Erkekler ...

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Erkekler elini hafifçe kestiğinde ne yapar??

*Ellerini kendilerinden uzak tutarlar...
* Kan tuttuğu için
smiliv.gif
başka bir yere bakarlar ve imdat diye avazları çıktığı kadar bağırırlar...
* Halının üzerindeki kan lekesini gördüklerinde
smiliv.gif
kan gövdeyi götürüyor sanırlar...
* İmdadına yetişen hanımlara ağlamaklı bir sesle
smiliv.gif
nerdeyse ellerinin kökten kesildiğini anlatırlar...
* Yaralarına çok ufak geldiği gerekçekesiyle
smiliv.gif
uzatılan yarabandını geri çevirirler...
* Hanımlar eczaneden kocaman yarabandı almaya gittiklerinde gizlice sağlık kitabına bakarak “Yetişkin bir insanın ne kadar kan kaybına dayanabileceğini” öğrenirler...
* Delikanlı bir yüz ifadesi ile yardım sever hanımlara yarabandını ellerine yapıştırtırlar...
* Alyuvarları çoğalsın diye akşam yemeğine kocaman bir biftek isterler...
* Hanımlar odadan dışarı çıkınca yara daha kanıyor mu diye gizlice yarabandını kaldırıp bakarlar...
* Sonra da yarabandını sağlam yapıştırmadı diye imdadına yetişen hanımlara kızarlar...
* Geceleri yarım saatte bir kalkarak kangren belirtileri var mı diye kontrol ederler...
* Kangren olup olmadıklarından emin olmak için iş yerlerinden izin alarak doktora giderler...
* Arkadaşları “Elin neden sarılı” diye sorduklarında yiğit bir tavırla “Lafı bile edilmeyecek kadar ufacık bir kesik” derler...

Ne İstediğini Bilen Erkeğin Günlüğü:

14 yaşımdayken bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum...
16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu... ama ilişkimizde heyecan yoktu... Ben de heyecan verici bir sevgili bulmak için onu terk ettim.
Üniversitede oldukça heyecan verici bir kızla tanıştım .. Ama o da çok duygusaldı...Durmadan ağlıyor ve onu bırakırsam kendini öldürmekle tehdit ediyordu...Ben de daha kendi halinde bir kız bulmak için onu terkettim....
25 yaşındayken kendi halinde sıradan bir kızla çıkmaya başladım... Ama çok sıkıcıydı... Beni heyecanlandırıp şaşırtmıyordukendi de hiçbir şeyden heyecanlanmıyordu... Ben de daha maceracı bir kız bulmak için onu terkettim...
28 yaşıma gelince daha maceracı bir kız buldum... Ama onunla da yürümedi...Oradan oraya saldırıyor ne istediğini bilmiyordu. Evetherşeyi denemek isteyen biri iyi sayılabilir ama insanın bazen gideceği yönü de bilmesi lazım... Ve ben dehayattan ne istediğini bilen bir kız bulmak için onu terkettim...
31 yaşında ne istediğini bilen ve ayakları yere basan bir kızla evlendim... Evet kesinlikle ne istediğini biliyorduboşandığımızda bütün mal varlığımı istedi ve aldı...

Kız çocuğa bir top atarsanız hemen suratına çarpar.
Erkek çocuğa bir top atarsanız onu yakalamak için ellerini acar yine de top suratına çarpar.

Kız çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz süslenme faslı bittiğinde küçük hanım harika görünmektedir ama gidicesiniz yere 1 saat gecikmişsinizdir...
Erkek çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz ama 10 dakika sonra gömleğinin 2 yakası 2 tarafa kaymış ayakkabıları tozlanmıştır.

Kız çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp neden yapıldığını anlamaya çalışır.
Erkek çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp bundan nasıl bir silah yapacağını düşünür.

