En popüler oyun Türkiye'de yasaklandı

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

En popüler oyun Türkiye'de yasaklandı

2d0ji4k.jpg

Dünyanın en kalabalık tarayıcı oyunu Ogame Türkiye'de yasaklandı.

Ogame.com.tr'ye bugün bağlanan kullanıcılar "T.C. Kartal Fikri ve Sınai Haklar
Hukuk Mahkemesinin 16.02.2010 tarih ve 2010/44 D.İş sayılı kararı gereği
erişime engellenmiştir." yazısıyla karşılaştılar.

Yaklaşık 60 ayrı oyunda 600 bine yakın oyuncunun oynadığı Ogame.com.tr 6 yıldır
hizmet veriyordu.

kaynak

Ekli dosyalar

• 2d0ji4k.png
    2d0ji4k.png
    36 KB · Görüntüleme: 19,085
İnanilzmaz bir yasak olmuş diyecek başka bi şey bulamıyorum

hey allahın salakları..
her şeye yasak amk!

iyi olmus zamanında bayağı kaptırmıstım kendimi
zaman kaybından başka bişey değil

bilgisayar başında oturup oyun oynayıp vakit öldürmektense o bilgisayarı niye icat edemiyor yada o oyunları biler neden yapamıyoruz.. Avrupalılar o oyunlarla beynimizi uyuşturuyor.. onun için hala yerimizde sayıyoruz

o oyunu keşke en başından yasaklasalardı filo kaldır malzemeleri kaçır aya radar yap vakit zaman israfı ve koca bir hiç güzel olmuş

Ya bu gerizekalılık nasıl bişe old. görüyoruz bunlar sayesinde .. Cs yi de Yasakladılar salaklar İnt. Cafeler cs yasaklandığından beri sinek avlıyor Böyle Salakça iş oLmaz ya ! Neymiş efendim Küçük çocuklar etkileniyormuş bizene lan etkileniyorsa oynamicak o zaman !! Ben Cs yi oynayıpta BıçakLa Adama Headshot atan bi çock görmedim ??

Böle sacma oyunları yasaklamaları güzel bi olay bosuna vakit öldürüyo zamanında knight ogame gibi oyunları ben de oynardım bu yuzden sınıfta bile kalcaktım az kalsın iyiki bırakmısım...Türk millleti pc basında en cok oturan insan ama en az faydalanan insan bi kerede faydalı iş için kullanın be kardesim....

zaten oynamıyorum sevmiyorum ama oynayan insanların haklarına tecavüzden başka bişey değil sadece o oyunla keyif alan insanlar var belkide belkide değil kesin ne hakla kapatıyorsunuz kapatın bakalım nasıl olsa youtube a girdiğimiz gibi bunada girerler elindeki imkanlarla kapatsınlar bakalım memleketin başka derdi yok gibi oyunu kapatıyolar

girmemizi istemiyolarsa ttnetin servisini durdursunlar, ona yasak buna yasak hangi çağda yaşıyoruz! sonra türklerden bi b*k çıkmıyo diyolar haklı adamlar, bugün saçma bi oyunu yasaklayan zihniyet yarın gençlerin elinden kimbilir neler alır. sen demokratik devletsen insanı eğitmek senin görevin. sen benim neyi yapacağıma benim yerime karar veriyosan bende senin basına neleri açıklaman gerektiğine karışırım arkadaş, haddini bil. -şimdi diceksiniz kim takar seni, olsun takmasalar da bu yazı kıyıda köşede bulunsun, belki günün birinde en azından okuyanların işine yarar.

Google DNS ile girmeye çalıştığımda It works! diye bir hata verdi.

komple interneti yasaklayacaklar yakında... bu nedir yaa.. onu yasakla bunu yasakla... yakında evlerimize gelip bilgisayarlarımıza mühür de vurular....

Geri