64general1
New member
- Reaction score
- 0
Ecevitte müslümandı.(komutanım)
Tezkere çıktı arkadaşlar,bakalım şimdi muhalefetinizi kime yapacaksınız.Kim nerden izin alamadı yada aldı bahanelerini sıralayacaksınız.
Ayrıca bu BEKİR COŞKUN amca Jöntürklerin son ferdi galiba bu adamı koruma altına alalım.
Ecevit'te Müslümandı fakat hiç bir şekilde"ben müslümanım " diyerek prim toplamaya çalıştıgını gördünmü?Esfanu;Önemli olan birbirimizin açıgını arayarak eleştirmek degildir.Önemli olan bu teskerenin en azından sınırötesi operasyon yapılmasa bile,caydırıcı olarak bile fayda saglayabilmesidir.Teskere bana göre caydırıcılık özelliginden dolayı çok daha önceden askerimizin cebine koyulmalıydı.Öyleki bu teskere çıkmama olayını şimdiye kadar pkk itleri(barzanide talabanide dahil) sonuna kadar kullandı ve bundan sonra kullanabileceklerini sanmıyorum.Ama teskere her şey degil tabi ki pkk sınır güvenligi teknolojik olarak tam kontrol edilemedikçe,yurt içindede güvenlik güçlerimizin elleri kuvvetlendirilmedikçe ve askerimizin arkasında siyasal,toplumsal olarak duramazsak,pkk hareket sahası bulabilecektir.Teskerenin ayrıca şu faydası olacaktır.Teskerenin askerin cebine konulmasıyla,pısırık dış politika izleyen politikacılarımızdan, inisiyatif en azından askerimizin caydırıcılık özelligi nedeniyle Genelkurmay başkanının eline geçmiştir.En azından bundan böyle Barzani gibi,Talabani gibi kıçı kırıklar her fırsatta efelenemeyeceklerdir.Teskerenin çıkmasının tabiki riskleride vardır ve bizlerde başbakanın dedigi gibi riskleride göze almak zorundayız.Riski göze alacagız ki var olacagız.Alamayacaksak ve teskerenin gerektirdigi cesareti gösteremezsek,kısa sürede teskerede etkisini kaybetme tehlikeside vardır.Risk de vuku bulacaksa gazamız mubarek olsun ve Allah yüzümüzü kara çıkartmasın...