En beğenilen lider Tayyip Erdoğan

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
K

Kutay Alp

Guest
En beğenilen lider Tayyip Erdoğan
,

Araştırma sonuçlarına göre siyaset, sanat, eğitim ve edebiyat gibi alanlarda hayranlık duydukları birinin olup olmadığı yönündeki soruya, gençlerin yaklaşık olarak 45,9’u olumlu yanıt verdiği gözlemlendi.

Gençlerin en fazla hayranlık duyduğu isim yüzde 21,6 ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Erkeklerin Başbakan Erdoğan’a hayran olma oranı yüzde 24,6 iken kadınların hayran olma oranı ise 18,7 olarak ifade edildi. Ayrıca yaş arttıkça Başbakan Erdoğan’a duyulan hayranlık arttığı kaydedildi. Başbakan Erdoğan’dan sonra gelen isimler sırasıyla şöyle: “Atatürk, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet Ran, Necip Fazıl Kısakürek, Ahmet Türk, İbrahim Tatlıses, Murat Boz ve Can Yücel.” Gençlerin belirttikleri isimler arasına ilk 10’da hiç kadın giremedi.

En beğenilen lider Tayyip Erdoğan, Star Gazetesi

En beğenilen lider olabilirsin,hatta senin aslında ne olduğunu bilen dünyada tek ben kalayım önemli değil ama şu bi gerçek ki asla ve asla allah ın sevgili bi kulu OLAMAYACAKSIN.Senin aslında ne olduğunu allah biliyor ya o bana yeter.

anketlerde refahta sonlardayız. demokrasi kadın hakları basın özgürlüğü öyle... ama ne hikmetse bu adam en beğenilen lider oluyor.. o halde deveye diken insana....

Benim içinde 1 numaralı lider Recep Tayyip Erdoğan

Biraz ağır gelmişti fakat güzel bir hikayeydi. Hani eşek anırıyor ve beğeniliyorken at ve inek gerçek değerler üretip geri plana itiliyordu. Öyle bir durum vardı.

Tayyip Erdoğan'ın millet tarafından çok sevilmesi ergenekoncu maşaların çok zoruna gidiyor biliyoruz

ama ne yaparsın ki gerçek bu değişmiyor ve ne kadar ağlasanız da zırlasanız da bu gerçeği değiştiremeyeceksiniz de

Deprem ve tsunami sonrası Japonya’daki nükleer reaktörlerden gelen radyasyon sızıntısı haberleri tüm dünyayı alarma geçirdi. Almanya, nükleer reaktörlerinden 7’sini durdurdu. Nükleer devi Rusya ve Fransa programlarını askıya aldı. AB ise 143 reaktöre stres testi yapacak.

tüm bunlardan sonra dünya lideri şöyle bir açıklama yaparak bizleri rahatlattı:

"Evdeki mutfak tüpü de riskli":durdurun

büyük adam vesselam :001_tt2:

En beğenilen lider olabilirsin,hatta senin aslında ne olduğunu bilen dünyada tek ben kalayım önemli değil ama şu bi gerçek ki asla ve asla allah ın sevgili bi kulu OLAMAYACAKSIN.Senin aslında ne olduğunu allah biliyor ya o bana yeter.

Doğru söze ne hacet.

Türkiye, Suriyeye saldırsın diye, amerika gazla çalışan varlıkları time dergisine kapak bile yaptı. Düşünme özelliği elinden alınmış veya öteden beri böyle bir özelliği olmayan bir tayfa, buda size kapak olsun diye gerçeği gören ve sevinmeyen insanlara kapak verdiler. Sonra dedim ki kapaklar bizdeyse şişelere ne oldu aceba?!;,:..

Dünya gezegeninde bir yer marmış orda iki canlı varlık yaşarmış BİRİSİ SİNEKLER BİRİSİDE İNEKLER bu sinekler kan emmeyi çok severmiş sinekler ineklrin kanını emdikce ineklerin çok hoşuna gidermiş ama bu zavallı inekler birgün kanlarının sonu geldiğinde öleceklerini farkında deyiller siz siz olun inek olupda bu sineklere kanınızı emdirmeyin sonunuz bu inekler gibi olur son pişmanlık fayda etmez

yorumların bi çoğu çok komik :D

Geri