Emin Çölaşan kadın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_bozkurt_

New member
Reaction score
0
30 Mart 2007 Cuma 00:46
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devletin resmi nüfus kayıtlarında Emin Çölaşan'ın kadın olduğunu ortaya çıkarttı.

Gökçek daha sonra "Ben ortada bir yanlı olduğunu ve Çölaşan'ın bunu düzeltmesi içen ortaya çıkarttım" dedi

kaynak:internet haber

Birilerinin ortaya çıkartmasına gerek yoktu ama yine de ii olmuş ya sağolsun :)

gerçi kadın kimliğini üstünde taşımanın etkisimidir nedir adam çok güzel kıvırtıyo:)

Geçen melih gökçekten ağzının payını fena aldı demekki köşe başlarından kalem oynatmakla olmuyomuş.

Emin Çölaşan n Melih Gökçek ten daha çok erkek olduğu ortada!
akşam İ. Melih Gökçek yediği lafları kaldıramayacınca ona yakışan bu şekildeki metodlara başvurdu.

insanLar AKP çatısı aLtında topLanmaya başLadığında
Neden hep isimLeri karaLanmaya çaLışıyor ki?
Hep mi muhaLefet oLacak bu CHP saz ekibi..

Adam Ankarada yıkıLmaz kaLe oLduğunu iLan etti neredeyse
Buda siyasi kimLiği değiL
TamamıyLe şahsi kimLiğindendir..
Çıksın CHP Li beLediye başkanLarı icraatLarı döksünLer masayada
ErkekLikLerini değiL icraatLarını konuşaLım

Allah' ın işine bak o ona i melih derken oda onun kadınlığını belgeledi :):)

أĸяα' Alıntı:
Çıksın CHP Li beLediye başkanLarı icraatLarı döksünLer masayada
ErkekLikLerini değiL icraatLarını konuşaLım

bu zamana kadar yaptıgı yararlı tüm projelerin temeli m.karayalcın zamanında atıldı
kendi projeleri de ortada;
köprü, cami ve çeşmeden baska bişey yapmadı
gecen belediye secimlerinden once m.karayalcın, tekrar secilirsem ankarada buyuk bir su sorunu var halletmeye calısıcam gerekirse yeni bir baraj bile yapabiliriz dedi
ama sayın gokcek bu sorunu cozmek yerine ataturk bulvarındaki asırlık agacları keserek yol genişletti kavşaklar yaptı
boşuna dememişler köşke giden yol kavşaklardan geçer diye
varoşlarda bebelere top, bebek verip, sonra kavsak acıp konser vermekle olmaz bu işler ama ankara halkı maalesef bayılıyo beleşcilige ;)

İşte siyasetcimizin seviyesi. Kadın, erkek önce insandır. Burada yaptığı hakareti önce kadınlara yapıyor ama kahve kültürü ekranlara taşınınca rating artıyor. Önce fikirlerin tartışıldığı doğrunun yanlışın irdelendiği bir program olacağına birbirlerine çokomel atma yarışına girildi. Yakışır Melih Gökçek'e.

Programı kaçınız izlediniz?Nufüs bilgilerine baktım ERKEK yazıyor İ.Melih.Gökcek dende ancak bu kadar gercekci belge beklenebilirdi...Laf ebeliğinden başka birşey yapmadı üste çıkmak için sacmalayıp durdu..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
Emin Çölaşan n Melih Gökçek ten daha çok erkek olduğu ortada!
akşam İ. Melih Gökçek yediği lafları kaldıramayacınca ona yakışan bu şekildeki metodlara başvurdu.
BUNU KANITLA:victory

Edit:Nüfüs kaydını kaldırdım arkadaşlar görmesi gerekenler görmüştür sanırım..İ.Melih Gökcek bu konuda da yalan söyledi..

facetoface' Alıntı:
bu zamana kadar yaptıgı yararlı tüm projelerin temeli m.karayalcın zamanında atıldı
kendi projeleri de ortada;
köprü, cami ve çeşmeden baska bişey yapmadı
gecen belediye secimlerinden once m.karayalcın, tekrar secilirsem ankarada buyuk bir su sorunu var halletmeye calısıcam gerekirse yeni bir baraj bile yapabiliriz dedi
ama sayın gokcek bu sorunu cozmek yerine ataturk bulvarındaki asırlık agacları keserek yol genişletti kavşaklar yaptı
boşuna dememişler köşke giden yol kavşaklardan geçer diye
varoşlarda bebelere top, bebek verip, sonra kavsak acıp konser vermekle olmaz bu işler ama ankara halkı maalesef bayılıyo beleşcilige ;)

Daha önce de yazdım şimdi de yazayım
Bende Samsunda oturuyorum Atakent isimLi semtinde
Burası da CHP Li yanLışım varsa SamsunLuLar düzeLtsin...
Kavşak yoL köprü camii diyorsun
Atakentte bir çivi çakıLmadı 4.5 yılda..
yoLLarı gene çukurLarLa doLu
hatta çoğu mahaLLesinin yoLu biLe yok
inşaatLardan artma çakıL toprak faLan yoLa serpiLiyor
NasıL oLacak şimdi?

أĸяα' Alıntı:
Daha önce de yazdım şimdi de yazayım
Bende Samsunda oturuyorum Atakent isimLi semtinde
Burası da CHP Li yanLışım varsa SamsunLuLar düzeLtsin...
Kavşak yoL köprü camii diyorsun
Atakentte bir çivi çakıLmadı 4.5 yılda..
yoLLarı gene çukurLarLa doLu
hatta çoğu mahaLLesinin yoLu biLe yok
inşaatLardan artma çakıL toprak faLan yoLa serpiLiyor
NasıL oLacak şimdi?

para yoksa bişey yapamazlar
ama isterse sizin baskanınız da gokcek gibi belediyenizi turkiyenin en borclu belediyeler arasına sokabilir. sonra kısın ortasında (hangi akla hizmetse) doker asfaltı 2 ay sonra yolunuz eskisinden daha da beter olur.

Herzamanki İ..Melih Gökçek tavrı Emin Çölaşana ispat edeceğim dediği şeyleri ispatlayamadı saçma sapan şeylerle uğraşıyor.Haber programında fena bozuldu gökçek efendi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri