Evet arkadaşlar Tüm yorumları okumadım ancak şunları söyliyebilirim...
İlk olarak şunu belirtmek istiyorum hocaya söz söyleyenlere.
SAYIN ERBAKAN 54.HÜKÜMET BAŞBAKANIDIR.İCRAATLARINI DAHA SONRA YAZARIM ANCAK ÖNEMLİ HUSUS OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.
REFAH PARTİSİ KAPATILDI.KAPATILDIĞI AKŞAM TÜM GÖZLER ERBAKANI ARADI.O AKŞAM ERBAKAN KANAL7 ye ÇIKTI VE BİR AÇIKLAMA YAPTI.BAKIN BURAYA DİKKAT!!!! EĞERKİ ERBAKAN O AKŞAM PARTİ MENSUPLARINA EMİR VERSE İDİ BU ÜLKEDE DEVRİMGERÇEKLEŞİRDİ....BAKIN TEKRAR EDİYORUM DEVRİM GERÇEKLEŞİRDİ.
NEDEN ?
REFAH PARTİSİNİN YILDIZLI DÖNEMLERİ.2.Sİ MİLLİ GÖRÜŞ SİYASİ GÖRÜŞTEN ÖTE BİR YAŞAM TARZI VE ŞAHISLARIN BENİMSEDİKLERİ GEREKTİĞİNDE CANINI ORTAYA KOYACAKLARI BİR DAVA DIR...
AYNEN İRANDA GERÇEKLEŞEN DEVRİM GİBİ ÇOK KANLI ANCAK SONUCU ZAFER İLE KAZANILACAK BİR DEVRİM SÖZ KONUSU OLABİLİRDİ HOCA İSTEMEDİ....DİKKA EDİN ERBAKAN İSTEMEDİ.
İSTEMEMESİNİN SEBEBİ ?
ERBAKAN HOCA MİLLİ GÖRÜŞ LİDERİDİR.MİLLİ GÖRÜŞ SULTAN FATİHİN ,ALPARSLANIN GÖRÜŞÜDÜR.Sevgiyi ,barışğı,diyaloğu benimsemektedir.Erbakan hocanın konuşmalarına basın toplantılarına,gazete haberlerine bakın bir tek kelime dahi bu milletin aleyhine zararına konuştuğunu bulamazsınız!!!! Onca YASAK GETİRİLDİ,İFTİRA ATILDI,EZİLDİ AMA YİNE NE TÜRK MİLLETİNE NEDE KARŞISINDAKİ ŞAHISLARA KÖTÜ BİR LAF ETTİ.
.....
TEK TEK HERŞEYE CEVAP VERİLİR.ÇÜNKÜ BU PARTİNİN BU DAVANIN AÇIKLAYAMAYACAĞI HİÇBİRŞEY YOKTUR...
BUYRUN 28 ŞUBATI BAHANE EDENLERE BAŞÖRTÜ YASAĞINI HOCA GETİRDİ DİYENLER KAPAK OLSUN İFTİRACILARIN DİLLERİ TUTULSUN...
İşte Belgeler

Shot at 2007-07-16

Shot at 2007-07-16

Shot at 2007-07-16
Belgelerdede görüldüğü üzre bazı maddeler var.Bu maddelerin içeriğinde irtica ,laik devletimize tehdit nedeni ile BAZI KURUMLARIN SÜRE ARALIKLI DENETLENMESİ (EKteki) ne imza atmıştır erbakan...
son belgedeki altı çizili cümleyi okursanız GERÇEĞİ ANLARSINIZ...
KISACASI HOCA BELİRTİLEN TEHDİTLERİN DOĞDUĞU KURUMLARIN DENETLENMESİNE ONAY VERMİŞTİR..........................
KAYIP TİRLYON DAVASI BUYRUN ONUDA GÖRSEL OLARAK VİDEO ÇEKLİNDE VERİYORUM
[VIDEO]<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WTn-eGPqUBU"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WTn-eGPqUBU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>[/VIDEO]
[VIDEO]<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-Q-LglAZTog"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-Q-LglAZTog" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>[/VIDEO]
Evetttt. Kaldımı Başka sorunuz ? İftira atacak sözünüz kaldımı ?
Dur dur bide düğün olayını açıklıyayım.Hoca oğluna çırağanda milyarlar harcayarak düğün yapmışmışmışmışMIŞ.
YAPAR SANANE
SENİ ALAKADAR EDERMİ?
PARASI VAR YAPAR.
SENİ ZERRE KADAR ALAKADAR EDEN Bİ DRUM SÖZKONUSUMU ?
VARSA PARAN SENDE YAP TUTAN MI VAR ?
BİDE 250 KİLO ALTIN MESELESİ VAR...
HOCANIN ALTINLARI VARMIŞ GERÇİ ONA DA SANANE DEMEK İSTERDİM ANCAK DURUN AÇIKLIYAYIM..
Şimdi arkadaşlar siyasi liderler zaman zaman mal varlıklarını açıklarlar.Bu açıklamalarıda bazen altınla ölçerler.Sayın mesut yılmazda Sayın demirel de Sayın Deniz baykal da zamanında bu tür açıklamalar yapmnıştır...
yani hocanın altını yok ,250 kilo altın değerinde mal varlığı var.yani tüm mallarını satsa 250 kilo altın alabiliyo.
..................
Şimdiii En önemli konuya gelelim.
SON GÜNLERDE HOCANIN AKP YE YÜKLENMESİ VE BU YÜKLENMEYE İTİRAZI OLANLAR YAKLAŞIN BAKALIM YAKLAŞŞIIINNN YAKLAŞINN...
NE OLDU ?
ZORUNUZAMI GİTTİ ?
AK PARTİ KURULMADAN ÖNCE HOCANIN YANINDAYDINIZ HOCANIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ GÖRDÜNÜZMÜ ?
ŞİMDİ NİE ZORUNUZA GİDİYO?
SİZ NE YAPTIĞINIZ FARKINDAMISINIZ ?
EN BÜYÜK İHANETİ yaptınız.
Düşünün bakalım şöyle bi akp kurulunca Hocanın durumunu.Hoca gerçi ah bile demedi takmadı bile.hoca eski öğrencilerinin İŞE YARAMAMAZLIKLARINA KIZIYOR VE SİYONİZME GÜÇ VERDİĞİNİ SÖYLÜYOROR -ki ÖYLE.ÜLKE NE KADAR İYİ GÖRÜNSEDE ASLINDA BİTİK DURUMDA 2 YIL SONRA FAİZ LERİMİZİ ÖDEYEMEZ HALE GELDİK ARKADAŞLAR.
NEYSE FAZLA UZATMAYACAĞIM ÇIKMAK ZORUNDA KALIYORUM BU KONUYA YAZACAÜĞIM DAHA EĞER Kİ VARSA SORULARINIZ BANA OLDUĞUNU BELİRTEREK YAZABİLİRSİNİZ BENDE MEMNUNİYETLE CEVAPLARIM...
Selam ve Dua İle