Ergenekon uşakları kudurdu!

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Ergenekon uşakları kudurdu!

Oy kullanmaya engel olamayan terör örgütü yandaşları molotoflarla saldırıyor...

resim141420_2.jpg

Mersin'de Kürt kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde oy kullanmaya engel olamayan terör örgütü yandaşları okula ve okul önündeki araçlara molotoflarla saldırdı.

Saldırı sonrası alev alev yanan bir vatandaşa ait otomobil itfaiye ve polis panzeri tarafından söndürüldü. Saldırı sonrası okul önünde güvenlik önlemi alan sivil bir polis aracı da yandı.

Mersin'de oy kullanma işlemi yoğun bir katılımla başladı. Terör örgütü yandaşlarının günler öncesi vatandaşları sandığa gitmemeleri yönünde tehdit etmelerine rağmen Kürt kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Yenihal, Gündoğdu, Şevket Sümer, Siteler ve Güneş Mahallelerinde halkın sandığa gitmesine sindiremeyen örgüt yandaşları korsan gösteri yaparak halkı sindirmeye çalıştı.

Sloganlar atarak yürüyüşe geçen terör örgütü yandaşı yaklaşık 40 kişilik bir grup ellerindeki taş ve molotoflarla Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nun bulunduğu Yenihal Mahallesi 6068 sokağa geldi. Burada okula saldıran örgüt yandaşları önce okul önündeki sivil polislere ait otomobile daha sonra ise park edilmiş vatandaşa ait otomobile saldırdı. Saldırı sonrası alev alev yanan otomobil itfaiye ve panzerden sıkılan su ile söndürüldü. Olay yerine gelen polisler geniş güvenlik önlemi aldı.

Nusaybin'de okula molotof atıldı

Halkın oy kullanmasını engellemek isteyen terör örgütü yandaşları, Mardin'in Nusaybin ilçesinde korsan gösteri yaptı. Yaklaşık 30 kişilik grup, Atatürk Lisesi'nin girişindeki kulübeye molotof kokteyli attı, çevredeki araçları taş yağmuruna tuttu. Güvenlik güçlerinin müdahalesi üzerine göstericiler bölgeden uzaklaştı.

VAN'DA OKULLARA MOLOTOF

Referandum öncesi gece de Van'da olaylar oldu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından iki ayrı okula molotof kokteyli atıldı.

Olay, referandum öncesi gece yarısı Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi ile Yalım Erez Mahallesi'ndeki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, gece geç saatlerde her iki okula molotof kokteyli atarak kundakladı. Molotof kokteylinin kısa süre de kendiliğinden sönmesi üzerine binalarda ciddi bir hasar meydana gelmedi. Atılan taşlar sonucu okulların bazı camları kırıldı. Polis her iki olayla ilgili inceleme yaptı.

kynk

Kürtlerin büyük bir bölümü evet diyicek. sizcede bu bir çelişki değilmi. :) yorumu size bırakıorum. Neden engel olunmaya çalışılıyor ?

başbakanın çocukları onlar

bdp nin zoruyla evet demeleri engellenen kürtler ,başbakanın çocuğu oluyorsa; boykotcular ve hayırcılar bdp nin ve dolayısıyla pkk nın çocuğu olmuyormu? bu mantıkla?)

bazen düz mantığınız bile işe yaramıyor değilmi? kendi mantığınız sizi ele veriyor ve şaşkınlık ve çürük bir izah la çamura iteliyor görüyorsunuz...yani bir şekilde itiraf ediyiyorsunuz,hayır cephesinin ve boykot cephesinin pkk nın izinden gittiğini... eee sizin için hayırlı olsun. zaten bizim için şüphe yoktu...

verdiğin haberden bir habersin
saldırıyı yapanlara yakıştırmalar
sizin ucuz yakıştırmalarınıza bu cevaplar bile fazla

onlar açılım istiyor biz istemiyoruz siz istiyor musunuz? etkilemeyim yasak var :)

Yeni haber aldım doğuda açık açık herkes evete basıyormuş kimse herhangi bir şeyin arkasına gizlenmiyor bilmiyorum açık yapmak belki suç ama bu sabah öyle duydum.
Helal olsun ne millet be hükümet bişi istedi mi doğuda ki vatandaş gibi olacak boynumuz kıldan ince dyeceksin alenen direk göstere göstere evet diyeceksin.
Harbiden gurur duyulacak millet...

