Ergenekon Savcısına Soruşturma

winriver

New member
Reaction score
0
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’e ile ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı. Bakan Şahin, Savcı Öz ile ilgili Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na yapılan şikayet ve suç duyurularının Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’ne gönderildiğini ve Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’nün de konuya ilişkin olarak iki müfettiş ve bir Cumhuriyet Savcısını görevlendirdiğini söyledi. Müfettiş raporları Savcı Öz hakkında kınama, uyarma, yer değişikliği, meslekten ihraç veya soruşturmaya yer olmadığına dair görüşlerini raporlarına yazarak Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’ne sunulacak. Genel Müdürlük soruşturma izni vermesi durumunda dosya Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyelerinin önüne gelecek. Kurul üyelerinin vereceği karar ise nihai karar olacak.

Anka

neden? çünkü öz işe yaramıyor. ergenekona bütün suçları yükleyecekti.

546. madde 150. satır - dişli
546.madde 151satır - körfez feneri :D daha neler neler

kim bu düzenin tekerine bir çomak soksa oyunu bozulan çocukalr gibi topu alıp gitmek gibi bir mızmızlık hep olagelmiştir bu ülkede..çünkü tekere çomak sokulmuştur.. 2 asker cezaevi ziyaret etti,gözdağı verildi diye savcıya baskı kuruluyor ve sonrada bu ülkede hukuk var denecek öylemi..görelim bakalım yılacakmı o savcı..durmak yok yola devam..surda bir gedik açıldı artık.. arkası gelecektir. bu ülkede namuslu savcı sayısı onunla sınırlı olmayacaktır.. eğer burası yunan arenası değilde anadolu toprağı ise tabii..görecezz..

kim bu düzenin tekerine bir çomak soksa oyunu bozulan çocukalr gibi topu alıp gitmek gibi bir mızmızlık hep olagelmiştir bu ülkede..çünkü tekere çomak sokulmuştur.. 2 asker cezaevi ziyaret etti,gözdağı verildi diye savcıya baskı kuruluyor ve sonrada bu ülkede hukuk var denecek öylemi..görelim bakalım yılacakmı o savcı..durmak yok yola devam..surda bir gedik açıldı artık.. arkası gelecektir. bu ülkede namuslu savcı sayısı onunla sınırlı olmayacaktır.. eğer burası yunan arenası değilde anadolu toprağı ise tabii..görecezz..

namuslu savcımı :saskin bırak şimdi

namuslu savcımı :saskin bırak şimdi

ben bıraktım ama siz bırakmıyormusunuz adamı ki ,,işini yapsınn.. korkusu yoksa ergenekoncuların ne diye engelliyorlar adamı ,gözdağı falan ne iş?

10 üye Akp suçludur diyor,sadece 1 üye hayır suçsuzdur diyor ama o parti kapatılmayınca__Yargı bagımsız,demokrasi kazandı,tebrikler anayasa mahkemesi.

Fatih ürekten,ibrahim tatlısese,tayyip erdogandan,ilhan selçuk a kadar aşure yapar gibi bir iddianame hazırlanıp insanlar haksız yere yıllardır içeride tutuluyor diye TSK tepki verince___ Yargı bagımsız degil,demokrasi böyle olmaz deniliyor.

Yani işine geldimi yargı bagımsız,demokrasi işliyor işine gelmedimi Türkiyede yargı yok,demokrasi yok oluyor.

Böyle kabile anlayısıyla ülke yönetilmez...Zaten bu yüzden diyoruz geldiğiniz gibi gideceksiniz diye :goz:

adam uçmuş.aklına geleni "- ergenekoncu bu alın içeri" aaa bakmışın buruşuk eski bi kağıtta adı var :) ardın da delil die ve o delile dayanarak gözalına ordan da mahkeme delillerin toplanması için duruşmayı ileri tarihe alır hade bakalım 2 duruşmaya kadar cezaevine postaa:melek

Fatih Ürek’ten Ergenekon tepkisi: Çüş…

enson fatih ürekin adı iddeanameden çıktıydı artık bu rezalete bu sallamasyonlara akp bile inanmıyor galiba....

(vahhh vahhhhhh savcıya olan inançlarını kaybettiler galiba oysa her şey ne güzel başlamıştı...)

