En hızlı SMS kaç saniyede yazılır?

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bir telefon markasının etkinliğine katılan 27 yaşındaki İngiliz Melissa Thompson, en hızlı SMS yazma rekoru kırdı

Kendisine verilen metni 25.94 saniyede yazan Thomspon, Amerikalı Franklin Page'in 35.54 saniyelik rekorunu 10 saniyelik farkla egale etti. Thompson, 23 yaşındaki sevgilisi Chris Davies'le alışveriş yaparken bir telefon markasının tanıtımında gerçekleşen mesaj yarışmasına katılarak "Serrasalamus ve Pygocentrus türündeki kesici dişli piranalar tatlısuda yaşayan dünyanın en vahşi balıklarıdır. Aslında onlar insanlara nadiren saldırırlar" metnini 26 saniye içinde SMS olarak yazmayı başardı.
Her gün sevgilisine 40-50 civarında mesaj yazdığını söyleyen Melissa Thompson "Dünyanın en hızlı mesaj yazan kişisi olduğum için çok şaşkınım" diye konuştu.
Thompson'un SMS rekorunun Guinness Rekorlar Kitabı'na gireceği belirtildi.

kaynak

o yarışmaya manitası olan bi türk genci katılsın rakip tanımıyorum bakmadan bile geçer.

:d sadece gülüyorum hızlı yassan ne oluyo ki

telefondan telefona deişir =) bende hızlı yazarım ama bu kadar degil bilgi için eyw

Manitayla sabahtan akşama kadar mesajlaş mesajlaş bulustugun zaman konuscak birşey kalmıyor arkadaş onun için ihtiyaç oldugu ara mesaj falan atma diyorum :D

Geri