Erkekler hakkındaki gerçekler!

Reaction score
0
herbritts0zy.jpg
Aslında bunlar, hemen hemen tüm kadınların az çok bildiği şeyler. Ama erkekleri hala tanımakta güçlük çekenler adına, işte tüm dünya erkeklerinde görülen ortak özellikler (ya da acı gerçekler mi demeliydik?)

1. Sadakatsizlik erkeklerin doğasında var

Erkekler fırsatını buldukları zaman mutlaka aldatırlar. Peki sadakatsizlik tüm erkekler için geçerli midir? Tabii tüm yaşamı boyunca sadık erkekler de vardır: Bazıları tembellikten bazıları da bilinçsiz bir seçimden ötürü. Ve onlar her zaman azınlıktalar.

2. Erkekler güçle, parayla tavlarlar...

Eskiden ellerinde güç ve para gibi kozlar bulunduran erkeklerin karşısında boyun eğen çok sayıda kadın bulunurdu. Günümüzde bu anlayış değişmeye yüz tutsa da hala birçok kadın bu özelliklere tav oluyor.

3. Bir erkek kendinden 20- 30 yaş genç bir partner seçebilir

Birkaç tel saçı eksilmiş olsa da, yıllardır mutlu bir evliliği sürdürüyor olsa da ve en önemlisi 60 küsur yaşında olsa da her erkek çevresinde dolaşan genç ve güzel bir kadını farkeder. Bazı genç ve güzel kızlarda bu olgunluğun ve tecrübenin kendilerine hayat boyu yardımcı olacağını bilirler!

4. Erkekleri kandırmak kolaydır

Biraz güzel, alımlı olduğunuz zaman erkekleri kandırmak kolaydır. Zira onlar her zaman az konuşan, kendisine hizmet eden güzel kadın peşinde koşmuyor mu?

5. Erkekler seçici değildir

Erkekler her ne kadar güzel kadın arasalar da bazen inanılmaz bakımsız kadınlarla da birlikte olabiliyorlar. Onların içindeki bu tezat, kolay kandırılabileceklerinin bir kanıtı.

6. Erkekler yaşlılığı çok daha kolay kabullenir

Erkeklerin bir türlü büyümediğinden, sorumluluk almaktan kaçındığından yakınırız. Aslında bazı erkekler gerçekten de zamana karşı duruyor gibiler. Yakışıklı, dinç ve kırışıksız. Ya da birkaç anlamlı kırışık sahibi. Ayrıca kırlaşmış saçlı erkeklerin daha çekici olduğu konusunda pek çok kadın hemfikir.

Güzel bir konuya temas etmişsin cnm eline sağlık:)

Erkekler fırsatını buldukları zaman mutlaka aldatırlar.

şimdi adam kadını aldatıyor kimle başka bir kadınla :S

aldanan kadın mı adam mı ?

ama şu var böyle yazılar hep yazılır bütün hatunlar bilir ama bi işe yaramaz kadınları yine kadınla altadan adam olur .. hırsızın hiç mi kabahati yok canım :D

X' Alıntı:

ama şu var böyle yazılar hep yazılır bütün hatunlar bilir ama bi işe yaramaz kadınları yine kadınla altadan adam olur .. hırsızın hiç mi kabahati yok canım :D
her zaman da kadınla aldatılmıo dimi:lol: birde şu varki erkekler genelde aldattığı zaman 3.kişiye ilişkisinden bahsetmez yani aldatılanda kadın aldananda kadın siz peki sizi anlatmaya gerek yok :lol:​

ben bır sey dıyım ama kımse sakın kızmasın kızlarda cok sarışınlık yapıor kardesım bız neyapalım muaHAHha :D(sozum meclısden dısarı)
editlendi... biraz daha düzgün konuşalım!!!!!!!!!!!

Bu Konuda Haklısınız Ne Denilebilir ki Hemcinslerimizi ÇÖzmenin En Kolay Yolları Paylasım İçin Teşekkürler

KiZiLaKReP' Alıntı:

her zaman da kadınla aldatılmıo dimi:lol: birde şu varki erkekler genelde aldattığı zaman 3.kişiye ilişkisinden bahsetmez yani aldatılanda kadın aldananda kadın siz peki sizi anlatmaya gerek yok :lol:​

aaaa :eek:

bence erkeklerin adı bu şekilde çıkmışsa sırf boş boğaz olduklarından, kadınlarda yapar bu işi ama bu gibi konularda birer prof turlar hatta ordinarüs desem daha doğru....:)

bence aldanan ve aldatan her iki taraftır genellemeye gerek yok her insan özeldir :lol:

Yaa tek tarafa rtabi zsuç yüklemek doğru değil her iki tarafta sorumlu hatalı bence..

Tek suçu bi bayan veya erkeğin ustune atmak dogru bi kavram olmasa gerek.Ben şunu soyluyorum... Bayan veya Erkek kimin içinde varsa o aldatır.Sadece erkeklere bi has mevzu deil bence...Bunu tartışmak yanlıştır bence.... [[[[Yanımdaki kız arkadasımın zorlamasıyla yazdım.Şahsen boyle düşünmüyorum :) ]]]

X' Alıntı:
aaaa :eek:

bence erkeklerin adı bu şekilde çıkmışsa sırf boş boğaz olduklarından, kadınlarda yapar bu işi ama bu gibi konularda birer prof turlar hatta ordinarüs desem daha doğru....:)

bence aldanan ve aldatan her iki taraftır genellemeye gerek yok her insan özeldir :lol:
had bakalım öle olsun :lol: özel insanların özeli olmakta bi özelliktir:p

X' Alıntı:

güzel hareket:D:D doğru veya yanlışlığını tartışmak icin deil sözü beğendim:D

bende şeye katılıom cok konuşma meselesine kadın öyle pek dır dır yapmıcak hizmet etcek birazda olsa,gercektende öyle tiplerden hoşlanılır.