He ergenekon uşakları:) haberle alakasız başlıkk

Geçende bir haber gördüm pkk imam öldürmüş herkes duymuştur, bir kaynakta haberi şöyle veriyorlar.. pkk evet diyen imamı öldürdü... Yav adam ne diyosa diyoda hayır dese bu olayı meşru mu kılacaktı.. Haber olmıycak mıydı? Kepazelik bu haberler ya...

Kürtlerin yüzde 80 i evet diyor... bdp boykot ediyor.. (boykot sebepleride daha fazlasını istemeleri yoksa yeni anayasayı beğenmediklerinden değil) yani kürtlerden hayır oyu çıkmıyor.. Diğer evet diyenler ise ermeni cemaatleri ve rum cemaatleri her ne kadar nüfusları azda olsa yetmez ama evet diyecez diyorlar... fetullah cemaatini yazmama gerek yok.. şu yazdıklarımın hiç birinde ben Türk olarak evet diyorum diyen adam yok... hepsinin bir çıkarı var... Ama bir milliyetçinin bir devrimcinin bir işçinin bir memurun bir emeklinin bir çiftçinin genel olarak bir Türkün evet demesi için bir sebep yok. Referandum boyunca hayır demek için o kadar çok şey öğrendim ki bir tanesi en güzeliydi.. Oda ülkemi seviyorum sözüdür.. Oylar toprağın rengine....

He ergenekon uşakları:) haberle alakasız başlıkk

Geçende bir haber gördüm pkk imam öldürmüş herkes duymuştur, bir kaynakta haberi şöyle veriyorlar.. pkk evet diyen imamı öldürdü... Yav adam ne diyosa diyoda hayır dese bu olayı meşru mu kılacaktı.. Haber olmıycak mıydı? Kepazelik bu haberler ya...

Kürtlerin yüzde 80 i evet diyor... bdp boykot ediyor.. (boykot sebepleride daha fazlasını istemeleri yoksa yeni anayasayı beğenmediklerinden değil) yani kürtlerden hayır oyu çıkmıyor.. Diğer evet diyenler ise ermeni cemaatleri ve rum cemaatleri her ne kadar nüfusları azda olsa yetmez ama evet diyecez diyorlar... fetullah cemaatini yazmama gerek yok.. şu yazdıklarımın hiç birinde ben Türk olarak evet diyorum diyen adam yok... hepsinin bir çıkarı var... Ama bir milliyetçinin bir devrimcinin bir işçinin bir memurun bir emeklinin bir çiftçinin genel olarak bir Türkün evet demesi için bir sebep yok. Referandum boyunca hayır demek için o kadar çok şey öğrendim ki bir tanesi en güzeliydi.. Oda ülkemi seviyorum sözüdür.. Oylar toprağın rengine....

Bir kere konuşucam net alatacağım anla yoksa boş boş konuşmak istemiyorum.

Ben bugün gittim EVET e bastım.Göğsümü gere gere hemde.
Bu benim milliyetçi duygularımla yapılmış birşeydir sebeplerine gelince ve hangi milletmiş bu dersen şuna bir göz at.

arton3084.jpg

Adnan-Menderes.jpg

alparslan-turkes.jpg

esref.jpg

gaffar_okkan1.jpg

turgut-ozal.jpg

muhsin-yazicioglu.jpg

Fethullah_Gulen_Hocaefendi.jpg

290320101850286763817_2.jpg

recep_yazicioglu.jpg

Hatırlatmak iserim bu isimler sadece aklıma gelenler.Şunu belirtmek isterim bu anayasa hangisi olursa olsun hep sevdiklerime acı çektirdi bugün bende birçok insanda biliyor ki önümzde güzel günler var buda onun yolunda küçük bir adım.Güzel günlerin olduğunu bana ne Başbakan ne bir insan söyledi bana bu yazıları yazdıran söyledi.
Yine inanıyorum ki bugün evet çıkacağı gibi çok güzel bir olaya evet diyerek vesile oldum.
Yukarıda gördüğün insanların hayatına bak hepsi kuşkusuz göreceksin önce Allah sonra millet için çalışmıştır hiçbir alternatif yoktur aksini bu zamana kadar ıspatlayan olmadı iddia dışında.

