Erkeklerin Yerini Robotlar Alcakmış..!

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0

5772522.jpg

Alman sanatçı Franz Steiner’ın kadınlar için çizdiği gelecekte erkeklere yer yok. Sanatçının bilgisayar teknolojileri yardımıyla yarattığı fütüristik çalışmalarda 2045’in kadını yüzlerce erkek robota hükmederken kendi de biyonikleşiyor ve ayakkabı değiştirir gibi organ değiştirerek, kadınların yüzyıllar süren hayali, ebedi gençliğe kavuşuyor.

Franz Steiner ve blutsbrueder-design ekibi, 2045’in fütüristik kadın portresini çizerken göz alıcı ama bir o kadarda eleştirel bir CGI (Computer Generated Imagery) çalışması yapmış. İlk aşamada gerçek mekanlarda kadın foto modellerle fotoğraflar çekilmiş. Daha sonra ise Photoshop ve modelleme programı 3ds max ile biyonik organlar ve robotlar eklenerek fotoğraflar son haline getirilmiş.

Bu çalışmada hayal edilen yıl 2045. Kadın, yıllardır mücadele ettiği ikinci sınıf insan muamelesinden kurtulmuş görünüyor. İş yaşamında egemenlik kadının elinde. Emri altında çalışan yüzlerce robota hükmediyor. Kullanılan teknolojik araçlar göz alıcı. Ses komutu ile çalışan "gözlük bilgisayar" tasarımı aralarında en etkileyici olanı.

Tabii ki kadının hayatı sadece iş yaşamındaki değişim ile kalmıyor. Kadın, bu manalı mesajlar veren projeyle hayalindeki genç ve güzel görünüme ve arzuladığı gibi bir partnere kavuşuyor. Geçen yıllar içinde robotların çoğaldığı bir dünyada elbetteki kadınlar da biyonikleşiyor. Biyonik kadın, vücudunun beğenmediği ya da modası geçen parçasını değiştirebiliyor.

Örneğin ayağından memnun değilse ayak, burnundan memnun değilse burun satın alıp takıyor. Projedeki en can alıcı mesaj ise kadının yaşamından kendisini asla memnun etmediğine inandığı erkeğin kaybolması. Geleceğin kadını maalesef bir robotla yaşamayı tercih ediyor. Tek düğmeyle emir verdiği robot. Onunla satranç oynamaktan, çiçekleri sulamaya ve cinsel beraberliğe her komutu, bir robottan beklenebileceği gibi itirazsız yapıyor.

hey Allah ım yhaa :hhmanD :hhmanD

Benim yerimi robotların alayı gelse dolduramaz :melek

hahaha... sadece gülüyorum...
KıRmızıKız yanlış anlama sana deyil konuya....
et ete değmeden asla olmaz....
bizim içinde bayanlar içinde geçerli bi kural...

hem bayan milleti her dediğini yapan bir erkek istemez....
istemiş gibi yapar... bulunca sıkılır.....
kime bıdıbıdı yapıcak.... kimin kafasının etini yiyecek....
kimi kıskanacak .... robotumu hahaha....

yani şimdi benim yerimi tenekemi alacak ben buna güleyim bari

Güldüm valla onnar ne ki bizim yerimizi alacaklarmış:)

sadece bi hayal ! Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı :) hihihi

yaş 23 yıl 2008
Allah ömür verirse
yaş 60 yıl 2045

Bu durumda bu haber beni pek ilgilendirmiyor :D

Zaten fiminizm çıktı çıkalı bu tür dedikodular dolaşıyor dünyada...
Kadınların kendi kendilerini tatmin etmeleri için bile bir sürü ıvır zıvır icat edildi...
Allah erkeklerin sonunu hayır etsin...

valla arkadaş benim yaptığım işi o nasıl yapacak söylemesi ayıp.

ya bıraksınlar bunları konuyu ortaya atan insan sanırım zamanında bir ekeğe kıl oldu bundan dolayı hayaller kuruyor en sonundada biri buna gaz vermiş buda hayallerini yazmış aldırmayın ...

ya bıraksınlar bunları konuyu ortaya atan insan sanırım zamanında bir ekeğe kıl oldu bundan dolayı hayaller kuruyor en sonundada biri buna gaz vermiş buda hayallerini yazmış aldırmayın ...

bence sen hayal kuruyosun bu kafadan yazılmış bişi diil cahillik yapma

bide malum anda kısa devre yaparlarmış düşünemiyorum kadınların halini

peki o robot benim gibi çok romantik siirler yazabilecekmi :) yazamazsa benim yerimi alamaz :D

ooo desenize yaşadık bundan sonra :durdurun

Bence Okadar sevinmeyin cok ararsınız bizi bizim yaptığımız herseyi yapamazlar
Bikere insan vücudu kadar esnek deiller onlar hareket alanları belirli yaaaa olmaz iştee...

Rütbeye bak "şizofren" :durdurun :durdurun :durdurun

Geri