Kız çocuklara bir Barbie bebek verin onu giydirir süsler evcilik oynarlar.
Erkek çocuklara bir Barbie bebek verin hemen kollarını bacaklarını koparırlar.

Kız çocuğun saclarını kestirdiğinizde yeni halini beğenmemişse kendini 2 hafta odasına kilitleyebilir.
Erkek çocuğun saclarını kestirdiğinizde nasıl olduğuyla ilgilenmez bile.

Kız çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp yüzüne gözüne sürer.
Erkek çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp duvarları boyar.

Kız çocuklar tırnaklarını uzatır ama daha güzel olduğu için değil bir erkek çocuğun orasını burasını çizebilmek için...
Erkek çocuklar tırnaklarını uzatır çünkü kesmeye üşenirler.

Erkek çocuklar 6 yasından itibaren babalarına yanak vermeyi keserler.
Kız çocuklar 6 yaşından itibaren babaları onlara seker vermezse onlar da yanak vermeyi keserler.

Kız çocuklar genelde erkek çocuklardan önce konuşmayı öğrenirler.
Erkek çocuklar genelde konuşmadan önce silah seslerini taklit etmeyi öğrenirler.

Kız çocuklar filmde biri öldüğünde ağlarlar.
Erkek çocuklar Ninja Kaplumbağaları 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatırsa ağlarlar.

Erkekler Asla Panik Yapmaz :biggrin:

panikyapmazgz4go6qd9.jpg

elinize emeginize saglık :)

Erkeklerin Ölme Nedenleri

Eskiden karikatürlerde sıkça rastlardık. Hani elinde çiçekle sevgilisini bekleyen erkek tiplemesi vardır. İşte size bu erkeklerin elindeki çiçeğe göre karakter analizi.

Üzerinde Biz de sizi seviyoruz! yazan çelenkle bekleyen erkek:
Anadolunun bağrından yetişmiş maço errrkek. Delikanlı. Ağırrrr abi. İlişkiyi törensel bir boyuta sokar. Uzun uzun Deliyürek izlemiş ve nefis hareketler kapmıştır. Düğünlerde kalkıp oynamaz ama Oturmaya mı geldik abi diye ısrar edilirse kalkar ellerini iki yana açar ve bozkırın ortasında bir kartal gibi (benzetmeye bak be) salınır. Gece pavyonlarda gerekli tecrübeyi edinir ama eline erkek eli değmemiş bir kız arar. Bulunca da çelenklerle karşılar gizli gizli şiirler yazar.

Yapay çiçek ile bekleyen erkek:
Hayatını garantiler üstüne kuran erkek. Genellikle ya memurdur ya da sağlam bir memurluk kapmaya çalışıyordur. Düzenli maaşım ağrısız başım felsefesiyle yaşıyordur. Bir ev alsam bir de arabam olsa daha ne isterim dünyadan diye düşünüyordur. Büyük ihtimal buluşma için Bilmemne Lokaline gitmeyi planlıyordur. Kafasında kız isteme kına gecesi düğün girilecek taksitlere dair her türlü plan yapılmıştır. Üçün birinden çocuk sahibi olmak istenmiyorsa dikkatli olunmalıdır.

Cemil Çiçek ile bekleyen erkek:
Godaman ensesi kalın genellikle her yeni ilişkiye kazanılmış bir ihale gözüyle bakan erkek. Evli çıkma olasılığı yüksektir. Ama dost hayatı yaşamaya olumlu bakacak kadar da moderindir. Gınalı guzum kekliğim gibi sevgi sözcüklerini sıkça kullanır. Cebinize para sıkıştırıp Al şu çorba parasını da bir kere öpeyim gıdından derse şaşırılmamalıdır. Gösterip vermezseniz araya yüksek yerden adam sokabilir.

