaşımlara saygı duyup yorum yapıyor.

ama onun dışında sadece oyunu çalıştırmayı beceremeyenlerden yorum geliyor.

enayi yerine koyulmuş hissediyorum kendimi.

alıntı yapıp saçmasapan çalışmayan oyunlar koysam üstüne şaşalı başlıklar atıp her tşk e cevap versem eminim daha fazla hit alırdı konularım.

bundan sonra yüklemelerim devam edecek ama HH adına değil kendi adıma yapacağım yüklemelerimi.

react0r ' e pm attım. bugün yetkim alınacaktır heralde.

bunları içimi dökmek için ve HUT tan ayrılma sebebimin bilinmesi için yazdım

son olarak sadece HUT u bırakıyorum ve sömürgen üyeler hariç hiç kimseyle bir sorunum yok.

HH yi de bırakmayacağım bırakılmaz da zaten.

hepinize iyi forumlar

Devran ßöyLe Dönüyor Dostum YaßiLacak ßirŞey YoK Senin Yine Azmiş ßenim Kaç yüz Gß aLLah ßiLir :hhmanD Ama Emege Saygi Pek Yok :goz:

Ne dıyelımkı,ben bu yuzden artık upload yapmıyorum dıyebılırım.
Ama paylasanlarada tşk esırgemıyorum.

mErak içErisinde kaLıp upLoadlarında göZ geZdirdim heR koNunda oRtalama 10 mEsaj ve teSekkür var ve şİmdi aÇtığın konu bu yüZden bana komiK, oLabildiĞince geReksiz geLdi. Hh upLoad taKımı kiŞilerin teşekküR veyA yoRum toPlayarak eGolarını taTmin eTmeleri için kuRulmadı. HackHell'e kAtkı saGlamak için biR karşıLık beKlemeyen aRkadaşlar iÇin kuRuldu ve bunuNla biRlikte üYelerde oLmayan aYrıcaLıkLarda saGlandı. AçmıŞ oLdugun koNuyla kaRşıLık beKlemeden bu siTe için eMek veRen arKadaşlara saYgısızLık yapMıs oLdun ama istEyerek ama iStemeyerek... hiÇbirimize daNışmadan, bu yoLda birLikte deVam ettiĞin aRkadaşlarının fiKrini soRmadan aLmış oLdugun bu kArara bEn saYgı duyuYorum ve kOnunu kaPatıyorum. EmEklerin için teŞekkürler :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri