Erdoğan'ın bindiği gemiyi batıracaklar!

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
128638.jpg

İsrail Ordusunun üst düzey generallerinden Uzi Dayan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın savaş gemileriyle Gazze'ye gelmek istemesi durumunda bunun savaş ilanı sayılacağını söyledi. Dayan, "Belirledikleri hattı kim geçmeye çalışırsa kesinlikle buna izin verilmeyecek ve gemileri batırılacaktır." dedi.

Savunma Bakanlığı Siyaset Birimi Başkanı Amos Gilad ise üst düzey yetkililere çağrıda bulunarak Erdoğan'a yönelik sert açıklamalarda bulunmamalarını istedi.

İki ülke arasında bir kriz bulunduğunu ve bu krizi sağduyu ile aşmak gerektiğini de vurgulayan Gilad, demokratik yollarla işbaşına gelmiş bir başbakanı 'terörist' olarak adlandırmaktan kaçınılmasını da istedi.

Son günlerde İsrail basınında Başbakan Erdoğan'ı İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad ve Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'la özdeşleştiren pek çok haber yer alıyor.

KaynaK

yuregi varsa korkmuyorsa gitsin.. turkiyede onunla gidecektir ve israili haritadan silecektir... bu isler geminin vurulacagini bile bile o insanlari olume gondermekle olmaz... gitsinde gorelim...

israil tarihinde hiç böyle hayırlı bir olay olmamıştır

Adamların gözü dönmüş artık öfkeden şişecekler bu aralar ne diyeceklerini şaşırdılar öyle şaşırdılar ki Türkiye gibi bir ülkeni Başbakanıını batıracaklarmış ula ekonomik kriz batırmadı adamı siz mi batıracaksınız?

Tayyip bey sıra sende
kıbrısa gemi göndercekmiş israil
al sana fırsat işte
Gönder donanmayı gemiyi tarasınlar.
silah filan varmı diye iyicene bi baksınlar.

yok ya erdoğan bey ancak davosta azarlar o kadar .... Her ne olursa olsun anamıza da sövse dalga da geçse eğer T.C. başbakanı o gemide israile giderde öldürülürse ardından gitmeyenin zaten Herşeyinden süphe edilir de dostumun dediği gibi bile bile abluka altında ölümün beşiğine gidilmez.... amma ben yine bi anlaşma var diyorum ... hadi hayırlısı :rolleyes:

eğer giderse bunun bir yahudi oyunu olduğuna yorumlarım, gemi batırılır recep beyde yaralı olarak kurtulur ondan sonra %80 lik bir oyla iktidar olur.

merak etme kötüye bir şey olmaz derler ,kötüye bir şey olsaydı apo denen varlık yaşamıyor olurdu.

eğer giderse bunun bir yahudi oyunu olduğuna yorumlarım, gemi batırılır recep beyde yaralı olarak kurtulur ondan sonra %80 lik bir oyla iktidar olur.

ağzından yel alsın yüzde 80 akp olması demek eski günleri çok ararız demek :eek:hmy:

ağzından yel alsın yüzde 80 akp olması demek eski günleri çok ararız demek :eek:hmy:

Milletimiz mazlumu sever mağdur edebiyatı her zaman pirim yapar Milletimiz Gaza gelmeyi dolmuşa binmeyi sever.

siyasetini miletimizi gaza getirmek ve mazluma yatmak duyguları istismar etmek stratejisine göre kuranların pirim yaptığını görmezden gelmemeliyiz.

orda burda ezik emrah vari ağlayıp zırlayıp milletimizin başına çorap ören hainleri her yönüyle bilmeliyiz yoksa aldanmaya kandırılmaya devam ederiz.

Ya kardeşim siz ne kıt,mantıksız kişiliksiz ınsanlarsınız ya
Senın ulkenı temsıl eden başbakana git diyorsun
bizde bir laf vardır
bır kadın o...puda olsa eger benım esım dostumunda kolunda gordugum an,o kadın benım saygı duydugum bırı olur.

