# ..Erdem.. Kardeşim ZehirLenip Hastaneye Düşerse..# xD

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
..Erdem.. her zaman olduğu gibi kendine güzel bir yemek hazırladı. Yemeğin adı “Ne Varsa Ekledim Seni Bile Yerim” yemeği idi. Bu yemeği hiç kimseyle paylaşmaya niyeti yoktu. Zaten paylaşımcılık ruhu gün geçtikçe kaybolmaya başlamıştı. Yemeğin kokusunu kimse almasın diye evin bütün pencerelerini kapatmıştı. Ancak evin balkonuna açılan aspiratörü kapatmayı unutmuştu. ..Erdem.. yemeğe adapte olmuştu ve bir an önce midesine indirme planları yapıyordu. Dediği gibi de yaptı,10 dakikada planladığı operasyonu gerçekleştirmenin mutluluğu ile dört köşe olmuştu..

2s8pc9f.jpg

Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Yemeğin kokusunu alan üst komşusu MozoLe Mirach kapının zilini çaldı. Erdem'den dan hiç ses çıkmıyordu. Durumdan şüphelenen MozoLe Mirach bir balyoz darbesiyle evin kapısını kırdı ve içeri girdi. Bir de ne görsün.? ..Erdem.. süt dökmüş kedi gibi sessizce yerde yatıyordu.
Şimdi ..Erdem..'i en yakın hastaneye götürmek MozoLe Mirach' a düşmüştü.[

..Erdem.. en yakın hastaneye kaldırıldı.

3507zv9.jpg

287mcmr.jpg

Olayı öğrenen HackheLL ailesi Ve Tüm ÇarŞı hastaneye akın etmişti.

2liztr9.jpg

2zz3pk2.jpg

Forumda sadece Remiqton ve Sonerıum nöbetçi olarak bırakılmıştı. Bunlar birbirlerini yer Sonerıum ortalığı karıştırır ve foruma göz kulak olmazlar düşüncesinde olan More abimizi de başlarına diker.More bildiği tüm duaları okumaya çoktan başlamıştı bile.

Sonerıum ßen akLı ßasında ßi ßireyım Desede More aßiLeri ßaşLarında KaLdı..
Hastanedeki Gelişmeler…

Ekin ; Kameraları görüp poz vereceğine hemen doktora haber verelim..
Kedicix ; aman tamam ya sen zaten engel oluyosun meşhur olmama güzelliğimi kimse farkedemeden çürüyüp gidicem.. :D

MozoLe Mirach ; Erdemın un durumu kötü görünüyor.
HeLLdeviLL ; Evet hemen doktor hanıma haber verelim.

Anons: Doktor SonsuzLuqa Hanım Doktor SonsuzLuqa Hanım ameliyathaneye lütfen...

gece nöbetçi olan DR SonsuzLuqa anons sırasında ßLack_Sun iLe FİFA 08 oynamaktadır. Karşılaşma ßLack Sun'unin 2-1 üstünlüğü ile devam etmektedir. Tam beraberlik golünü atmaya hazırlanan SonsuzLuqa anonsu duyunca oyunu bırakır.

SonsuzLuqa ;Bir oyun oynayamadık bu gece ya. Hasta gelmiş,ben gidiyorum.

ßLack_Sun; Bırak şimdi hasta ayaklarını,hep mağlup durumdayken çıkıp kaçıyorsun.

Anons tekrarı: Doktor SonsuzLuqa Doktor SonsuzLuqa ameliyathaneye lütfen

SonsuzLuqa ;Tamam tamam geldim, iki de bir sen de kıyameti koparma. Bir oyun oynatmadınız bana, ben bunun acısını çıkarmaz mıyım?

Derßederin ; Doktor Hanım çok acil hasta var.

SonsuzLuqa ; Duydum anonsu, biliyorum acil olduğunu. Ameliyat için hazırlıklar tamam mı?

Derßederin ;Tamam Doktor Hanım.

SonsuzLuqa ; O zaman ameliyata başlıyoruz.

2zobxo3.jpg

23iukyc.gif

SonsuzLuqa ; Paduk ßey çekiç.

Paduk ; Buyrun Doktor Hanım..

1tq3ja.jpg

ßkz:Çekiç M.Ö 2009.Da Uyqur TurkLeri Tarafından BuLunmustur..