Şimdi benim bu yaptığıma milliyetçilik deniyor ama kızıl elmaya direk yada dolaylı olarak bağlantılı insanların anladığı milliyetçilik faşist Türk milliyetçiliğidir.
Bediüzzaman'ın dediği gibi bir kelle soğanı bin kızıl elmaya değişmem.
Benim için Türk Milleti ırk olarak en ufak bir üstünlüğü yoktur geri kalan 73 millet gibi.
Milliyetçilik Türk milleti böyledir üstündür carttır curttur ne mutlu Türkün diyene Atatürküm diyene değildir.Mustafa KEmal bunu yapmadı o çalıştı didindi.Hayatının son anlarına kadar çalıştı.Ama bizimkiler sadece bu üç kelimenin dağarcığına sıkışmış kısır döngüde kalmış ve kalmaya devam ediyor.
İşte ben bu milliyetçiliğe karşıyım Milliyetçi dediği Fatih gibi Mustafa KEmal gibi önce Allah'a sonra halka hizmet edecek Allah'a hizmet eden zaten millete ediyordur.Yukarıdaki insanlar gibi...

Bugün yukardaki insanların intikamını evet diyerek aldığımı düşünüyorum.Kahrettim şeytan takımını...
Var mı ötesi?

Bir kere konuşucam net alatacağım anla yoksa boş boş konuşmak istemiyorum.

Ben bugün gittim EVET e bastım.Göğsümü gere gere hemde.
Bu benim milliyetçi duygularımla yapılmış birşeydir sebeplerine gelince ve hangi milletmiş bu dersen şuna bir göz at.

arton3084.jpg

Adnan-Menderes.jpg

alparslan-turkes.jpg

esref.jpg

gaffar_okkan1.jpg

turgut-ozal.jpg

muhsin-yazicioglu.jpg

Fethullah_Gulen_Hocaefendi.jpg

290320101850286763817_2.jpg

recep_yazicioglu.jpg

Hatırlatmak iserim bu isimler sadece aklıma gelenler.Şunu belirtmek isterim bu anayasa hangisi olursa olsun hep sevdiklerime acı çektirdi bugün bende birçok insanda biliyor ki önümzde güzel günler var buda onun yolunda küçük bir adım.Güzel günlerin olduğunu bana ne Başbakan ne bir insan söyledi bana bu yazıları yazdıran söyledi.
Yine inanıyorum ki bugün evet çıkacağı gibi çok güzel bir olaya evet diyerek vesile oldum.
Yukarıda gördüğün insanların hayatına bak hepsi kuşkusuz göreceksin önce Allah sonra millet için çalışmıştır hiçbir alternatif yoktur aksini bu zamana kadar ıspatlayan olmadı iddia dışında.

Şimdi benim bu yaptığıma milliyetçilik deniyor ama kızıl elmaya direk yada dolaylı olarak bağlantılı insanların anladığı milliyetçilik faşist Türk milliyetçiliğidir.
Bediüzzaman'ın dediği gibi bir kelle soğanı bin kızıl elmaya değişmem.
Benim için Türk Milleti ırk olarak en ufak bir üstünlüğü yoktur geri kalan 73 millet gibi.
Milliyetçilik Türk milleti böyledir üstündür carttır curttur ne mutlu Türkün diyene Atatürküm diyene değildir.Mustafa KEmal bunu yapmadı o çalıştı didindi.Hayatının son anlarına kadar çalıştı.Ama bizimkiler sadece bu üç kelimenin dağarcığına sıkışmış kısır döngüde kalmış ve kalmaya devam ediyor.
İşte ben bu milliyetçiliğe karşıyım Milliyetçi dediği Fatih gibi Mustafa KEmal gibi önce Allah'a sonra halka hizmet edecek Allah'a hizmet eden zaten millete ediyordur.Yukarıdaki insanlar gibi...

Bugün yukardaki insanların intikamını evet diyerek aldığımı düşünüyorum.Kahrettim şeytan takımını...
Var mı ötesi?