Erkekler fırsatını buldukları zaman mutlaka aldatırlar. Peki sadakatsizlik tüm erkekler için geçerli midir? Tabii tüm yaşamı boyunca sadık erkekler de vardır: Bazıları tembellikten bazıları da bilinçsiz bir seçimden ötürü. Ve onlar her zaman azınlıktalar.

iyi de nasıl bu kadar emin olunabiliyo onu anlamadım

KiZiLaKReP' Alıntı:
herbritts0zy.jpg
Aslında bunlar, hemen hemen tüm kadınların az çok bildiği şeyler. Ama erkekleri hala tanımakta güçlük çekenler adına, işte tüm dünya erkeklerinde görülen ortak özellikler (ya da acı gerçekler mi demeliydik?)

ffırsatını bulduklarında mutlaka aldatan erkekler acep kiminle aldatırlar ?? eşini veya sevgilisini sokaktaki çam ağacıyla aldatmaz elbette :D

2. Erkekler güçle, parayla tavlarlar...

Eskiden ellerinde güç ve para gibi kozlar bulunduran erkeklerin karşısında boyun eğen çok sayıda kadın bulunurdu. Günümüzde bu anlayış değişmeye yüz tutsa da hala birçok kadın bu özelliklere tav oluyor.

erkekler güç ve parayla tavladıklarına göre tavlananlar için daha acı bi durum deil midir ? güc ve oaraya kendini veren kadın erkekten daha tehlikelidir :D

3. Bir erkek kendinden 20- 30 yaş genç bir partner seçebilir

Birkaç tel saçı eksilmiş olsa da, yıllardır mutlu bir evliliği sürdürüyor olsa da ve en önemlisi 60 küsur yaşında olsa da her erkek çevresinde dolaşan genç ve güzel bir kadını farkeder. Bazı genç ve güzel kızlarda bu olgunluğun ve tecrübenin kendilerine hayat boyu yardımcı olacağını bilirler!

hade erkek 20-30 yas genci bulduda onunla aldattı pekİ 20-30 yas genc olan kızımızın o yastaki bi erkekle ne isi wardır amac para güç ve mevkimidir :D

Biraz güzel, alımlı olduğunuz zaman erkekleri kandırmak kolaydır. Zira onlar her zaman az konuşan, kendisine hizmet eden güzel kadın peşinde koşmuyor mu?

kandırma işini kadın tarafı yaptıgına göre bunda erkeklerin suçu nedir :D

5. Erkekler seçici değildir

Erkekler her ne kadar güzel kadın arasalar da bazen inanılmaz bakımsız kadınlarla da birlikte olabiliyorlar. Onların içindeki bu tezat, kolay kandırılabileceklerinin bir kanıtı.

peki bu bakımsız kadınların kendi hallerinden haberi yok mudur ki birlikte oldugu erkegin kendisiyle sadece gecelik iliski yasadıgını tahmin edememektedir :D

Erkeklerin bir türlü büyümediğinden, sorumluluk almaktan kaçındığından yakınırız. Aslında bazı erkekler gerçekten de zamana karşı duruyor gibiler. Yakışıklı, dinç ve kırışıksız. Ya da birkaç anlamlı kırışık sahibi. Ayrıca kırlaşmış saçlı erkeklerin daha çekici olduğu konusunda pek çok kadın hemfikir.

zannımca bu bi iltifattı :D

erkekler zten hiç1zaman kabullenmezlerki
hep melek gbi olduklarını sölerler ama yalan hemde külliyen yalan :D

aSLihaN' Alıntı:
erkekler zten hiç1zaman kabullenmezlerki
hep melek gbi olduklarını sölerler ama yalan hemde külliyen yalan

erkekler kabullenmiyor peki kızlar kabulleniyor mu :boks:

şimdi burda kandırmak derken aldatan kadın oluyor kendiniz yazmışsınız :)

bu yazıyı yazan asıl kişinin niyeti bozuk şimdi saçları kırlanmış erkeklerin suçu ne :boks:

ama yazı öyle dokunduruyor ki alınıyoruz :)

erkekler genç bayanlardan hoşlanır çünkü genç bayanların konuşacak yaşlı bayanlara göre daha az şeyleri vardır, bayanlar zamanla kelime hazinelerini artırdıkları için ve tüm kelime hazinelerini son demine kadar kullandıkları için genç bayanları yani kelime hazinesi miktar olarak az olanları seçiyoruz :D iyi uydurdum ama :)

neyse dediğim gibi hırsızın hiç mi suçu yok :clap:

her aldatma 2 kişiliktir

kizil in dediği gibi erkekler sadece bayanlarla aldatmıyor; ama genelde bayanlarla oluyor bu iş yani normali böyle diğer türlüsü için kadyle irtibata geçmek lazım :p

başta denildiği gibi insanda bitiyor herşey

aslıhanın imzasına bakıp bunları yazdığım için kendimi cesur hissediyorum :D

evt katılıyorum hepsi böle bunları :)

bnim imzamla alakası ne bunun :boks:

dogru soylemişsın...

öncelikle aldatmada 3 kişide suclu bence ama yinede bu yazıya hak veriyorum hemde fazlasıyla:clap:

bEN BU KONUDA RAHATIM HAYATIM BOYUNCA TEK KADIN TANIDIM HALA ONA SADIĞIM 7 SENE ÖNCE VEFAT ETMESİNE RAĞMEN HALA SEVİYORUM SEVECEĞİM.

Geri