Erkekler Kadınları Doğal Halleriyle Seviyor

eftalya

Deniz Kızı
Reaction score
0
Erkekler kadınları doğal halleriyle seviyor
553520090414092613471.jpg

Saç ve cilt bakım ürünleri firması St Ives’in 2000 kişi üzerinde yaptığı araştırmaya göre, erkekler yoğun makyajlı kadınlar yerine daha daha doğal kadınları tercih ediyor. Erkekler makyajda en çok neleri itici buluyor?

Buna göre kat kat sürülen fondötenler, parlak renkli rujlar ve panda gibi boyanan gözler, erkekleri çekmekten çok itiyor. Her beş erkekten biri, partnerinin makyajı azaltmasını dilerken, her on erkekten biri de makyajsız kadınlardan daha çok hoşlandığını söylüyor. Ancak erkeklerin sadece yarısı bu konudaki görüşlerini dile getirebiliyor.

Erkekler makyajda en çok neleri itici buluyor?

1- Dişe bulaşan ruj
2- Yoğun allık
3- Kalın fondöten
4- Panda gibi boyanmış gözler
5- Topak olmuş maskara
6- Parlak ruj
7- Çene çizgisinde oluşan fondöten hattı
8- Parlak mavi göz farı
9- Kalemle çizilmiş kaşlar
10- Amy Winehouse stili eyeliner kuyrukları

Milliyet

artık adı herneyse o yok mu pudra mıdır nedir..insanı ciLveLeşmekten soğutur..

6 - parLak ruj dışındakiLerin hepsi gerçekten çok itici

Insanin bakimli olmasi cevresine saygi geregidir..her seyden önce özsaygi geregidir.Ama biz bayanlar bazen gercekten abartiyoruz:)
Boyanmayi güzellesmek sanip ne bulursak sürüp sürüstüyoruz.Makyaj; olan güzelligi ön plana cikarma sanatidir. olani mahvetmek,tahrip etmek degil..
Günlük yasamimimizda bir nemlendirici ve dudagimizda hafif bir parlaticiyla yetinmeliyiz;)
...ve birde kullandigimiz parfümleri secerken tenimizle uyusani secmeliyiz ki,parfümü tenimiz kusmasin..
Erkekler bazi konularda bizi itici bulmakta hakli:))
Beni birakirsaniz bu konuda romanlar yazarim,susayim en iyisi
Tesekkürler Eftalya,gercekten önemli bir konu secmissin:thumbup:

evet ben şahsen bayanları doğal halleri ile beğeniyorum.hafif makyaj da kabul :biggrin:

Doğal Halleri İdeal :) Biraz Parlatıcı Ve Hoş Parfümde Hoş Olmuyor Deil :durdurun

Artık palyaco gißi dolaşan kdınLarı veya kızLarı görmüyorum etrafımda :)
ama çiLek aromaLı ve çikolataLı parlatıcımdan,rimeLinden,kaLemimden vazgeçemem
varsın beğenmesinLer :p

Biraz makyaj güzel çok tatlı oluyo..

Ama fazlasıda göze pek hoş gelmiyo.Boya tenekesine girmiş gibi :)

dişe bulaşan ruj ifadesini yeni gördüm.bunu ilkokul öğretmenim yapardı.dudağı ile beraber dişinide biraz ruj sürerdi =)

bi erkek beğensin diye makyaj yapmadığım için rahatım : ) insan kendini yakıştırıyorsa dicek lafım olmaz : ) ama makyajla yatan insanlardan hoşlanmam :S

Geri