La git işine koyduğu resimlerden TurguT Özal fetullah adnan oktar zaten ofsayt.. Diğerleride vefat etmiş insanlar hiçbiri yazdıklarını kanıtlayacak durumda değil... Öyle konuşur durursun milliyetçiyim diye... Sen milliyetçiysen vah halimize... SEn milliyetçi falan değilsin.. Sen cemaate sıkışmış, dini başkalarından ögrenecek kadar bilgisiz birisin... Sen ümmetçi zihniyetinde bir bir vatanın değerleri elden giderken öyle müslümanız kul hakkı yemeyiz diye takılırsın kendi çapında.. Ama iş işten geçmiş olur... Eğer evet çıkarsa senin Cehaletinin cezasını biz değil çocuklarımız çekecek. Kafanı taşalara vuracan eğer taş bulabilirsen.. Taşlar bağlı köpekler serbest olacakk.... Şimdi otur kopyala yapıştır yap dur...

HAyırlısıyla hayır çıkacak...

arton3084.jpg

Adam hem yakışıklı hem bilgili ne dediyse oldu niye hepsini hadislere dayadırıyor.
Bu yüzyıl İslam'ı n Hz.MEhdi(as) ın Hz.İsa(as) Hz.Hızır(as) ve Bediüzzaman'ın yüzyılı.
Dini Kur'andan öğrenirim Kur'an bana tek din İslam olacak diyorsa hadis bana bu yüzyıldaolaak bak alametler gerçekleşti her şey tamam diyorsa iş tamamdır milyar insan hayır dese bile sonuna kadar evet olacak.Ki zaten bu ittirazlarda bir alamettir oluşunun alameti ne kadar itiraz o kadar iyi.
Aksini söyleyen varsa buyursun ayet ayet hadis hadis tarih tarih ebced ebced hepsini tek tek verelim...
Ben ve benimle birlikte bu yüzyılda kimsenin burnu bile kanamaz.
Ha felaket tellalı gibi şunlar oalcak başımız yanacak kötü yaptık işte şimdi bittik diye kendinizi paralayabilirsiniz ama bu hiçbir zaman gidişatı değiştirmeyecek ki zaten buda kader içindedir.

Eğer aksi bir durum varsa ayetler ve hadisler yanılırsa cehennemde yanmayada hazırım...

arton3084.jpg

Adam hem yakışıklı hem bilgili ne dediyse oldu niye hepsini hadislere dayadırıyor.
Bu yüzyıl İslam'ı n Hz.MEhdi(as) ın Hz.İsa(as) Hz.Hızır(as) ve Bediüzzaman'ın yüzyılı.
Dini Kur'andan öğrenirim Kur'an bana tek din İslam olacak diyorsa hadis bana bu yüzyıldaolaak bak alametler gerçekleşti her şey tamam diyorsa iş tamamdır milyar insan hayır dese bile sonuna kadar evet olacak.Ki zaten bu ittirazlarda bir alamettir oluşunun alameti ne kadar itiraz o kadar iyi.
Aksini söyleyen varsa buyursun ayet ayet hadis hadis tarih tarih ebced ebced hepsini tek tek verelim...
Ben ve benimle birlikte bu yüzyılda kimsenin burnu bile kanamaz.
Ha felaket tellalı gibi şunlar oalcak başımız yanacak kötü yaptık işte şimdi bittik diye kendinizi paralayabilirsiniz ama bu hiçbir zaman gidişatı değiştirmeyecek ki zaten buda kader içindedir.

Eğer aksi bir durum varsa ayetler ve hadisler yanılırsa cehennemde yanmayada hazırım...

referandumun bu dediklerinle hiç bir alakası yoktur. darbe anayasasını kimse desteklememektedir. 1982 anayasasına %92 evet denmiştir. 82 anayasasına hayır diyip 12 eylül 2010 anayasasına da hayır diyen çoktur. 82 anayasası 2010'da değişmedi birçok kez değiştirildi. yani zaten 82 anayasası diye bir şey ortada yok. bir siyasi görüşü mutlak doğru kabul edip İslam'la alakadar etmek akıl dışı bir durum. askeri darbede en çok zarar görenlerden biri mhp'lilerdir. mhplilerin çoğu hayır diyor. hayır diyenler sadece o iki maddeyi sakıncalı buluyor. bu arada fotolarını koyduğun kişiler arasında fethullah gülen hariç diğerleriyle bir alıp veremediğim yok. AK partiyi daha çok araştırmanı tavsiye ederim. sadece size öğretilenler bunlar. ardındaki gizlilikleri görmeniz dileğiyle.

böyle alakasız bir başlıkla içeriği bu şekilde birleştirip insanları tahrik görevini misyon edinmiş gazetecilik dehasını başarılarından dolayı kutluyorum.

Geri