Erkekler de kur yapar!

Reaction score
0
Gözünü kaçırmadan ya da kaçırıp bakmalar, gülümsemeler, 'clark' çekmeler... İşte erkeklerin yaptığı kur örnekleri ve anlamları:
Arkamızdan ıslık çalanlarsa, 'ciddi' niyetleri olmadığını gösterir. Yalnız değilken ıslık çalarlar, o da beğeni ölçüsünü yanındakine göstermek için yapılır.

Bazı erkekler ne kadar seksi olduklarını göstermek için vücutlarını elleyip göğüs kıllarıyla oynar.

Kaçamak kaçamak bakıyorsa; 'Senden hoşlanıyorum' demek ister ama cümleler dökülemez.

Karşındakinin gözünüzün içine bakmak "Ne harika biri olduğumu bir bilsen" anlamına gelir.

Rahatlıkla yanınıza gelip, sizi beğendiğini söyleyenler de olabilir. Bunlar da işe yaramaz, yalnızca öyle konuşup kendilerini beğendirmek olur amaçları.

Tanışalı iki dakika olmuş konuşurken dokunanlar olabilir. Beğenmediyseniz mesafe koyun. Yoksa, cevap verdiğinizi düşünerek yakınlaşmaya çalışır.

Size bakarak, yanındaki kızlara biraz daha ilgi göstermeye başlayanlar var. Bunların hepsi "Görüyorsun ki onları mutlu ediyorum, seni daha çok mutlu edebilirim" anlamına gelir.

Üzerlerindeki her şeyin marka olduğunu bir şekilde söyleyenler ise zenginliklere vurgu yapar. Veya, mal varlığı konusunda sizi gereksiz yere bilgilendirmeye çalışanlar da olabilir. Ama, çoğu züğürt gezer.

wuhahaha tam bi komedi:p

Kur yapmasını beceremem sessizliğim herşeyi anlatır.
Derin manalar taşır artık karşımdaki zeki biriyse ''anlayana''...

bim_28' Alıntı:
Kur yapmasını beceremem sessizliğim herşeyi anlatır.
Derin manalar taşır artık karşımdaki zki biriyse ''anlayana''...

daha güsel acıklanamaz heralde benim de durumum :)

Ha birde iki tarafın birbirine kur yapması bence en doğal olan şey.
Doğada nerdeyse her çift birbirlerine kur, erkekler arasında güç
gösterisi felan yapılır örnekleri: Belgeseller.

Tabiki biz insanların kur yaparken diğer yaratıklardan farkımız olmalı.
Mesela akıl oyunları, kur yaparken içinde karşı tarafın çözebileceği
bilinmezlikler vs vs. de olmalı...

Böyle şeyler olmalı ki birbirine eş (zeka, görgü, hoşgörü vs.) düzeyde
çiftler birbirini tanısın yoksa Yarım Elmadaki gibi olur.
Yarım Elma: Eskiden KanalD'de bir dizi qardaşım... :) anlayana...

Anlamam ben o işlerden :p

kur falan yapmam valla direk gider atlarım ben:D

Susmak En Güzel Kurdur :)

Ben yaparım hemde Kralını:D

illuminati' Alıntı:
kur falan yapmam valla direk gider atlarım ben:D

diyceq kelime bulamadım sana :D

Size bakarak, yanındaki kızlara biraz daha ilgi göstermeye başlayanlar var. Bunların hepsi "Görüyorsun ki onları mutlu ediyorum, seni daha çok mutlu edebilirim" anlamına gelir.

Yaaa böle bişeyi yapan erkek varmıdır ajaBa nekadar saçmalıq yaa:lol:

� Kaçamak kaçamak bakıyorsa; 'Senden hoşlanıyorum' demek ister ama cümleler dökülemez.

çok çok bunu yaparım

kur denmez karşıdakini anlayasıya kadar konulan mesafe desek:D

:) Ellerinize sağlık ama Kur yapmakla,sahte davranışları iyi ayırd etmek lazım.Ben yapamam.

Bazı erkekler ne kadar seksi olduklarını göstermek için vücutlarını elleyip göğüs kıllarıyla oynar niaaaa bu çok komik :D
Kaçamak kaçamak bakıyorsa; 'Senden hoşlanıyorum' demek ister ama cümleler dökülemez. buda ben bi türlü açılamıyorum :(
Tanışalı iki dakika olmuş konuşurken dokunanlar olabilir. Beğenmediyseniz mesafe koyun. Yoksa, cevap verdiğinizi düşünerek yakınlaşmaya çalışır.
bunu ben çok yaparım :)
Çok komik olmuş hakkaten sağol :)

Kur yapılmadan aşk nasıl başlar???

Geri