Erdoğan'dan ABD'ye tarihi tersleme

Ecevitte müslümandı.(komutanım)
Tezkere çıktı arkadaşlar,bakalım şimdi muhalefetinizi kime yapacaksınız.Kim nerden izin alamadı yada aldı bahanelerini sıralayacaksınız.
Ayrıca bu BEKİR COŞKUN amca Jöntürklerin son ferdi galiba bu adamı koruma altına alalım.

Ecevit'te Müslümandı fakat hiç bir şekilde"ben müslümanım " diyerek prim toplamaya çalıştıgını gördünmü?Esfanu;Önemli olan birbirimizin açıgını arayarak eleştirmek degildir.Önemli olan bu teskerenin en azından sınırötesi operasyon yapılmasa bile,caydırıcı olarak bile fayda saglayabilmesidir.Teskere bana göre caydırıcılık özelliginden dolayı çok daha önceden askerimizin cebine koyulmalıydı.Öyleki bu teskere çıkmama olayını şimdiye kadar pkk itleri(barzanide talabanide dahil) sonuna kadar kullandı ve bundan sonra kullanabileceklerini sanmıyorum.Ama teskere her şey degil tabi ki pkk sınır güvenligi teknolojik olarak tam kontrol edilemedikçe,yurt içindede güvenlik güçlerimizin elleri kuvvetlendirilmedikçe ve askerimizin arkasında siyasal,toplumsal olarak duramazsak,pkk hareket sahası bulabilecektir.Teskerenin ayrıca şu faydası olacaktır.Teskerenin askerin cebine konulmasıyla,pısırık dış politika izleyen politikacılarımızdan, inisiyatif en azından askerimizin caydırıcılık özelligi nedeniyle Genelkurmay başkanının eline geçmiştir.En azından bundan böyle Barzani gibi,Talabani gibi kıçı kırıklar her fırsatta efelenemeyeceklerdir.Teskerenin çıkmasının tabiki riskleride vardır ve bizlerde başbakanın dedigi gibi riskleride göze almak zorundayız.Riski göze alacagız ki var olacagız.Alamayacaksak ve teskerenin gerektirdigi cesareti gösteremezsek,kısa sürede teskerede etkisini kaybetme tehlikeside vardır.Risk de vuku bulacaksa gazamız mubarek olsun ve Allah yüzümüzü kara çıkartmasın...

yumruk hiç bu kadar sert vurulmamıştı..adeta birilerinin kalbine vurulmuş gibiydi..sonu güzel olur inşallah..

İngiltere’nin önemli gazetelerinden The Guardian’da Jonatthan Steele imzalı bir yorum çıktı..Yorumun özeti şu: “Tayyip Erdoğan siyasi kimliği sebebiyle bir türlü uzlaşamadığı generalleri oyalamak ve zaman kazanmak için bu tezkereyi çıkardı...” Şimdi bu yorumu sorgulayalım: Yani bu tezkere maalesef sanaldır ve hiçbir sonuç getirmeyecektir.. Nitekim Pentagon bile tezkere girişimini blöf olarak yorumlamıştır.. Yok öyle değil de iş ciddi ise sormak istiyorum, o zaman tezkere öncesinde Türkiye’nin zemin inşa etmesi gerekmiyor mu? Örneğin K.Irak’ta yaşayan vatandaşlarımızı çağırması ve de en önemlisi K.Irak’ın enerjisi yani elektriğini kesmesi gerekmiyor mu? Keza Habur’a kilit vurması gerekmiyor mu? Elbette sıcak operasyon sürecinde böylesi tedbirler olmazsa olmazdır.. Hal bu iken Tayyip Erdoğan bunu yapmıyor ve tezkereyi gündeme getiriyor..Oysa Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, tezkere kapsamında yapılabilecek sınır ötesi operasyonda Habur’un kapatılmayacağını söyledi.

Bush'a o soruyu soracak

ABD Başkanı George Bush'la yapacağı 5 Kasım'daki görüşmenin sınır ötesi de dahil belirli şeylerin netleşmesi açısından milat olacağını da belirten Erdoğan, "Ben ABD'ye şunu soruyorum. Onbinlerce kilometre uzaktaki Irak'a niye geldiniz? Ne işiniz vardı Irak'ta? Benim yanı başımda terör örgütü beni vuruyor. ABD silahları ellerinde, bunu görüyoruz, size ihbarını yapıyoruz. Siz buna karşı bir yaptırım yapmıyorsunuz. Bunu söyleyecek dil bende var yani. Başkan'a bunu söylerim" diye konuştu

"Murat Karayılan adımı gibi somut taleplerde bulundunuz mu?" sorusu üzerine Erdoğan, "Taleplerimiz belli. Uygulamayı göreceğiz. Uygulama olumlu olduğu sürece beraber yürürüz. Eğer netice olmazsa belirlenen yol haritasını ortaya koyarız. Takvimi açıklamam mümkün değil" dedi.

"DTP sert muamele görüyor diyorlar" denilmesi üzerine de Erdoğan, "Olay şu. Bütün ülkeler PKK'ya terör örgütü derken bu parti terör örgütü demiyor. Bunun yerine kardeşimiz derse nasıl olacak da birlik beraber içinde olacağız?" dedi.

Kaynak: aa

Anlaşılan başbakanımızın sabır taşı çatladı baksana ikide bir ABD yi tersliyor

Bu Ulke Arkanda Sayin Basbakan Gerekirse Ab Yede Abd Yede Cek Restini Bunlar Bu Kadar Azittilarsa Onlarin Yuzunden Bende Bir Vatan Evladi Olarak Ne Bedel Odemek Gerekirse Hazirim Odemeye Ne Mutlu Turkum Diyene!!!!!!

eger gercekten rest cekerse tabiki bu ülke arkasında ama nerdee ?

tezkere bana öyle geliyor ki ; ıraka girmekten çok terörü destekleyen odakları iyice alenileştirmek için çıkarıldı oylandı ve kabul edildi..şimdi cımbızla teker teker seçebilirsiniz akı karayı...

Ya İnanmayin Şuna Abd Tezgahi Buu Abdye Kizar Gİbİ GÖzÜkÜyor ÇÜnkÜ Askerİ Darbe Son Anda Önlendİ 2. Kez 3.kez Ertelenmez Emİn Olun!!

en azından söylüyor hiçbir başbakan bu kadar ağır konuşamadı usa ya yağmasada gürlüyor.
Yürü be başbakanım hep destek tam destek bir evette benden size

Arkadaşım öyle konuşmasını ona ABD söyledi yoksa halk isyan edicekti şu at gözlüklerini çıkarıp bakın etrafınıza uyanın

halkın seçebilseydi %48 oyu sırf 2 kilo patates para verdi diye akp ye vermezdi bence halk seçemesin eğer milletvekilleri seçemiyorsa halk nasıl seçsin

Geri