Engelli çocuğa tecavüz

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
12 yaşındaki bedensel engelli çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen akrabası tutuklandı

Aydın'ın Çine ilçesinde, bedensel engelli bir çocuğun, akrabası tarafından tecavüze uğradığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Çine Emniyet Müdürlüğü'ne giden M.O., bedensel engelli oğlu B.O.'nun (12) 10 gün önce, öğrenim gördüğü Yenimahalle'deki özel rehabilitasyon merkezi çıkışında akrabaları M.A. tarafından Antalya'ya kaçırılarak tecavüz edildiğini ileri sürdü ve bu kişiden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine gözaltına alınan M.A. (23), sorgusunda, rehabilitasyon merkezinden çıkışta B.O.'yu alarak otobüsle Antalya'ya götürdüğünü, bir yetiştirme yurdunda 2 gün kaldıktan sonra Çine'ye dönerek evine bıraktığını söyledi.

B.O.'nun, Çine Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinde, tecavüze uğradığının belirlendiği belirtildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A., sevkedildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberturk​

Vuracaksın buna seksen sopa öğrenecek dünyanın laç bucak olduğunu...

Vuracaksın buna seksen sopa öğrenecek dünyanın laç bucak olduğunu...

Sadece 80 Sopa Yeter mi O SrefSize ßunu Kesip DograyacakSIN Ya yemin ederim Lime Lime ediceksin sonrada zevk oLSun die köpeklere yedireceksin kemiklerini etini..

suçu ispat edilenene kadar herkes masumdur

insan mı o ya öylesine cezaevi fazla lüks
adi insanlar onlar yha

Artık bu tür olaylarda ne küfür nede bela okuyorum sadece allah ıslah eylesin diyorum ...

ya bu tür insanlara karsı insanın tüm sadist duyguları harekete geçiyor. inanın işkence yapmak istedim bu herife...

bunu ele geçirsem önce 1 senemi buna nasıl en fazla şekilde acı çektireceğimi düşünmekle geçiririm...şerefsiz haysiyetsiz orospunun piçi onun bunun peydahladığı

afedersiniz ama...
Bu iti öyLe bi parçalayıp gömeceksiz ki....
aynı sürünün kuşLaRı yiyemiyecek...​

Vay be ınanılmaz ınsanların dustuklerı duruma bak arkadas ya dunyanın cıvısı cıkmıs .

Geri