SonsuzLuqa : Paduk FeLsefeyı ßıray Ya Pfff..

SonsuzLuqa ;Takoz ve testere.

Paduk ;Buyrun Doktor Hanım.İstediğinizi kullanın.

107oqjs.jpg

SonsuzLuqa ;Maşallah maşallah mide değil ambar sanki,içinde bir ben yokum,ne bulduysa yemiş. Bu mide iş yapmaz. At çöpe gitsin.

Paduk ; Vah karaciğer vah! Senden organ bağışı bile olmaz.At çöpe gitsin.

SonsuzLuqa ;Bu kalp kan yerine ne pompaladığı belli değil,pompalamaktan yorulmuş. İşe yapmaz,at çöpe gitsin.

Paduk ;Doktor Hanım,geri dönüşüm kutusuyla karıştırmadınız değil mi? Devamlı çöpe atıyorsunuz. Bu gidişle organ morgan kalmayacak

SonsuzLuqa; Şu bağırsakların haline bakın. Kördüğüm olmuşlar. Bu bağırsaklardan kokoreç bile olmaz. At çöpe gitsin.

Paduk ;Hastada organ bırakmadınız Doktor Hanım. Çöp de doldu bu arada.

SonsuzLuqa ; Bu Çocuk fazla bile yaşamış. At çöpe gitsin.

Tüm ameliyat ekibi hastadan geri kalanları bir çarşafa sarıp tam çöpe atacakken……

..Erdem.. ;Durun,durun ben daha yaşamak istiyorum.Bİr konu daha açmadan bir yere gitmem. Adımımı bile atmam tahtalı köye …

Diye bağırarak uyanır. Kan ter içinde kalmıştır. Gördüğü bu kabus gibi rüyanın hala etkisindedir.

35allvk.gif

çok güzel olmuş emeğine sağlık:D

hehe koptum yha :D

hehe süper olmus :hhmanD:clap

zaten erdemde hayır kalmamış ben onun içini dışını bilirim (ne de olsa ameliyatta içini de gördük :hhdil ) atalım çöpe gitsin :eek:ut: kork benden erdem bak elime düştüğünde neler yapıyorum :saskin

:durdurun :durdurun :durdurun

kabusun mu oldum erdem :durdurun

yok yok erdem iyidir daha yapacak çok şeyleri var onun çöpe atmayalım. :hhdil :D

zaten erdemde hayır kalmamış ben onun içini dışını bilirim (ne de olsa ameliyatta içini de gördük :hhdil ) atalım çöpe gitsin :eek:ut: kork benden erdem bak elime düştüğünde neler yapıyorum :saskin

:durdurun :durdurun :durdurun

kabusun mu oldum erdem :durdurun

yok yok erdem iyidir daha yapacak çok şeyleri var onun çöpe atmayalım. :hhdil :D

Elbet elıme dusersın o zaman yaktım senı Intıkamım acı olacak :hhmanD

..єЯDєM..;4203537' Alıntı:

Elbet elıme dusersın o zaman yaktım senı Intıkamım acı olacak :hhmanD

ben ne yaptım ya :( senin iç organların işlevini görmüyorsa benim suçum ne :hadiordan :p

benım bu guven sorunum ne olcak ya :W gercek zannettim erdem Allah senı bildigi gibi yapsın pis fosil :D

yok yok feryal fosilleşmemiş ben şahidim :durdurun

abla her tarafı fosilleşmese ne olur yakında ölecek zaten :W zuahaahhahahaha yaşlı o yaşlı o bir tarihi eser :W arkeolijiye bakıo yüzü anladın sen onu :W erdem sen gitsene cemberlitaşa oralarda yaşa nasıl fikir :W

:durdurun:durdurun

Emeğine SağLık Dai Süper Konu :hhmanD

Erdem Şuan İnönü { Maßed} AciL Hastanesınde Yatıyor..Demi Kanka..Şampiyon oLana Kadar Çıkmıcaksın İnönü AciLden :hhmanD

..єЯDєM..;4203570' Alıntı:
Geyik Mizah da =)

Lınkı gorup Geçmiş Olsun Dıyenlere Teşekkurler =)

Konu hertelden gibi ciddi bir bölümde açılırsa insanlarda yanılgı içine tabiki düşerler... :D

Bu arada inşallah en kısa zamanda iyileşir ve aramıza dönersin Erdem :melek

Geri