Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu devirde erkekten dönme kadınlar da ver. onlar alıyorlar heralde ama erkek takılıp ta dur şu bacak kıllarımı alıyım diyen bi erkek olduğunu düşünmüyorum... ama bazı sporcular alıyorlar. yani tam almıyorlar da kısaltıyorlar..
sporcular falan alıor hadi kas gelişimini engellior bir noktada haklı olabilirler ama normal bir insanın alması bence biraz tuhaf yaws bu anketi açmak için çok düşündünmü dostum başlığı gördüğümde yıkıldım yaws nese ii olmuş bakalım alanlar bi yazsın bakıım merak ettim
bacaklarda kılların kullandığı protein ile extra kas sahibi olmak için kıllarını aldıranlar var, basketbol ile prof. uğraşanlar şu yapışkanlı kağıtlardan kullananlar var biliorm. cart diye hepsini çekiyolar ancak bir zamandan sonra alışınca bayanlardanda az çıkmaya başlıyormuş. kökler zayıflıyormuş..
ben üşürüm be yapmam ama ihtiyacı yok şu an zamanında çalıştırmışız kıllı olmasada fazlasına gereq yoq