En Büyük Pişmanlığınız?..

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Arkadaşlar burada pişmanlığınızın zirvesini hackhell cilerle paylaşabilirmisiniz?..

not: şimdi %90 ihtimalle 1-2 arkadaş çıkacak verildi falan dicek arattım bulamadım eğer öle bişey olursa arama özürlülüğümden dolayı özür dilerim...

Benim pişmanlığımmı bilenler bilir...Anladın sen onuuuuuuu...

Zamanında okumadım,Üzerimdeki okul üniformasının değerini,taşıdığım kitap ve çantamın,armamın,sınıfımın,sınıf arkadaşlarımın,okulumun,öğretmenlerimin(aşık olduğum beden eğitimi öğretmeninin hatta),Kalemimin,oturduğum sıranın kıymetini bilemedim...Şimdi Köp.K gibi sürünüp Öss ye hazırlanıyorum.Eğer liseyi adam akıllı bitirmiş olsaydım şuan Üni.3 te olmam gerekiyordu.3 Yıl önce gitmem gereken okula şimdi 3 yıl geç hazırlanıyorum.En büyük pişmanlığım bu..Okumak okul güzel şeyler işte sevmeyen arkadaşlar bunları kaybetmeden değerini anlayamayacaklar...YAŞASIN OKUL diyorum.Ve en büyük pişmanlığım aylarca belkide yıllarca hazırlanarak yapılmış o kitapların kıymetini bilememek.

Öğrenci kardeşler...Oturduğunuz sıranın kıymetini bilin,inanın okuldan çıktıktan (yada çıkarıldıktan) sonra anlarsınız ne kadar güzel bişey olduğunu..Biri bana gel liseyi 1.sınıftan baştan oku deseydi uğruna canımı bile verirdim...

lisede çok pısırıktım. ayrıca saclarım da cok komikmiş. sonradan anladım en iisi doğallık

Doğru insanı hep buldumu sanıp çok sevmem... bundan çok çekmişimdir...

en büyük pişmalığım mı bilmiyorum ama aklımda en çok yer eden bu: kız arkadaşımdan benimle gelemeyeceğini bile bile benimle gelmesini istemiştim üstüne üstlük benle gelmedi diye bağırdım falan kırdım kalbini,çok kötüydü çok,ne öküzüm de mi?:vur

unıv 1.sınıftaki taki platonik aşık olduqum bi cocukk :(
keske hiç duyqularıma kapılamsaydım
bunu öqrenmıstı bi yerden,sonra en yakın ark. cıkmıstııı
coookk pişmanımm o anki saçma duyqularımdaann
neyse 2 yıl qecti ama hiç unutmayacam
hala qörüyom onu :(

gururumu yenemeyip. gitme diyemediğim için.. çok pişmanım...

ynlış insanları tanıyıp onları doru insan sanıp ark yada sewgili olmam yasık onlara yazık

sudan bir sebepten dolayı tartışmıştım birisiyle..ve o sinirle bileğimi doğradım...:durdurun

fena izler kaldı....çok pişmanım....:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

değersiz birisine değer veripte sewmek..
he bir de soarsanız geçen gün Knightta adama 10 gb ye yakın kazık atacaktım ve atamadım kendım kabullenmedım. takası.. :D:D:D:D:D:D

yaptıgım herseyın arkadasındayım yanı hıc bı pısmanlıgım yok hepsını ben yapıtım sonuclarına da katlanırım :9

davidstyle' Alıntı:
yaptıgım herseyın arkadasındayım yanı hıc bı pısmanlıgım yok hepsını ben yapıtım sonuclarına da katlanırım :9
titre ve kendine gel... bende aynen senin gibi düşünüyodum sonra arkamı dönüp bie baktım herşey darmadağın ve bazı şeyler için çok geç...

GeÇen Yillarimda DoĞal OlmadiĞim İÇİn PİŞmanim....doĞal Olmak Çok GÜzel Orjİnallİk Harİka....

en büyük pişmanlığım; insanlar beni kırsa bile (en sevdiğim,canım dediğim insanlar) ben hala saf saf aramız açılmasın diye uğraşıyorum.çünkü arkadaşlıkların sevginin kolay bulunamadığını sanıyorum. keşke karşımdakiler gibi katı ruhlu olabilseydim:saskin

çok ama çoooooooook istememe ragmen ailem liseye yollamamişti,onlarin istedigi kursa deilde gizlice liseye kayıt yaptırmadigima çokkkkk pişmanim

çok şükür şimdiye kadar pişman olacağım bişey yapmadım.inşallah bundan sonra da yapmak zorunda kalmam.çünkü genelde ani çıkışlar yapmamaya çalışıyorum.

Geri