Erdal Demirkıran - Parayı Bulduğum An Alayını ..

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Bir sabah uyandığında bedeninin tepeden tırnağa masmavi olduğunu fark eden Valmir, neye uğradığını şaşırır ve bundan kurtulmak için derhâl harekete geçer. Hastaneye gitmek aklına gelen ilk çözümdür ancak doktor, tıbben yapılabilecek hiçbir şeyin olmadığını, saçlarını siyaha boyamasının durumu biraz da olsa hafifleteceğini söyleyince çaresiz bir şekilde berbere giden Valmir, burada rastladığı esrarengiz adamdan aldığı ilginç teklifi değerlendirince bir anda
hayatı değişir...

Okuyucusunu nefes kesen bir heyecan ve merakla sürükleyen roman, esrarengiz adamın icat edip piyasaya sürdüğü 'Ohmberd Kash' isimli iksirle bütün insanların kendini geri dönüşü olmayan bir biçimde maviye boyamasıyla devam eder...

Sözün özü! Bu kitap, başından sonuna ya da başka bir ifadeyle kapağından son satırına kadar ön yargılarla mücadele etmektedir ve inanıyoruz ki okuyucuyu her noktasında şaşırtmayı başarabilen bu eser, bir başyapıt olarak da edebiyat tarihindeki yerini alacaktır.

Detay: Bu kitap cümlelere dinamizm kazandırarak okumayı kolaylaştıran 3B adını verdiğimiz özgün bir teknikle basılmıştır.

Detayın Detayı: 3B Kashna'nın icadıdır ve ilk olarak bu kitapta kullanılmıştır.

Detayın Detayının Detayı: Her ne kadar 3B basit bir yenilikmiş gibi gözükse de okuyucusunun üzerinde hipnotik bir etki oluşturarak onu kitabın içine çekmektedir.

Önemli Uyarı: Kitabın içi bilerek ters basılmıştır. Yani herhangi bir teknik ya da matbuu hata yoktur. Bu da kitabın genelinde var olduğu gibi burada da kısa süreli bir ön yargı oluşturmak için planlanmıştır.

"Bir gecede hayatım değişti..."
-Valmir Ohmberd / Efsane Mavi Adam-

"Ömrüm boyunca çok şeye şaşırdım ama böylesine ilk defa rastladım..."
-Prof. Dr. Rulyin Massal / Lossbano Tıp Ödüllü Bilim Adamı-

"Bu kadar para kazanacağımı asla düşünmemiştim..."
-Khalyus Rhontana / Loorbuz Holding Yönetim Kurulu Başkanı-

"Yakında hepinizle görüşeceğiz!"
-sonzan Hurbek / Tam Bir Deli-

"Hiç böyle terlememiştim..."
-Zevranz Bozhor / Bounzess Jurnal Baş Muhabiri-

Geri