Erbil canlı yayında AK Parti'ye saydırdı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
14102009114827.jpg

Erbil, bir yarışmacının kulağına fısıldadığı rakamı duyunca resmen çıldırdı. Mali, AK Parti'ye resmen meydan okudu....

İnternethaber'in haberine göre; Mehmet Ali Erbil, yarışmacının kulağına fısıldadığı rakamı duyunca önce şaşırda ardından da söylemediğini bırakmadı. Erbil, isim vermese de AK Parti'yi eleştirdi, sanatçı olarak Türkiye'de baskı gördüğünü iddia etti.Erbil, canlı yayında muhalefet lideri gibi konuştu.

Star TV'de yayınlanan "ŞaşırtMali" adlı yarışma programında konuşan Erbil, ücretli öğretmenlik yapan bir yarışmacıya aylık ne kadar para kazandığı sordu.

Yarışmacının kulağına fısıldadığı rakamı duyunca resmen çılgına dönen Erbil, açtı ağzını yumdu gözünü.İşte Erbil'in isim vermeden Erdoğan'ı ve Ak Parti'yi eleştirdiği, bende sığınmacı olmak istiyorum dediği o sözleri;

M.A..E. Şu an ne yapıyorsun?

Yarışmacı: Ücretli öğretmenlik yapıyorum.

M.A.E: : Ama maaş alıyorsunuz?

Y: Tabi ücret karşılığı maaş alıyorum..

M. A.E: Ne kadar maaş alıyorsun? Erkeklerin aldığı maaş söylenmez ama gel kulağıma söyle.

Y: Ayda! Maalesef mi?

M.A.E: Bend...

Devami...

öle kolay mı zannedion m.ali her program da kızları taciz etmeye benzemez....

söven de adam olsa

paraya para demeyen fırlama mali ...

ulan soytarının adını talkshow cu olarak çevirirsen bide kendini adam sanar..

ya bu mıllı egıtm bakanlıgının Allha belasını wersın ne kadar calısanı warsa en ust dusey yoneıtcılerın bakanında....gerısekalılar ğretmenlıgı bıle ayaklar altına aldılar....bı halkttan anladıkları...Türkiyede en kotu calısan bakanlık en ıyı calısması gerken bakanlık yanı mıllı egıtım bakanlıgı..Allah hepsının belasını wersın...

o ne saçma başlıktık yorumlara bak m.ali ye soytarı diyen bile var adam bu vatanın evladı değilmi haksızlığa laf söyleyemiycekmi türkiyenın hali böyle bazılarınız inanmasada böyle

Soytarının önde gideni be yapmadğı rezalet kalmadı.

diğer sanatçılardanda bekliyoruz teşekkürler erbil

aklınca patronuna yalakalık yapıyor ,karaktersiz soytarı....

Geri