Kafasında kırık bir saksıyla bekleyen erkek:
Allahın bahtsız kulu olan erkek. Yanında bir kutup ayısıyla bekleme olasılığı yüksektir. Hatta o kutup ayısının manalı manalı bakıyor olma olasılığı daha yüksektir. Birlikte dolaşmamanız önerilir. Çünkü her an tepenize bir piyano düşebilir.

Su çiçeği ile bekleyen erkek:
Ana kuzusu annesinin bir tanecik oğlu 30 yaşına gelse bile hala çocuk olan erkek. Erkek bile değil oğlan çocuğu Her kadında annesini arar. Annesinin yemeklerinden başkasını beğenmez sözünden çıkmaz. Çıkamaz. Sizi beğense bile annesi sizi beğenmedi mi o ilişki bitmiş demektir. Buluşmaya annesi ile birlikte gelir. Çocuk beslemek isteyenlere tavsiye edilir.

Vazo ile bekleyen erkek:
Bencil egoist erkek. Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünür. (Bir saniye. Evet doğru bir bilgi bu. Dünya hem güneşin etrafında hem de kendi etrafında döner) Neyse. Her şeyi karşı taraftan bekler. Siz onun için hayatı güzelleştiren küçük bir detaysınızdır. Vücudunuzdaki benleri sayıp Niye sende az ben var? beni sevmiyor musun yoksa?? diye kavga çıkarabilir. Sevgilim hazretleri diye hitap etmek gerekir.

Yanında çiçekçi çingene kızla bekleyen erkek:
Sosyal duyarlılığı tavan yapmış erkek. Buluşmaya zorla çiçekçi kızı getirir. (Ama hiç yoktan pankartla gelmesinden iyidir) Çiçek almaz ama siz kavganızın ve sevdanızın koyu kızıllığındaki çayınızı içerken çingenelerin uğradığı haksızlıklar ve sınıfsal mücadeleniz hakkında saatlerce konuşur. Hatta ilişkinizin takvim tutmazlığını Marx üzerinden açıklayabilir. Seni seviyorum demeyi çok ister fakat tam diyecekken kendini slogan atarken bulur.

Ayçiçeği ile bekleyen erkek:
Sineğin yağını çıkarabilen erkek. Kafası ticarete tıkır tıkır çalışan piyasa adamı. Her kuruşu tek tek hesaplayan para sevici. Çiçeği alırken hatunu da beklerken çekirdeklerini çitlerim diye düşünmüştür. Hatta çekirdeklere kıyamayıp yağını çıkarmak için ayırmış olabilir. Bir yerlere çay içmek için oturursanız gelen çayın şekerini kesin cebine atar. Hesabı da mutlaka Alman usülü ödetir. Garsona bahşiş bırakırsanız siz görmeden parayı da cebe indirebilir.

Icq çiçeği ile bekleyen erkek:
Sanal alemin çakalı sahte kişililiklerle yaşayan erkek. Size 30 yaşında bekar bir doktorum demiş olabilir ama 50 yaşında 3 çocuklu bir esnaf çıkma olasılığı yüksektir. İki nokta ve bir parantezle oluşturulmuş suratlar gibi sahte sahte gülümser. Fazla haşır neşir olmamak gerekir zira virüs bulaştırma ihtimali yüksektir.

Tüm yaprakları yolunmuş papatya demetiyle bekleyen erkek:
Seven sevmeyen seven sevmeyen seven sevmeyen seven sevmeyen seven sevmeyen... Yani kısaca ne halt ettiğini bilmeyen erkek.

Elinde bir tabak tereyağlı iskenderle bekleyen erkek:
Üzerinde fazla yorum yapmak istemediğim erkek. Aşağıdaki itirafı okuyun ve tanıyın.

kargagakde; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl:İstanbul 22.11.2003
"Bana hiç gül almıyorsun" dediğimde "Ben çiçeğe verilen paraya acıyorum. Alıyorsun hemen soluyorlar. Onun yerine ben sana iskender ısmarlayayım" diyen bir adamla çıkıyorum.

Geri