Erkekler Ne Rica Ediyomus Biliyonuzmu : )

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
Erkekler ne rica ediyomus biliyonuzmu : )

8 hafta süren bas agrilari bas agrisi olamaz, bir doktora gidin.
Alisveris yapmak zevkli degildir ve asla da olmayacaktir.
"Beni seviyor musun?" diye sormayin. Emin olun ki sevmesek yaninizda bir saniye bile durmayizdir.
Bir probleminiz oldugunda bizden sorunu çözmek için yardim isteyin. Bizden sizinle ayni üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kiz arkadaslarinizin isidir.
Bir yere gittigimizde, hangi kiyafeti giyerseniz giyin, size çok yakisiyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayin.
Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmegi getirmenizi istiyorsak, aslinda ekmegi getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada degil" diye bir igneleme yaptigimiz sonucunu çikarmayindir.
Eger 2 degisik sekilde anlayabileceginiz bir sey söylemissek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlaminda söylemisizdir, bosuna bizi sikintiya sokmayindir.
Eger bir sey istiyorsaniz sormaniz yeterli. Bir seyi açikliga kavusturalim. Biz erkekler öyle farkli anlamlar tasiyan dolayli sorulari anlamayiz. Ne istiyorsaniz dogrudan söyleyindir.
Eger sismanladiginizi düsünüyorsaniz büyük ihtimalle sismanlamissinizdir zaten. Bize sormayin, cevap vermeyi reddediyoruzdur.
En karmasik durumda bile bizim için temel kural sudur: "En kolayini seç". Bizden komplike seyler beklemeyin.
Erkekler en fazla 16 renk görürler. Sampanya bir renk degil, bir içkidir.
Erkeklerin çogunun en fazla 3 çift ayakkabisi vardir. Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabinizdan hangisinin kiyafetinize uyacagini sormayin, bilmiyoruzdur. Sormayiniz.
Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve yatak odasina giden yol mutfaktan gecer gercekliginin icrasidir...
Bir kadin ayda bir yumurtlar, bir erkek ise en kotu ihtimalle hergun milyonlarca..... bizi anlamaya calisin lutfen, fazla abartmayin ama...
Evi temizleyip yorulduktan sonra, yuzunuze bakilmayacak haldeysiniz, yaptiginiz temizligin bizim icin bir anlami yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden once guzel en azindan bakimli gorunen bir kadinla bir evi paylasmak daha anlamlidir...
Ev islerinden sonra yattiginiz yerde sizip kaliyor ve her turlu kur cabasina yorgunum diyorsaniz bu bizi bozar... Bir erkege temiz evden once temiz bir es ve hatta sadece bir es lazimdir... Temizlik bir temizlikci tarafindan da yapilabilir ama bazi seyler temizlikci ile yapilmaz...
Size "neyiniz var" diye sordugumuzda, "hiç bir seyim yok" derseniz size inaniriz, bizim için olay bitmistir. O yüzden bir seyiniz varsa dogrudan söyleyin sonra bizi anlayissiz durumuna dusurmeyin...
Yeteri kadar ayakkabiniz ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi degildir.

ne diyonuz haklimi bu beyler , benim aklim biraz yatti ama çogu abarti
bide siz okuyun bakalim

guzel yazı belki bazıları doğru gerçektende ama biraz abartı var gibi bakalım diğer okuyanlar ne uyazacak

ya şimdi egrı oturup dogru konuşmak lazım. az diiliz bizde hak verıyorum yani ;)

yaf bence dogru sayılır ama ben daha cook komik buldum :D eline saglık guzel yazmısın

bence guzel bı yası olmus... haklı haklı haklı.....

abi yazı süper cok hosuma gitti .... ahh ahh ne bitmez derdimiz varmış ahhh

bunda ne varki uzatmaya ßile gerek yok :) seVgi ve Saygı ßence...

sevgi ve saygı erkeklerde yeterli bir olgu bayanlarda degıl nedense :)

barbaZuLaa.. Dogru söyLüosunn..
ya ßi$i sorcam kızLarr.. ßiriniz ßana cvp verin..
ßu KızLar neden sürekli seni seviyorum keLimesini duymak ister!!?

..::ErkekLerden BayanLara::..

ERKEKLERDEN BÜTÜN BAYANLARA

♂ 8 hafta süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.

♂ Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacak.

♂ "Beni seviyor musun?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız.

♂ Bir probleminiz olduğunda bizden sorunu çözmek için yardım isteyin. Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işi.

♂ Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

♂ Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada değil" diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın. Bunda ne bir dolaylı anlam ne de bir iğneleme var.

♂ Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın.

♂ Eğer aslında cevap beklemediğiniz bir soru sorduğunuzda duymak istemediğiniz bir cevap alırsanız, sakın şaşırıp kızmayın.

♂ Eğer bir şey istiyorsanız sormanız yeterli. Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin.

♂ Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruz.

♂ En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: "En kolayını seç". Bizden komplike şeyler beklemeyin.

♂ Erkekler sadece 16 renk görürler. Şampanya bir renk değil, bir içkidir.

♂ Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Tekrar ediyoruz, biz basitiz. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını sormayın, bilmiyoruz.

♂ "Evet" ya da "hayır" gibi cevaplar yeterlidir; soru ne olursa olsun. Başka anlamlar aramayın, "evet" ya da "hayır" işte.

♂ Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol bol yemek yemek, arkadaşlarla muhabbet, futbol, bira. Bizden başka bir şey beklemeyin. İster deprem, ister yangın, ister sel, ister dolunay olsun bizim için hafta sonları budur.

♂ Siz el çantalarını ne kadar seviyorsanız biz de birayı o kadar seviyoruz. Bunu anlamanızı beklemiyoruz, çünkü biz de sizinkini anlamıyoruz.

♂ Size "neyiniz var" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin.

♂ Sizi düşünmediğimiz zamanlar da olabilir. Bu kötü bir şey değil, buna alışmalısınız. Bize ne düşündüğümüzü sakın sormayın, çünkü bu bizim için sizin politika, ekonomi, felsefe, futbol, kafa çekmek, göğüsler, kalçalar ve arabalar hakkında muhabbet edebileceğinizi gösterir, ama edemezsiniz.

♂ Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz var. Bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir

aLıntıdır

♂ Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruz

♂ "Beni seviyor musun?" diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız.

ehuuuehe güzeLdi sağoLasın =)

Size "neyiniz var" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin.

çok doğru:D eline sağlık.

♂ Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz var. Bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir
♂ Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın.

mukemmel yarıldım pc nın basında yaww:D:Dbukadar komık ve doru anlatılabılırdı:)elıne saglık

♂ Size "neyiniz var" diye sorduğumuzda, "hiç bir şeyim yok" derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin.

abı harbıden dogru bunlar yaw:D

Altına imzamı atarım tamamen doğru :D

hadi hadi her samanki gibi işinise gelen şeyleri doru sayarsınıs saten :hadiordan

sevgilimi özetlemişsin resmen bu kdr olur valla

heLaL vaLLa : )
ELine SaqLık ..

Geri