En Komik FıkraLAR :) +18 Aylık ve üstü insanlar için :)

Dragon1212

New member
Reaction score
0
gülmek istiyorsanız,fıkraları satır satır okuyun,yani fıkra bitmeden son satırı okumayın :goz:
..::Araba::..
Temel, yeni aldığı son model arabasını deniyormuş.Gaza da bastıkça basıyormuş. 50..100..150..200 Derken bir tabela görmüş. 'Yavaşla 50 Km'.
Temel:Haydaa, ne biçim bi yol çalışması bu! Yavaşlamaya başlamış. 150..100..50 Derken bir tabela daha görünmüş uzaktan;'Yavaşla 40 Km' Temel fena bozulmuş.Tabelalar arttıkça Temel'in morali bozulmuş.En sonunda bir tabela daha: 'Yavaşla 10 Km'
Neyse,zar zor gitmiş.
Tepede büyük bir tabela:
'YAVAŞLA KÖYÜNE HOŞGELDİNİZ!'

..::Müdür::..
Eski müdür işten çıkartılmıştı.Yeni müdür gelince ona numaralandırılmış 3 tane zarf vermiş, şunları da eklemişti:
"Başın sıkıştığında sırayla bunları aç".
Bir müddet sonra işler bozulmuştu.Bizimki hemen 1. zarfı açtı.Şunlar yazılıydı:
'Eski müdürü suçla.'
Müdür hemen bir basın toplantısı düzenledi.Dediğini yaptı.Ekonomi düzeldi, işler yoluna girdi.
Bir süre sonra işler bozuldu.Müdür, bu sefer hemen 2. zarfı açtı:
'Şirkette düzenlemeler yap.'
Bizimki şirketi yeniden düzenledi.İşler yoluna koyuldu.
Tam rahata erecekken,işler bozuldu,ekonomi çöktü.3. ve son zarfta ise şunlar yazılıydı:
"3 Zarf Hazırla"

..::İş Başvurusu::..
Temel, bilişim sektöründe çalısan bir firmaya iş başvurusu yapmış. Firma yetkilileri önce bir bilgi testinden geçmesi gerektiğini söylemişler ve ilk soruyu sormuşlar :
-İnternet ne demektir ?
Temel düşünmüş, taşınmış ve:
- İşe ciremedum temektur...

..:: Devir Akıl Devri ::..
Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç beş kuruş da biriktirebiliyordu. Günün birinde sağındaki dükkan boşaldi, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama sonunda bir çözüm yolu buldu:
Sağındaki komşusu, dükkanının üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdırmıştı. Solundaki, en büyük tuhafiye mağazası, yazılı bir bez asmıştı. Bizimki, ikisinin ortasına şu yazıyı koydurdu:
Mağazaya buradan girilir...

..::Fakir ve Paylaşım::..
İki fakir konuşurken biri öbürüne sorar:
- Arkadaş mesela, senin iki araban olsa birini bana verir misin?..
- Tabii veririm.
- Ya iki evin olsa, birini bana verir misin?
- Tabii ki.
- İki horozun olsa birini bana verir misin?
- Hayır, veremem.
- Peki niye veremezsin?
- Var da onun için veremem.

..::Fakir Koylü'nün Hazır Cevapları::..
İstanbul’un taşı toprağı altındır diyerek memleketinden kalkıp gelen bir köylü, kuyumcu dükkanının vitrinini hayran hayran inceliyormuş. Kuyumcu köylünün kıyafetinden dolayı birazda aşağılayarak: "Ne bakıyorsun öyle hemşerim?" demiş. "Hiç... Sizin dükkanda ne sattığınızı merak ettim." Adam alay edercesine cevap verir: "Biz eşşek kafası satıyoruz."
Adam: "Allah versin... İşleriniz iyi gidiyora benziyor."
Kuyumcu: "Nereden bildin iyi gittiğini",
Adam: "Baksana, koskoca dükkanda seninkinden başka kalmamış da ondan!"

Not:Bunların hiçbiri alıntı değildir.Sadece fıkra kitabından vs. aklımda kalan güzel fıkraları yazdım

Beğendiyseniz Lütfen Teşekkür Butonuna bir *Tık.​

sağol,senin de. :)
aramıza hoşgeldin.İlk teşekkürün benden olsun :goz:

konumu okuyan arkadaşlar birşey değil .... !

Geri