En modern isimler.Mutlaka yeni doğan bebeklere koyunuz

Sebastian_

New member
Reaction score
0
ERKEK
1) Abdülmuhtalip
2) Abdülmecit
3) Abdülhamit
4) Abdullah
5) Sebahattin
6) Selahattin
7) Alaaddin
8) Abbas
9) Ali Rıza
10) Hüsamettin
11) Eyüp
12) Edip
13) Bahtiyar
14) Abdülrezzak
15) Abdülkadir

KADIN
1) Sebahat
2) Melahat
3) Fadime
4) Kamile
5) Asiye
6) Zekiye
7) Safinaz
8) Şükriye
9) Gülümser
10) Meserret
11) Müşerref
12) Cemile
13) Hamide
14) Halime
15) Huriye

sebastian koymaktan iyidir bu isimlerin heppsi

ahhahahahha harbi yaaa sebastiandan daa iidir :D bence şu an en modern isim dalyan :D ahhaha

yeter len dalga geçmek içinmi girdiniz

Ali Rıza Atatürk'ün babasının ismi.:angry geyik bölümü bile olsa ben buna katlanamam..

çok gereksiz bi konu bence o isimleri kullananlar var arkadaşım, ne yapmaya çalıştığın belirsiz. o isimlerde çok güzel ve o isimlerden biride senin olabilirdi ....

Asas1453 özenti nick
Gandalf383 özenti nick
Jandofet idare eder sana bişi demicem
Siz ikinizin isimleri çokmu süper.Özenti nickler
En azından benim nickim bi oyundan terim yada filmden bi adam deil dimi:D

bunun orjinalini kim yazdıysa 0-6 yaş zekasına sahip şuursuz biri olmalı , buraya yazanda ondan kalır yanı olacağını sanmıyorum..

o isimlerden bazıları adulkadir gibi abdullah gibi arapça isimlerdir ve anlamları abdullah = allahın kulu abdulkadir =kadir olan allahın kulu gibi şimdi siz söyleyin bay sebastian geyik bunun neresinde ve arkadaşlara tamamen katılıyorum hepside teker teker sebastian dan cok daha iyidir.istediğin yorumu yapabilirsin nickim hakkında tabe seninki gibi !!!nobel odülü!!! alacak kadar süper olmasada benim için iyidir.

Paylasım için thanc.

bu ne yani çok mu komik şimdi gülmek mi gerekiyor?

saçma bi konu dava bile açabilir bu isme sahip adamlar. Gülünecek bi tarafınıda goremedım konunun arklar da haklı sebastiandan iyidir

bu isimler dedemizin, ninemizin... eski toprak diye tabir ettiğimiz insanların isimleri. bu isimler komikse sende komiksin! cunku bunlar senın aslında var.

ASAS1453 özenti nick falan değil

bu orjinal bişi şu an msn adreslerim dahil ASAS içeriyo.. ve özenti ile alakası yok..asas gayet orjinal .
özenti olarak falan bulmadım zati piyasada asas1453 diye bulamassın asas diye bulursan da merak etme o da benim..asas lı tüm seriler ...

ama sebastian hem özenti hem yabanncı hem de .çok dandik bi isim ..

olum sen tv de gördün sebastianı koyuyon (ör:hababam sınıfında birinin nicki )
ama asas tv de yok yani orjinal

BU İSİMLERİN HEPSİ SEBASTİANDAN İYİDİR..

boşuna konuyu değiştirmeye çalışma

1) ben bu nicki çalmadım
2) asas knightden çalınma nick
3) isminin sonuna numarayı ancak senin gibi kekolar yazar
4) 1453. patch denmi çaldın rakamı
5) Sebastian madem dandik bi isim neden her serverde kullanılıyo
6) Bare oynadığın oyundan çaldığın nicki o oyunda yazma
7) Piyasada asas1453 ün bulunmamasının sebebi sonundaki 1453tür.onu koymazsan çok kolay bulursun korkma

açılmak için açılmış bir başlık

1- saf herif bana o kadar yazmışşın çalmadım demişsin
Sebastian madem dandik bi isim neden her serverde kullanılıyo
demişsin bunun gibi çelişkiye ancak senin gibi kırolar yapar.
2- dediğin knight online şimdiye kadar hiç oynamadım.
3-bu adresi ben 3 yıldan beri kullanıyom..sanırım knigth bu kadar eski değildir.
4-asas serisi dedim sayı patch dan alıntı falan değil ama senin gibi cahillerin bilmemesi normal o istanbulun fethinin tarihi
(bu da benden sana ufak tarih dersi)
5-kendi ezikliğini konuyu değiştirerek gidermeye çalışıyon
6-benim nickin sonunda ki sayıyı kaldır çok bulursun demişsin..
sen sebastianın tek harfini kaldırmadan ara emin ol ki asas dan 100 kat daha fazla bulursun..
-konuyu değiştirme hiç bi zaman o isimleri savunmaktan vazgeçmem
-çünkü ben tarihta sebastian diye birini görmedim..ama o isimler hepsi benim kültürümün ismi..(tarihte asas ı da görmedim dersin ama geyik mizeh bölümüne bu isimleri ben açmadım şimdiden konuyu değiştirmeye çalışma)
-yaptığın bu hatayı cahilliğine veriyom çünkü bu isimlerin geyik mizaha açlımıyacağını bu isimlerle dalga geçilmiyeceğini herkez bilir..

bu arada

BU İSİLERİN HEPSİ sebastian dan daha iyidir.......

Geri