Erdoğan Putin ile görüştü

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
Başbakan Erdoğan, Rusya Başbakanı Putin ile yaptığı görüşmede İsrail’in Gazze’ye insani yardım götüren gemilere yaptığı saldırıyı konuştu.

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Başbakanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmede, Gazze'ye yardım götüren gemilere müdahale edilmesiyle ilgili gelişmeler konusunda, ''Böyle bir müdahaleyi hazmetmemiz mümkün değil, uluslararası hukuk açısından konuyu takip edeceğiz'' dediği kaydedildi.

KaynaK

Putin akıllı bir liderdir hatta dünyadaki en akıllı liderdir, akıllı biri ne der? van mınit demez uluslar arası hukuk açısından konuyu takip edeceğiz der hade ikile ense traşını görelim der...

Putin akıllı bir liderdir hatta dünyadaki en akıllı liderdir, akıllı biri ne der? van mınit demez uluslar arası hukuk açısından konuyu takip edeceğiz der hade ikile ense traşını görelim der...

putin zamanında abd nin bizim ülkeyi şu an yönettikleri gibi rusya yı da yönetmelerine izin vermemiştir.özelliştirmelerin hepsini durdurmuş hepsini tekrar devlete bağlamıştı.abd köpekleri olan bazı ruslar hemen yurdışına kaçmıştı.

işte ben hükümet gibi hükümet vatanını seven biri diye buna derim.

abd nin rusya ile ilgili haberi gelmezse yakında şaşırmayın.

Dünya Ekonomik krizi patladığınada bazı rus işadamları işçileri kapı önüne koymuştu putin de işadamlarının neyi var neyi yok millileştirip işadamlarını kapı önüne koyacaktı kiiiii putin dediklerini kabul etmek zorunda kaldılar...

Bizim işadamlarımız ise liboştur boğazlarımızın uluslar arası denetimde olmasını isteyecek kadar şuursuzdur ...

Geri