Kralwampir
New member
Herkese Merhaba Arkadaşlar Aşkları engellere takılanlar ve ayrılmak zorunda kalanlar burada benim gibi paylaşsınlar istedim.
Benimki uzun bir hikaye dostlar....
Hani derler ya bazı şeyleri anlamak için yaşamak lazım diye.... Benimki öyle birşey, ancak yaşayan anlar beni. Arasıra Jale den üzgünüm şarkısını dinlerim ve içime bir hüzün çöker. Sebebi bu şarkı tam anlamıyla zamanında yaşadığım bir ilişkiyi ve bu ilişkinin evrelerini anlatıyor olması.... Şarkıyı bilenler hatırlasın bilmeyenler için yazıyorum;
Üzgünüm
Çare aramadım zannetme
Çıkmaz yolları zorladım
Gittim olmadı
Kaldım olmadı
Bitti diyorsan laf değil
Artık bu son veda üzgünüm
Seninle olmazdı üzgünüm
Az mı savaş verdim kendimle
Elim kolum bağlı üzgünüm
Baştan yanlış yaptık üzgünüm
Nefret etme benden üzgünüm
İster miydim hoşçakal demek
Elim kolum bağlı üzgünüm
Engellere yenildik üzgünüm
Özellikle bu şarkıda Engelere yenildik üzgünüm bölümü tam benim yaşadığım ilişkinin bitiş nedenini hatırlatıyor bana.....
Tamı tamına 8 yıllık beraberliğin bitişinden 5yıl sonra bile unutamamanın verdiği ızdırap benimkisi....
:sigara: :sigara: :sigara:
Alıntı
Benimki uzun bir hikaye dostlar....
Hani derler ya bazı şeyleri anlamak için yaşamak lazım diye.... Benimki öyle birşey, ancak yaşayan anlar beni. Arasıra Jale den üzgünüm şarkısını dinlerim ve içime bir hüzün çöker. Sebebi bu şarkı tam anlamıyla zamanında yaşadığım bir ilişkiyi ve bu ilişkinin evrelerini anlatıyor olması.... Şarkıyı bilenler hatırlasın bilmeyenler için yazıyorum;
Üzgünüm
Çare aramadım zannetme
Çıkmaz yolları zorladım
Gittim olmadı
Kaldım olmadı
Bitti diyorsan laf değil
Artık bu son veda üzgünüm
Seninle olmazdı üzgünüm
Elim kolum bağlı üzgünüm
İster miydim hoşçakal demek
Elim kolum bağlı üzgünüm
Engellere yenildik üzgünüm
Özellikle bu şarkıda Engelere yenildik üzgünüm bölümü tam benim yaşadığım ilişkinin bitiş nedenini hatırlatıyor bana.....
Tamı tamına 8 yıllık beraberliğin bitişinden 5yıl sonra bile unutamamanın verdiği ızdırap benimkisi....
:sigara: :sigara: :sigara:
Alıntı