Fatih Ürek’ten Ergenekon tepkisi: Çüş…

Ergenekon İddianamesinde kendisinden azılı işkenceci olarak söz edildiği ortaya çıkan Fatih Ürek iddialara tepkili

fatih-urek-itiraf-etti_o.jpg

İŞKENCE ÇETESİNE BAK

Ürek, Ergenekon lafını duyduğunda tüylerinin ürperdiğini, bir insana veya başkalarına bu denli fütursuzca haksızlık yapılmaması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Hala çok şaşkınım, Rus istihbaratıyla ve MİT ile ilişkilerim varmış, ben ajanmıyım neyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ciddiye almıyorum ama iddianamade adı geçen insanlara Türkiye’de günah oluyor, yazık oluyor. Hiç alakası olamayan insanların bu şekilde gündeme gelmesi, gündemin değiştirilmek istenmesi saçmasapan bir duygu. Aslında bu duyguyu da aşıyor saplantıya dönüşmüş, bunu hazırlayan, yazan insanların ruh halini çok merak ediyorum. Siyasetle ilgili biri değilim. Çalışan, vergisini veren, insanları eğlendirmeyi amaçlayan biriyim. Böyle konularla gündeme gelmek beni oldukça yaraladı. Hayatımda işkence etmedim, görmedim de, Allah da göstermesin. Nasıl yapılır, neyle yapılır onu da bilmem. Sibel Can ve Hülya Avşar da var bu isimler arasında. Beraber işkence yapıyormuşuz. Bunu yazan insanların akıl sağlığı konusunda doktor kontrolünden geçmelerini tavsiye ediyorum.”

Saçmasapan bir şey bu yazıklar olsun. Bunu yapan insanların fantezileri var herhalde. Biranda Ergenekoncu oldum inanılmaz bir şey. Bakalım daha kimlerin ismi yer alacak. Ama yani artık çüş, çüş yazıklar olsun yani. Çüş benim ne alakam var. Çok güldüm, hem komik hem trajikomik şeyler. Bu ülkeye yazık oluyor.”(dha)

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&Date=04.09.2008&ArticleID=896866

ben bıraktım ama siz bırakmıyormusunuz adamı ki ,,işini yapsınn.. korkusu yoksa ergenekoncuların ne diye engelliyorlar adamı ,gözdağı falan ne iş?

yaw kardeşim kim kime gözdağı veriyor . ne anlatmak istiyorsun sen bize

senin akp li adalet bakanın inceleme başlatmış şikayet üzerine .ergenekonda şikayetler üzerine başlamadı mı .şikayet üzerine ergenekon diye birileri aylardır içerde yatıyor buna bişey demiyorsunuz şikayet üzerine savcıya inceleme başlatılıyor bu zorunuza gidiyor .

sen bizle ya dalga geçen birisin yada adalet duygularından tamamen yoksun birisin .dalga geçmiyorsan adaletli ol yaw el insaf .ona öle buna böle .olurmu öle şey ..

namuslu savcı demişsin .ben namussuz demiyorum ama sen ne kadar tanıyosun da namuslu diyorsun .senin siyasi anlayışına uygun davranan namuslu oluyosa davranmayan herkez namussuz olması lazım . bu ne biçim anlayış bu ne manyak yaşam tarzı bu ne kopuğ hayat

Savcı zekeriya öz ün usulsuzluk ve görevi kötüye kullandığı ile ilgili
bir ay öncesinden dilekçe verilmiştir.Yeni bir olay değildir.Bu da
2 askerin cezaevi ziyaretiyle ilgisi olmadığını gösterir.İlgisi olsa bile
Zekeriya Öz ün suçlamalara maruz kalmasından, yapılan bir haksızlıktan
dolayı yapılmış bir moral ziyareti olabilir.Ayrıca çomak ve teker iktidarın
elindedir.<<İktidar kendi tekerine çomak sokmaktadır>>

Savcı Taraflı Olursa Herhalde
Soruşturma Açılır..

Ayrıca Namuslu Savcı Sıfatı Bu Adam Için
Uygun Değil Mahkemeyi Meşgul Ediyor Sonuçta.
Iddanamede Yer Alan Iddaların Büyük
çoğunluğu Yasa Dışı Telefon Kayıtları
Gazate Küpürleri Vs..

Bazılarına Gerçek Dokunuyor Malesef:)

Ergenekon soruşturması kapsamında harcanan soruşturma ve yargılama giderleri iddianamenin 388. ek klasöründe yer aldı. Devlete yaklaşık 110 bin YTL'ye mal olan soruşturmanın masraflarını içeren gider pusulaları iddianamede tek tek not edilmiş.

Özellikle şüphelilerin mekânlarında yapılan aramalarda elde edilen bilgilerin tercümesi, hard disk çözümleri ve yedekleme harcamaları ile sanıkların sağlık masrafları önemli bir yekün teşkil ediyor. Tutuklandıktan hemen sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kuddusi Okkır, Veli Küçük, Şener Eruygur, İlhan Selçuk, Ferit İlsever ve Asuman Özdemir için ödenen hastane ve sağlık raporu masrafları gider tablosunda kayıt altına alınmış.

Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde ayrıntılı dökümü verilen masraf listelerinde, soruşturma kapsamında ele geçirilen belgelerin çözümlenmesi, yeni hard diske yedeklenmesi, avukatlara ödenen CMUK ve giderlerinin yanı sıra tutukluların sağlık raporu masrafları yer buluyor. 60 bin YTL'yi aşan ve müdafi avukatlara ödenen CMUK ve diğer giderler, harcamaların en önemli kısmını oluşturuyor. Gözaltındaki kişilerin darp almadıklarına dair verilen raporların ücretleri de bin 200 YTL. Hard disk ve hizmet alınan bilgisayar işçiliğine ödenen para 13 bin 443 YTL. Ele geçirilen 66 sayfalık Yunanca bir belgenin Türkçeye çevrilmesi de 4 bin YTL'ye mal olurken genel olarak tercüme masraflarının toplam tutarı 4 bin 990 YTL olarak kayıtlara geçmiş. İmha işlemlerinin yapıldığı sırada görevli memurlara da mesai parası ödenmiş. Ödeme kararını Savcı Zekeriya Öz kendisi imzalamış. 622 YTL soruşturma ve yargılama sırasında bilirkişilere ödenmiş. Diğer ödenen 22 bin YTL ise soruşturma hazırlığında ve diğer yargılama işlemleri sırasındaki masraflar. Kesilen faturalar gözaltı bütçelerinden karşılanmış ve faturaların altında, 'Fatura bedelinin ileride haksız çıkacak taraftan alınmak üzere şimdilik suçüstü ödeneğinden karşılanmasına karar verildi.' ibaresi yer alıyor.

KAYNAK​

Bu Parayla Kaç aile doyar veya bi düşünün bu paralar kimin cebinden çıktı?

hrant dink öldü sokakta hepimiz ermeniyiz hepimiz hrantız diyenler gül ermenista maça gidince karşı çıkıyo buda aynı zihniyetin sonucu bence hep aynı kesim

Ben baştan beri ne yazıyorum .
Savcı Öz , Çok fazla Kurtlar Vadisi izlemiş .
:durdurun

Agarta , Mu , Bilmem ne bile girdi iddanameye . Ben Kavimler Göçünü felanda bekledim ama o sonradan ek iddaname ile girecek herhalde .
Fatih Ürek denen Oğlanın bile İddiname'de Azılı İşkenceci olarak geçmesi başlı başına komedi .

Bu kadar Boş Beleş iddianame yazarsa Soruşturulur tabiki .
Ben başından beri Öz , takip edilsin dedim .
O kadar kişi içerde ama 2 Paşa hakkında hala iddianame yok .
Yarın birgün bu paşalar çıkarsa Öz'e dava açacaklardır muhakkak , Ama şimdiden açmalılar .
Öz yargılansın .

Ben baştan beri ne yazıyorum .
Savcı Öz , Çok fazla Kurtlar Vadisi izlemiş .

Agarta , Mu , Bilmem ne bile girdi iddanameye . Ben Kavimler Göçünü felanda bekledim ama o sonradan ek iddaname ile girecek herhalde .
Fatih Ürek denen Oğlanın bile İddiname'de Azılı İşkenceci olarak geçmesi başlı başına komedi .

Bu kadar Boş Beleş iddianame yazarsa Soruşturulur tabiki .
Ben başından beri Öz , takip edilsin dedim .
O kadar kişi içerde ama 2 Paşa hakkında hala iddianame yok .
Yarın birgün bu paşalar çıkarsa Öz'e dava açacaklardır muhakkak , Ama şimdiden açmalılar .
Öz yargılansın .

Hemde Azılı işkenceci FATİH ÜREK :D:D

Arkadaşlar savcı hakkında soruşturma açar mı sizce bakan açmaz ,,,
Niye açmaz ;
1) Akp kapatılacak davasında ortalığı karıştırmak için ne gerekli ERGENEKON
2) Deniz Feneri çıktığında ortamı unutturmak için ne gerekli ERENEKON
3) Ülke işsizlikten kırılıyor milleti oyalayacak ne gerekli ERGENEKON

Gerçi açmadı da biliyorsunuz KOVUŞTURMAYA GEREK YOK KARARI ÇOOOKTAN ÇIKTI BİLE

soruşturma gereksiz kararı çıktığına göre neyi tartışıyorsunuz ...o savcı işini yapacak..hükümette gereğini.bu kadar kolay..

Geri