En Tarafsız En Doğru Gazete ??

• Cumhuriyet Gazetesi

Kullanılan: 31 21.7%
  • Zaman Gazetesi

Kullanılan: 72 50.3%
  • Akşam Gazetesi

Kullanılan: 2 1.4%
  • Hürriyet Gazetesi

Kullanılan: 10 7.0%
  • Milliyet Gazetesi

Kullanılan: 7 4.9%
  • Radikal Gazetesi

Kullanılan: 3 2.1%
  • Sabah Gazetesi

Kullanılan: 9 6.3%
  • Vatan Gazetesi

Kullanılan: 8 5.6%
  • Star Gazetesi

Kullanılan: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    143

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Sizin icin en tarafsız en dogru yayın yapan gazete hangisi ?

Öyle bir gazete dünyada var mı? "Yok" şıkkını işaretlemek istiyorum, tabii anketi açan arkadaş koyarsa.

bi kere doğan grubunu ayırmak lazım hürriyet,milliyet,radikal,vatan diğerleri arasında bir seçim yapmak lazım bunların tarafı zaten belli

cevap:hiçbiri
her dönem bir kısım medya iktidar yanlısı yayın yapar menfaat için..
iktidarlar değişince yanlı medya grubu da değişir.

yeniçağ gazetesini okuyorum ben sonuna kadar Atatürk'ü savunuo...

bence hiçbiri az da olsa taraf tutan gazete var

Zaman gazetesini seçen arkadaşları lütfen uyarın. AKP iktidarının kaba etini yalayan en büyük gazetedir.
Öyle ki Türkiye Bayrağı'nı bile asmakatn çekinen , polis zoru ile 2 ucundan ip ile tutturulmuş kirli bir bayrağı Kurtuluş ve Bayram günlerine layık gören , renginin pisliğini ve siyahı yoğun şekilde belli eden bir gazetedir.

Zaman gazetesini seçen arkadaşları lütfen uyarın. AKP iktidarının kaba etini yalayan en büyük gazetedir.
Öyle ki Türkiye Bayrağı'nı bile asmakatn çekinen , polis zoru ile 2 ucundan ip ile tutturulmuş kirli bir bayrağı Kurtuluş ve Bayram günlerine layık gören , renginin pisliğini ve siyahı yoğun şekilde belli eden bir gazetedir.

Katılmıyorum ve oyumu zaman gazetesine veriorum zaten basında pek öne çıkarmasalarda türkiye nin en çok okunan gazetesi posta değil zaman dır.

tarafsız bir gazete göremediğim için oy kullanmadım. Ama en fazla oyu zaman gazetesi almış. Traji-komik bir durum. Okuduğunuz gazete sorulmamış ankatte. Tarafsız gazete sorulmuş......

Gazeteyı okumam ama zaman dıye bılıyorum..

en dogru haberleri kim veriyor deseler zaman olabilir.. ama tarafsız mı hic sanmıyorum..tarafsız bi gazete mi var sanmıyorum..

Gel gör ki Kaçan'ın açtığı ankette çok güzel oy alıyor. Bu da Kaçan'ın aşağıda alıntı yaptığım cümlesini çok doğru kılıyor :goz:

memlekette okunacak gazete varmı yahu arkadaslar zaman gazetesi demiş yazık cok yazık

tarafsız ne gazete ne tv kanalı ne yazar.. hiçbirşey yok

Tarafsız bikaç gazete biliorum onlarda gündemle ilgili yayın yapmıo =)

sonuç karşısında hayraete düştüm nasıl zaman gaztesi dersiniz ya

bence cumhuriyet gazetesi....

Geri