En Hızlısı Google Chrome

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
chrome_sunspider%20copy1273129593.jpg

En Hızlısı Google Chrome

Chrome'un yeni yayınlanan beta sürümü yapılan testlerde tüm rakiplerini geride bıraktı. Google Chrome kullanıcılarını hız konusunda memnun etmeye devam ediyor.

Yeni sürümün en iddialı olduğu konu ise hız. Yapılan testler yeni Chrome betanınrakiplerinden daha hızlı olduğunu ortaya koydu.
V8 JavaScriptmotoru sayesinde hızı büyük ölçüde artan Chrome, Sun Spider adlı test yazılımında Opera 10.53, Safari 4.0.2 ve Firefox 3.7'nin pre-alfa sürümlerinden biri karşısında birinci oldu.

Ekli dosyalar

• Chrome_King.png
    Chrome_King.png
    31.8 KB · Görüntüleme: 14,308
hız anlamında diğerlerinden önde olduğu zaten gözle görülür cinsten.. ama opera, mozilla fln kıyas yapılırsa, kullanıcılar ne der bilmiyorum.. Chrome çıktıktan sonra bana kalırsa opera kullancıı kaybetti..

..:.. bende bıraz kuLLanayım bakaLım :D ..:..

valla ben chrome hariç hepsini denedim ama chrome dada çökmeler yaşanıyosa kullanmaya gerek yok.

hızlı olması değil stabil olması çok daha önemli benim açımdan.

mesela firefox la büyük boyutlu upload kesinlikle yapmam sürekli çökme oluyor bazen hiç güvenim yok.

operadada aynı şey oldu.

ama ie8 de çok nadiren yaşadım.1-2 kere belki yaşamışımdır.

upload ederken ie8 nette dolaşırken firefox...

firefox çünkü binlerce eklentisi var bide sayamayacağım kadar site ekledim yer imlerine =)

Chrome çökmeleri insanı delirtiyor OPERA çok stabil ve süratli daha ne istenilebilir ki

cok uzun süredir chrome kullanıyorum ama herkesin şu
dilinden düsürmedigi çökmeler nedense bende hiç olmuyor

Çökme yok. nasıl oluyor söyliyeyim çok sekme açınca çökme oluyor çok dediğimde aşırı yani :D

Stabil olma konusunda kesinlikle en iyisi IE8, ama hız konusu da önemli. Firefox IE kadar stabil olmasa da IE'den daha hızlı ve bence en iyisi Firefox, bilmiyorum bana katılan var mı..

Elalemin interneti 32 Megabittten başlıyor. Bu Türkiye için önemli sanırım :)

firefoxun o kadar eklentisi var ama bi pop-up engellemek için aramadığım yer kalmadı.. adblock plus -nonscript eklentisini önerdiler sadece site içi reklamları engellenebiliyor yada bazı nadiren çıkan pop-up-reklamları engelleyebilior. İsim vermiyim kullandığım bir sitede firefox beni bazen çıldırtabiliyor sürekli pop-up açarak.. bilgisayar'a zaten antispywaredi antivirüstü usb sevrty die güvenlik kurmuşum bide pop -up blocker yüklemeye razı olamam.. :) o yüzden iyi güvenlik Opera..

bide çökmeleri engellemek için antisansürü ortadan kaldırınca hallolur

Mozilla forever yeni personas ozelligide cok hosuma gitti dogrusu ve cok stabil yahu 1 kere bile cokme yasamadım yaklasık 5 aydır :D

Çökme yok. nasıl oluyor söyliyeyim çok sekme açınca çökme oluyor çok dediğimde aşırı yani :D

valla sırf denemek için şu an 46 sekme açtım..hepsindede hackhell ana sayfa açık..çökme falan yok..google chorome şu an en iyisi bence..

başımdan geçen bir olayı anlatayım, ben şuan smile 8 mb limitsiz internet kullanıyorum rusya dan bir arkadaşım geldi. hava yapacağım ya girdim adsl speed test server a ibre 8270 kb civarı :) neyse havamdan geçilmiyor tabi arkadaşta kendininkini bilmiyor ilgisi alakası yok kullanıcı sadece rusyaya döndü. 1 gün sonra ekran görüntüsü geldi sizce kaç olabilir? 64 mb download 24 mb upload benim o anki yüzümün halini tahmin edersiniz tabi :)

bu arada firefox u tek geçerim ara sıra çakılsada kurtarmada başarılı ;)

Şu ana kadarki Chrome deneyimi

Chrome=Çökme

Bu soruna çözüm bulmadan ne kadar hızlanırsa hızlansın bir anlamı yok.
Çökme olmuyor diyenlere:
Chromu kaldırırken niye kaldırıyorsun sekmesinde,
çok fazla çökme oluyor seçeneğide var.

görev çubuğunu otomatik gizlede,google chrome sınıfta kaldı gerisi süper,gizle dediğimde chorome açık olduğunda fareyi üzerine getirdiğm halde bir türlü çubuk gözükmüyor.

Kullanım şekiline göre değişiyor ama özellikle son iki sürümdür cromede sık sık çökme oluyor.
Bide ''eyvah crome çöktü'' yazıyorlar utanmadan =)

Firefox'da hiç çökme yaşamıyorum belki en hızlısı değil ama en güveniliri
Tarayıcıların kondomudur firefox =)

Geri