Kımılerınız kalkmış,savasalım vuralım ateş edelim gibi komık cumleler kuruyor.
Kardeşlerim bu işler hadı bız acıktık git bakkaldan 2tane ekmek al,işine benzemez
Bu adamların içimize taaaaaaaaaa Atatürk zamanından girdigini hepimiz bilmekteyiz,Yahudilerin biz sozu vardir,bizim işlerimiz agır sekılde ilerler fakat isabetlidir.Türkler ise tez canlıdır,fevri zekalıdır.işleri o an hallederler,fakat sonrasına bakmazlar.
Umarım bu laf acıklayıcı olmuştur.
Israille savasabılmen,söz gecırebılmen ıcın ilk once kendı devletin icindeki hainleri temizlemen gerek,Israıl yandaşı medyayı(AYDIN DOGAN)
Israıl kopegi sıyasılerı(BDP,C....)
Ve yıne Israil yandaşı bazı Askerı ust duzey yonetıcıleri
Buraya daha yazılacak cok sey var fakat,dilim varmıyor.
Senın bır ulkeye kükremen ıcın,temelını saglam atman lazım,sen suan savasa kırıkkaleyle gıdıcen adam neyle gelıcek bılıyormusun?yada farkındamısın?
Peki biz neden bu durumdayız?
Daha 3-5senedir ustumuzden tozları atmaya başladık
Denizaltıları,donanma gemılerı,tanklar yapmaya yaptırmaya başladık.
AMA SIZ HALA KALKIP DIYORSUNUZKI AKP SEREFSIZDIR.
BANA GOREDE AKPYE SEREFSIZ DIYEN,EN ADİ ŞEREFSİZDİR.VATANINI ZERRE KADAR SEVMIYOR DEMEKTIR.
Sonuc olarak,şuan ızlenen stratejı cok dogru,Israil ve Abd ortadoguda soz sahıbı olmak ısterken Türkiye uzerınden.
Sımdı tek başımıza bız olmaya calısıyoruz,ve olacagızda,benım oncekı dıger mesajlarımı tek tek ınceleyın goruceksınız,dedıklerım tek tek birer birer cıkmıstır.
Son olarakta şu arkadaşlara gulmeden edemıcem
2006-2007 senelerınde ben buraya bıseyler yazdım duyurdum.

TURKIYE ISLAM CUMHURIYETI KURULMUŞTUR DIYE
bana kufur edenler oldu :]
Tekrar soluyorum,cok az kaldı cok az Ortadoguda tek söz sahıbı bız olacagız,dıkkat etmemız gereken tek husus arapların ve mısırlıların ızledıgı polıtakadır.
Güç birlikten dogar..

Sımdılerde Israilliler sokak sokak GARGAT agacı dıkıyorlar :] googledan bakınız gargat agacı nedir.
Anlayana..

Edit:Bu mesajımı sılmeyın bılmeyen kardeşlerim okusun gorsun ogrensın..

GARGAT ağacı dikmeye çoktan başladılar araştırmalara göre şuanda israillilerin ençok diktiği ağaçmış peki bu nasıl oluyor onlar müslüman değilki neden hadisten korkuyorlar aslında cevap soruda gizli KORKUYORLAR.

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece ‘gargat’ ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).

O sıkar biraz ...
İsrail türkiyeyi karşısına almayacak kadar akıllı dır ...
Yaptığı son katliam aslında hesapta olmayan bir katliam ve tamamen başarızlığın bir sonucu ...
O gemiyi batırma cüretinde bulunamaz ...
Son yaptığı hatanın bedelini ağır bir şekilde ödüyor şu an ...
Bir hata daha kaldırmaz ...

Batırır Batırmazmı Ellerine Bir Maket Verinde Havuzda Batırsınlar. En Güvenilir Komandoları 2 Tokatta Aglamış Altlarını Pisletmiş. Ölüm Makinesi Dedikleri Komandolar Tanga Giyiyor. Nasıl Bir Millettir Bu Yaf =)

ah israil o gemiyi batırsada kurtulsak tayyipten, sonrada israil e senmisin bizim sevgili başbakanımızı öldüren diyip savaş açsak israilide tarihten silip israilden de kurtulsak

Geri