awd
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar En sevdiğiniz kitapları buraya yazarmısınız. Bu sayede bizde bu kitaplardan yararlanabiliriz.
Ben Halit ERTUĞRUL isimli yazarın kitaplarını çok seviyorum. Ve herkese tavsiye ederim. Çok akıcı ve insan okumaya dooymuyor bu kitaplara. Eğer okumak isteyen arkdarlar olursa sonuna kadar okumalarını tavsiye ederim. Daha diğer kitaplarını okuma aşamasındayım
Kendini Araran Adam ( En son 550.000. baskısını aldım. Ve 8 dile çevrilmiş bir kitap.)
Düzeceli Mehmet
Aysel
Canan
Selim ile Hande
Aşk Böyle Yaşanır
Kendini Arayan Kadın - Aradığını Bulan Kadın
Adım Adım Evlilik
Şark Kızı
Emre Vs...
Diğer sayfalardaki arkadaşların tavsiye ettiği kitaplarıda bu sayfaya ekliyeceğim. Böylece DayWalkerr isimli arkadaşımızın dediği gibi sayfalar arasında gezmek zorunda olmayız.
Ben Halit ERTUĞRUL isimli yazarın kitaplarını çok seviyorum. Ve herkese tavsiye ederim. Çok akıcı ve insan okumaya dooymuyor bu kitaplara. Eğer okumak isteyen arkdarlar olursa sonuna kadar okumalarını tavsiye ederim. Daha diğer kitaplarını okuma aşamasındayım
Kendini Araran Adam ( En son 550.000. baskısını aldım. Ve 8 dile çevrilmiş bir kitap.)
Düzeceli Mehmet
Aysel
Canan
Selim ile Hande
Aşk Böyle Yaşanır
Kendini Arayan Kadın - Aradığını Bulan Kadın
Adım Adım Evlilik
Şark Kızı
Emre Vs...
Diğer sayfalardaki arkadaşların tavsiye ettiği kitaplarıda bu sayfaya ekliyeceğim. Böylece DayWalkerr isimli arkadaşımızın dediği gibi sayfalar arasında gezmek zorunda olmayız.
Bence başla kardeşim..İhya derken ihyayı ulumiddin'i kastettin sanırım...ihyayı ulumiddin güzeldir...Akan bir su gibidir...Eğer çalkantıdaysan seni yatağına sokar ve seni düzeltir....Eğer bulnıksan temizler, çamurunu akıtır...Ben özümseyemediğimi düşünüyorum ama hissettiklerimin gerçekliği benim kitaptan boş dönmediğim kanatinde olamamı sağlıyor...İnan kitaptan hiçbirşey hatırlamıyor gibiyim....Ama sanki içime gerçek bir oksijen yığını dolmuş gibi...Her nefesim tatlı tatlı yanıyor, sızlıyor....=)...
..yani ilk sayfayı hep güncel tutarak sayfaları tek tek gezmememizi sağlayabilirler mesela..=)...Zorlamak da istemem ama güzl olurdu..=)...İnsaşallah güzel kitaplar öğreniriz burdan..=)...
Ben çok fazla kitap okumayı sevmiyorum..Çabuk sıkılıyor ve yoruluyorum...Kitap okumayı seven arkadaşlarıma Marifetnamayi de öririm..Kimyayı Saadet gibi on da gerçekten hoşuma giden kitaplar listesinde...Açıkçası bu aralar feci bilim kitaplarına sardım.....Richard Phillips Feynman (Fizik yasaları üzerine, Altı kolay parça, Kuantum Elektro Dinamiği felan filan işte...)..tavsiye ederim...Çünki düşünüyorum da müslüman sadece roman okuyan değildir...Müslüman sadece geçmişten hikayeler, destanlar veya olayları okuyan ve öğrenen değildir...İlmi ve fenni de öğrenendir...=)..İnşallah Allah her kitabımızda okuma ve anlama gücü nasip etsin..Selamın Aleyküm...
en çok risale-i nur külliyatından mektubat bide yurt dışında okuyanları imana getiren fethullah hoca efendinin eseri sonsuz nur u seviyorum tavsiye ediyorum...
dєήίz¢ί;1597343' Alıntı:şu çılgın türkler... tek geçerim![]()
..Ama ençok etkilendiğim kitap İmam-ı Gazalinin Ölüm ve Ötesi isimli eseriydi. Risale-i Nurlarıda okumaya gayret gösteriyorum. Bunun dışında Kırık Testi de çok güzeldi. Şu günlerde ise Methini çokça duyduğum İmam-ı Gazali nin İHYA sını okumak istiyorum.