Ergenekon sorusu Gül'ü KIZDIRDI

UNDER258

New member
Reaction score
0
GÜL'E ERGENEKON SORUSU

156475.jpg

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed ile baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından Çankaya Köşkü'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Açıklamaların sonunda basın mensuplarına tek soru hakkı verildi. Söz alan Kanal D'den İbrahim Gündüz, "Görevi başındaki rektörler profesörler gözaltına alındı. Büyük bir tartışma başladı Türkiye'de... Anamuhalefet lideri bir darbe dedi buna.. Savcı darbesi dedi.. Hükümet darbesi dedi. Yine 9. cumhurbaşkanı havaalanına gitti." şeklindeki ön açıklamalarının sonunda sorusunu yöneltmek istedi.

"BİR DAKİKA" DİYEREK SORUYU KESTİ
Bu sırada araya giren Gül, muhabiri "bir dakika, bir dakika" diyerek durdurdu.

Abdullah Gül, Gündüz'ün sorusunu, "Çok zor şartlarda olan ve dünyanın pek çok ülkesinin kilitlendiği uluslararası problemin yaşandığı bir ülkenin cumhurbaşkanı ilk kez ülkemize ziyarette bulunuyor. Dolayısıyla bu konuyla ilgili sorunuz varsa sorun. Bu sorduğunuz soruya ben başka yerde cevap vereyim olur mu? Şimdi yönelttiğiniz soruyu muhafaza edin ben başka bir yerde cevaplayayım. Onu daha sonra uygun bir zamanda yine sorun bana" diyerek geri çevirdi.

kaynak

Mantıklı. Adam Hiç Olmazsa Soruyu Cevaplama Dememiş. Adam Gibi Bir üslupla Açıklamış

Geri